fredagstankar

då var det fredag igen..  tycker det var det alldeles nyss.. men jag klagar inte för det.. sitter just nu hemma hos fialajnen.. hon ska in i dutschen snart.. sen blir det FOOD!!!  yey..
idag har vi varit duktiga..  fialajnen hade tenta idag..  ALLA RÄTT!!(tror jag i allafall) jag har jobbat (eller VFUat rättare sagt, betalat för att jobba med andra ord)..  när jag jobbat klart begav jag mig till fia, som bor typ jämte min vfuplats.. vi begav oss ut i "nya Venedig".. en gondol eller två hade ju inte varit fel, men det var inga fel på våra simkunskaper så vi klarade oss.. ner till rusta bar det av för att köpa en LITEN(!) häftapparat till mig..  hittade en i lagom storlek för 20 kronor(den enda de hade på konum var på tok för stor och kostade typ 80)..  på vägen hem blev fia lite trött i höjd med higgins ungefär..  hon trillade ur gondolen och dök in i en snövall..

i natt vaknade jag av att taket rasade in.. i alla fall trodde jag det först, men efter en halvminuts funderande kom jag fram till att det bara var snön som rasat från taket..  hoppas det inte rasade ner på altantaket var min nästa tanke.. och sedan började jag fundera på hur nära huset Racer var parkerad.. men efter en kort stunds arbetsamt funderande kom wilma in och la sig hos mig så då somnade jag om..

alltså jag har en liten fundering.. om man har en blogg som man vill att många ska läsa, varför låser man den då? jag förstår många som inte vill ha snokande människor på sina bloggar, men en tjej (det är nog könet på de flesta bloggare?) klagar över sin dåliga läsarstatistik flera gånger i veckan.. sen lösenordsskyddar hon den..  den ekvationen går inte ihop i mitt lilla huvud.. 

den däringa fia johanna vouti edlund..  finns det någon diagnos på henne? har iofs inte träffat någon som henne, jag kanske kan få namnge ett nytt syndrom haha..  dock känns det stundvis som att jag själv har samma syndrom.. i alla fall när jag lyssnar på hennes klagosånger om mig.. love you anyway.

nu är det tacosdags..  nice som fan..  I LIKE!!! c",) nom nom nom
om man skulle ta och hjälpa till med tillagningen kanske? så att det blir ordentligt gjort :D

adíos! 


VARNING för dålig uppdatering

tjolahopp!! då var det så här att jag befinner hemma hos mammamammsen.. och på hennes dator är det inte rutin för mig att kolla allas bloggar (har min lilla blogglista på min stora dator) eller uppdatera min egen..  idag orkar jag itne göra någon större insats heller.. men ni vet att jag lever iaf.. :D

OS-GULD OS-GULD OS-GULD

ja det är ju inte klart än.. men olsson ligger i täten och de andra två svenskarna ligger och bromsar resten av fältet.. södergren föll i början men har ändå chans på silver.. fan fad härligt att se.. minska sina egna chanser till medalj för sin kompis..  inte alla som skulle göra det.. nu vill vi se en svensk trippel..   just nu ligger olsson 15 sekunder framför.. hur är det tänkt att man ska kunna sova nu?? det får bli9 när loppet är slut helt klart..
shit de börjar närmar sig.. faaan kom igen nu... 10 sekunder till godo..
jösses olsson ligger trea men hellner vinner..  guld och brons och en tapper tiondepolats..  och edan en 23plats med..  nu är kungen i bild med..  kan det bli bättre??
gunde svan var den som senast tog medalj i långdistansen.. (och det är ju ett tag sen)
prins carlfilip intervjuas nu..  varför liksom.. han tycker att medaljregnet NÄSTAN är bättre än att köra race..  t ö n t!!

nu visas bilder på min förra man per elofsson som står och gråter av lycka..  naaaw, nu kramas han med medaljörerna.. 

och jag är kär i erik linder--  började bli det redan nu i veckan men idag blev jag säker..   så söt.. fast det är framför allt rösten jag är kär i..  han kan få en andra chans hos mig istället..  haha

´min kropp har sagt ifrån..  inga fler chockar..  har ju tidigare märkt att om jag ätit mycket fettfritt några dagar och sedan äter något riktigt fettrikt, chips eller pizza har det råkat bli de flesta gångerna så säger kroppen ifrån och jag spyr..  nice. not...  idag hände samma sak efter att jagh ätit massa socker.. fy fasen, mår jäkligt illa.. och det mådde jag redan innan sedan igår då jag kom in i en näsblodsperiod.. får det ibland om jag sovit dåligt eller är stressad eller utsätts för starka lukter.. men nu vet jag inte vad det beror på-- sedan igår eftermiddag har jag blött typ fem gånger.. inte kul, . nåja jag ska ju hem och få lite moderskärlek och omvårdnad i morgon..  kommer nog tröttna på det efter de här veckorna..


medaljregn på josserbloggen också

BRONS
går till fialajnen.. min babe.. förgyller alla mina dagar med sms, msnkonversationer eller telefonsamtal osv. de dagar vi inte ses..  så skönt att veta att någon saknar mig lite efter min emigration..   love you  BFF.. haha

SILVER
går till min andra fia för en helmysig eftermiddag/kväll med god mat, mellis (fiaslang för melodifestivalen). den nya bäckfilmen hann vi kolla med..  den var bra, men gunvald passar inte så skäggig som han var..  

GULD
jag ger några extra gulsmedaljer till svenska längdskidåkarna.. två var eller något.. släng in en var till alla i vancouver bara för att..  så hiskeligt nice..20/2 2010 ett datum som går till historien.. (fasst jag är inte så bra på datum så jag lär ju glömma det men jag anteckn ar i kalendern..   tröst medaljer till alla svenskarna som istället för att skrälla med placeringar ger sig på att göra ordentliga krascher..  hoppas alla kommer hem utan större skador.. (och fler medaljer).. :D:D:D


blöhö!!!

varför ska det första man stöter på när man vaknar är problem?? problem ett, hur ska jag orka ta mig upp?? när man äntligen gått upp så är nästa problem vad ska jag äta till frukost, efter det kanske det är ganska problemfritt (förutom vilka kläder ska jag ha, vilka skor vart är mina glasögon, vart är mina anteckningsblock vart är läroplanen, vilken sal ska vi vara i, vilken tid, har vi eller har vi inte akademisk kvart?) sedan har man kommit fram till lunchen, vad ska jag äta då`?  alla måltider är ett problem för mig när jag är själv.. jag glömmer av att äta tills jag är jätte superduperhungrig, och då kommer problemet vad är jag sugen på? det jag är sugen på tar oftast lång tid att glra vilket jag itne orkar vänta på och så känns det onödigt att laga avancerad mat till sig själv.. så paradrätterna är sånt som går fort men ändå blir gott typ köttfärsrätter och kycklingrätter..  och så couscous eller bulgur till.. och morötter..  morötter har jag nog i ungefär all mat nu för tiden, bara för jag är så dålig på att äta grönsaker annars.. 
matmatmat

i morogn blir det melodifestivlmys med fia och på söndag beger jag mig till anderstorp..  ska försöka leta upp någon vänlig själ som kan hämta ut min tenta nästa vecka..  underbara öppettider i studentreceptionen tis-ons-tors 10.00-11.30 nice nice, not kan ju inte påstå att jag tänker hoppa över en hel dag på VFUn för attt hämta ut den.. kan inte anna hämta den får jag la be dem scanna in och maila eller något.. tröga lärare man har ibland.. jag blev godkänd på de första två delarna, men fick komplettering på den sista.. behöver ju veta vad som ska kompletteras, annars hade jag kunnat hämta ut tentan senare..

jaja..  lite klagan och ordbajserier som vanligt..  men så är det.. sån är jag...  jag har en liten liten fundering..  hur kan någon människa med att be mig om skjuts när samma person suttit och vräkt ur sig aslånga monolger om att jag kör som en galning??  blir lite irriterad på sånt.. har jag någonsin orsakat en olycka?? enda gångerna något sådant hänt så har det faktiskt varit snöns fel.. fastna i snömodd är svårt att reda ut hur långsamt man än kör, eller lyckas tappa kontrollen på den enda isfläcken på 11 mil..  skaffa egen bil, jag är inte taxichaufför!! men om du vill ha skjuts så vänligen knip käft om mitt bilkörande, speciellt efter som det duger ibland.. morrr ännu mer mundiarré.. men ni behöver ju inte läsa om ni inte vill..  skriver mest för min egen skull..

DAGENS BRONS
Går till mojje!! bara för han förgyllt iprincip hela min dag

DAGENS SILVER
går till Fialotta för en kul kväll igår, och förhoppningsvis en minst lika kul i morgon

DAGENS GULD
Går till ingen mindre än mig själv..  inte för att jag förtjänar det, men för att jag orkar med att står ut med mig själv dagar som denna..


tjohopp tjola hej det var allt från mig


humordag?

"mannen kasta macka för det hjälper honom att tänka. kvinna kasta inte macka, för hon tänker inte, hon vet allt" johan rheborg i kvinnans egna regler..
ruskigt roligt.. såg några klipp på youtube.com, alldeles wuuunderbar.. kollade även lite galenskaparna aftershave.. så bäst de med.. 
Basker Bosse
Bakom brödbutiken bodde Basker-Bosses båda bröder, bröderna Basker. Brödernas båda bredare beundrarinnor brukade besviket begagna brödbutikens bullar. Bullarna bakade Basker-Bosses bas, Bagar-Basse.
osv..

några medaljer blir det inte nu heller..  tar det senare.. för nu ska jag ut och spatsera en skvätt


dagens I-landsproblem

min dator hängde sig innan.. (inte bokstavligt med ett rep från taket, men ni fattar).. mucho irriterande var det i alla fall.. och nu kan jag inte sova för han låter som en helikopter.. drog ut sladden för att batteriet ska ta slut.. det gör det ganska snabbt, ca 20 minutwer räknar jag med..

min kära fialainen har jag lovat att fixa ett droppställ till.. någon mer som vill vara med och beställa? tänkte vi kanske kan få ner fraktavgiften lite..

eftersom detta dygnet bara hållt på i 47 minuter delar jag inte ut några medaljer nu.. så chansen finns fortfarande om ni vill försöka charma mig haha.. god natt männsker..  nu ska jag sova så jag orkar upp i tid i morgon, hade varit nice att pluggat färdigt innan fialotta kommer hit.. 

allt är intressantare än examinationsuppgiften ☻

Allt allt allt..  jag menar verkligen allt..  hockey tex. annars finner jag det oerhört ointressant, speciellt när norge-canada spelar..  men idag har jag kollat på nästan hela matchen, canada vann med 8-0..  jag satt till och med och kommenterade lite..  riktigt illa..   nu är det CURLING som gäller..  cruling,   hallå eller curling KÖLING .. vart är mitt liv på väg? 5-5 står det just nu..  hejja sverige bu för danmark..
jag och malin funderade lite grann..  vi ska nog ställa upp i nästa OS.. hopp med hög hatt och kast med liten boll är grenarna malin ska vara med i..  själv har jag inte riktigt bestämt mig än..  ♪♪♫♪ ♫♪ tänk om bananerna var raka, hur skulle då bananer smaka? för det vore ju faktiskt inte lika kul om bananens fina skal inte var gult♫♪♫♫♪ denna underbara låten spelas för fullt när vi pluggar..  PÅ REPEAT..


jag och malin ska på diggilooturnén i sommar.. någon som ska med??  riktigt skojs..  världens bästaste mojje är med..  our MAN!!  och markooli skulle nog också vara med..  och någon som heter Erik Linder, vem är han egentligen? lyssnade lite på spotify, ganska bra faktiskt.. jag har till och med gått med i diggilooklubben. (sorgligt men sant) haha bara för att få se klipp och få lite skvaller haha.. 

nu vann visst Sverige KÖLINGMATCHEN.. vad det riktigt innebär vet jag inte..  istället blir det nu hockey igen..  nice (not)..  RYSSLAND-LETTLAND..  YEY!! 

dagens medaljyra:

BRONS
idag går bronsmedaljen till frisyren som chauffören i mojjes turnébuss har..  alldeles underbar.. ni måste vara medlemmar i diggilooklubben för att se detta underverk..  gå med, det är det värt..

SILVER
denna medalj får norrmannen som fastnade med klubbbladet i Canadensarens skridsko, båda blev riktigt förvånade och vi skrattade som fan..  perfekt underhållning


GULD
malin får guldmedaljen (hon fick hjälpa mig bestämma och tyckte hon var värd den). motivering: eftersom hon hälsar på en pensionär som ingen annan bryr sig om att hälsa på så får hon dagens guld, (pensionären är då jag)..


adjö på er folks.. nu ska vi försöka plugga lite till.. det är dock lite svårt när svettiga karlar slåss på tvn.. men vi får försöka hålla oss i skinnet.. 


fem dagar och fyra timmar sedan

ja detta inlägget skrev jag i förrgår..  men då la blogg.se av, men de hade sparat mitt utkast..  så ni kan ju läsa det lite nu istället... om ni orkar..  jag tar itne ansvar för vad jag tyckte då.. men det var nog inte så farligt dåligt humör jag var på då...

jaha nu var det ett tag sedan igen.. men jag har befunnit mig i anderstorpsskogarna..  och jag har då inte med mig min "bloggdator" haha.. har bara lilla skoldatorn med mig..  och mammsens dator är inte riktigt min kompisså här i OS-tider tänkte jag avsluta inlägget med att dela ut tre medaljer till personer som på ett eller annats sätt förgyllt min dag genom sms, samtal, berättels eller händelse.. osv..

vi börjar med dagens

BRONS
går till Malin för en trevlig (kanske inte jätte effektiv från min sida dock) pluggstund..  med många skratt, och många spelningar av den ultimata pluggmusiken.. <3.. jag kanske kan posta en spotifylista medvåra låtar någon gång om ni behöver lite bra pluggmusik på högsta volym för att komma igång..

efter det kommer dagens
SILVER
som går till min bästa Fialainen Johannalainen Voutilainen Edlundlainen som förgyllde min helg..  hur fan orkar vi med att skratta så mycket hela tiden.. nästan tur att vi inte träffas så ofta,..  hur ska vi orka med dessa tre veckor då jag är hemma och VFUar??  nåja vi utvecklar nog någon överlevnadsstrategi. <3

slutligen har vi kommet fram till dagens
GULD
som idag går til tatatatatatatata [trummvirvel] Mig Själv.. för min fantastiska prestation att helt plötsligt råka jonglera med ägg.. haha  jag skulle steka ägg samtidigt som jag pratade i telefon, plötsligt tappar jag ett ägg men lyckas fånga det igen.. med ena handen mot knät.. kladd lite överallt..   mest på golvet, tur det.. men lite på raggsockan och lite på byxorna.. haha..  när jag avslutat samtalet å fick jag en hysterisk skrattattack, kom på hur löjligt det måste sett ut..  tur man bor ensam ibland.. sen att jag är så dum att berätta det är ju en annan sak.

effektiv dag idag.. njaeee

idag gick jag upp lagom till nio..  för att gå ner och TVÄTTA.. är det inte underbart.. ställa klockan för att tvätta..  blöh..  men jag hann med att tvätta och torka riktigt mycket.. fyra maskinertvätt.. pch så han jag läsa ut en bok som vi ska ha till i morgon..  riktigt intresant bok faktiskt..  Musik i livets början kort  och lättläst bok om musikens betydelse för barn redan i fosterstadiet.. vi läser nu musik i skolan nämligen.. musik i förskolan..  så när jag kommer ut som nyutbildad lärare i förskolan ska det inte bara vara musik i form av visor på samlingarna..  jag är riktigt inspirerad av min musiklärare (utbildad rytmiklärare).. hon pratar om hur viktigt det är för barnen att få testa göra ljud och finna pulsen..  hon säger själv att hon inte har någon sångröst och kan bara få ihop några få visor på piano..  tycker det är jättecoolt att någon som inte "kan sjunga" är universitetslärare i musik..

 

men nu är jag inte lika aktiv längre.. sitter i sängen med hårinpackning i håret..  börjar få lite ont i nacken, hade ingen lagom stor handduk aqtt blöta och ha om håret så jag fick ta en stor handduk..  och den "rymmer" betydligt mycket mer vatten..  menjag kanske kan se det som working out..  haha..  det hade varit smidigt...  nehe om man skulle ta och fundera lite på mat idag.. dålig fantasi.. så det får nog bli en låda från frysen..

jag kollar lite halvt på sex and the city med.. is it better to fake it than be alone?? det är frgan det..  haha

Denise.. jag har varit ute och kollat i korridoren, det fanns inget nytt där idag.. haha.. om det inte du har ställt  soppåsen utanför 061.. haha

nehe nu blir det duschen igen.. ut med inpackninge, i med balsam... efter duschen ska jag ta tag i allt det där jag  borde gjort för längesedan men inte riktigt orkat med.. 

chiao 


känns lite bättre nu

det känns lite bättre nu trots missödet med världens finaste skor.. maten idag blev lite speciell blandning.. kände inte alls för att värma en matlåda, och frysen hade inte så mycket annat att erbjuda.. men det blev i alla fall en sallad, gjord på alt jag hittade i kylen som kunde passa (kände mig lite som brasse när han bakar sockerkaka - kola är gott, korv är gott osv) fast det blev grönsallad, ananans, tomat, gurka och minimajs (som absolut borde användas mer, passar ju till typ allt)..  till salladen stekte jag lite bacon och massa champinjoner.. sen lyxade jag till det med lite (läs mycket) fruktsallad till efterrätt.. äpple,banan, kiwi och hallon vardet i den..

 

men hallå eller har det här gått och blivit en matblogg eller vad håller jag på med.. här kommer iaf två kort på maten (som riktiga matbloggare alltid har) mest för att pigga upp bloggen med lite färg..

mumsensnom nom nom

nom nom nom!!

alltså på tal om barkbåtar.. någon (kille hoppas jag) med parfym som luktar himla gott har gått förbi utanför min lägenhet.. kan ju undra hur mycket han har använt, för det luktar in till mig som ligger i sängen och skriver.. blir ju nästan lite rädd att någon varit och lånat min dusch eller nåt. fast det borde jag ju märkt.. haha
och nu har våra kära utbytesstudenter konferens i korridoren typ.. står och pratar relativt högljutt (hur fan stavar man det? den som vet ska jag bjuda på en chokladkaka).. det är nog en eller flera av de som parkerat kundvagnen längst bort i korridoren.. hallå eller vi får inte ens ha dörrmattor utanför dörrarna..  men kundvagnar är visst helt legalt..  haha.. fast jag bryter ju lite mot reglerna med..  vi får nämligen inte tvätta BHar i tvättmaskinerna.. men det gör jag ändå.. (I TVÄTTPÅSE fall nån undrar)

kundvagn

lika spännande att gå utanför dörren varje dag.. står den kvar tro?? haha


fan jävla skit!!!

jag köpte ett par asfina skor.. (på internet).. men skorna var för små.. ingen som vill köpa?? eller vet nån som kanske är intresserad..  det är paljetter.. svarta med rosa döskallar..  de är i storlek 5.. jag har annars ungefär storlek 38.. så kan gissa att de är typ 37 (eller möjligtvis 36,5) pris 300.. 
till salu

värnar om att skorna ska komma till ett bra hem.. haha


midnightthoughts

haha.. jag har en liten undran..  vem var det som kommenterade mitt förra inlägg anonymt?? haha.. inte så att personen skrev något olämpligt eller så men när jag kollade upp IPnumret så står det att datorn är belägen i jonsered.. och eftersom jag är en HippHipp nörd och har kollat på det flera kvällar denna veckan sp har jag ju vissa förhoppningar om att det är Jolanta som är inne och läser haha--  fat det är kanske så att hon och göran heter det i efternamn och inte bor där..  hmmm  nån som vet?? tele2 var visst namnet på anslutningen..  och jag vet ju en som har det, (även om hon hatar dem).. 

men vet ni vad..  jag tycker min blogg är ganska tråkig..  så många andra har massa fräsiga bilder ochn så..  men jag har helt enkelt inte riktigt kommit på hur man lägger upp bilder här PÅ ETT SMIDIGT SÄTT!! mpste finnas nåt bättre sätt än mitt.. för annars förstår jag itne hur ni står ut, ni allsmäktga superbloggare. haha..

nehe detta var bara något som slog mig nu när jag skulle sova.. och när jag nu blivit bloggberoende igen så var jag bara tvungen att skriva det så jag inte glömmer av det..  jag ska se vad för bild jag kan pluttra in idag för att liva upp lite.. 

 kissekotten

det fick bli min söta lila kottis..  men det tar en hiskelig tid att lägga upp dem, hmm får försöka komma på något bättre sätt..  håll tillgodo med min lilla sötnos så långe (och jag kan erkänna att jag saknar att ha något djur så pass mycket att jag varje dag går ut på blocket.se och kollar runt lite..  men det kniviga är ju att det måste kunna vara ett flyttbart djur eftersom jag bor i växjö mest men har praktik i gislaved.. en till liten kottis kan vara svårt då..  och om jag ska på utlandspraktik så måste det ju vara ett djur som jag kan få någon att ta hand om under tiden..  men har ni något litet sött (relativt lättskött) djur som behöver nytt hem så kan ni ju höra av er.. 

nej men oj jösses vilket långt inlägg det blev så här missinassen (mitt i natten).. och jag har inte ens skrytit med att jag och malin var riktigt duktiga och pluggade massa idag och igår...  fast det kom ju med nu så då blev inlägget önnu längre...  men nej, nu får jag ta mig i kragen faktiskt..  ska ju upp i tid i morgon sp jag hinner gå upp till affären och sjoppa något jag och malin kan ha till lunch imorgon, eftersom jag är ledig med inte hon.. och det måste bli en hel del plugg nu framåt med den nya jävligt omfattade uppgiften som jag inte ens fått böckerna till än (jäkla lycknis)... 

GOD NATT!!!!


HE´S ALIVE ☺☺

YEY!!!  Racer lever!!   fixa i lite ny olja i honom bara..  men det gör inte så mycket..  fatta glad jag bleev när pappa ringde innan och sa att någon ville prata med mig =)..  helt überglücklich!!!!!!!!!!!!     tralala..  nu kan jag leva igen =)  blir att åka till anderstorp i helgen så jag kan få hem honom..  min lilla raring..  ALKis..  tack för ditt stöd, racer kommer till dig i sinom tid, men är det inte hans tid kommen.. 

nu väntar jag på att den däringa malin B1 ska vakna till liv och höra av sig.. hon är bakis och vi ska plugga..  underbar kombination.. haha  för min del är det ingen panik eftersom mitt seminarie är på tidsdag, men hennes är redan i morgon..  nåja vi ska la klara det..  funderar på att skriva lite redan nu så kan hon skriva om mina ord sen, om hon håller med..

hur många såg melodifestivalen igår då? det gjorde jag, tillsammans med Anna, Kani och Sofie.. det var trevligt som tusan.. 

jaja.. nu ska jag ta en sväng om med dammsugaren (gjorde aldrig det igår).. sedan blir det plugg och förhoppningsvis promenad ikväll.. syndade deluxe igår, både godis och pizza.. men det får man göra ibland.. eller iaf jag.. annars är det inget kul..  men nu jäklar ska vi ta nya tag..
tjohej!!

håller tummarna

min kära pappis ringde precis, han har hämtat racer från svenstigs, så nu står racer inne på wulkan..  pappson ska ner och testa starta honom i morgon..  hoppas hoppas :) 
pappa var för söt på svenstigs, han stod och letade efter nyckeln till racer..  för att visa försäljaren att det var den bilen han skulle hämta..
pappa: - jag skulle hämta en bil
försäljare: - jaha vilken då?
pappa: - den buckliga där borta, jag har nyckeln här nånstans
försäljare: - det är lugnt, men du kan ju behöva nyckeln för att kunna komma in i bilen.
pappa: - äh den går ju inte låsa
försäljaren: - nehe, men......
pappa: - men kan ju vara jobbigt att styra den om rattlåset går i
försäljaren: - jo, ja det är ju klart

haha stackars försäljaren..  inte van vid Volkswagens "golf-specialedition" RACER.. 

nehe om man skulle ta sig i kragen och gå ut en sväng..  äta lite lunch först bara..  fast det får bli nåt enkelt.. (orkar inte med något kompilicerat idag helt enkelt).. ta en svängom med dammsugaren med..

förresen.... igår fick jag kläderna jag beställde på nelly här om dan..  massa trosor en tröja och ett par jeans.. allt passade perfekt så det är nice..  helt glad blev jag.. ☺..
nehe
 ♦♦♦ ajöss med er.. ♦♦♦
sol idag igen ☼☼☼

idag skiner solen igen... =) de tycker vi är nice..  så jag ska försöka ta en promenad i solkenet idag istället, igår missade jag ju solen haha..  klantigt, men det tar ju lite tid att få på sig alla kläder.. enligt smhi är det ungefär nollgradigt ute.. så det blir nog tungt att gå.. men det är väl bara nyttigt, vill tänka så iaf..  så ska vi hoppas att mitt kära knä kan sköta sig och inte spänna och "hänga upp sig" som det gjorde igår..

jag gick igenom min lilla blogglista med bloggar jag fäljer..  inte en enda hade uppdaterat..  tråkigt..  eller FJVEs blogg vet jag inte, för den går inte att komma in på..   devote är inge bra, man kan inte ens skriva vad man vill i kommentarerna..  thats b a d..

igår kollade jag och fian på film och hade middags/kvällsmatsdate.. de va nice :)

jaja nu ska jag inte skriva mer för denna gången..  adíos amigos!!!

RSS 2.0