lördag.. jippie

lördag var det då ja..
igår lyckades jag få mig ett jobb, från april fram till semestern iaf..  man ska ju ha lite tur med..  ska på lönesamtal först..  ska begära arton miljarder tror jag..  haha för sveda och verk.. tyvärr är det ju för ********* som jag jobbade för innan men så får det ju vara..
efter jobbet (som jag fick sluta tidigare från) åkte jag hem till mammsenbamsen men hon hade inte slutat än så jag tänkte gå ut och gå en sväng.. när jag kom fram stod det två bilar utanför.. den ena var kents och den andra sivs.  när jag kom in hade kent precis satt igång kaffebryggaren för han hade fin främmande, marita och anna var det som hittat dit.. och helt lägligt kom jag med världens godaste kladdkaka..  när anna och marita åkt vidare för att jaga tyg till balklänning fick jag ett sms av min pappi som undrade om jag ville äta räkor med honom..  yes box svarade jag (slapp jag utgifter på sånt en dag till)..
när mamma kommit hem skulle de åka och handla..  då går jag en sväng i skogen sa jag men då kom el regnos s
å jag tog racergolfen hem till pappsen och var där tills jennie ringde.. 

jennie ville att jag skulle köra henne till hennes pappi med en sväng om johanna och joffa.. oki doki svarade jag med baktanken att jag tänkte åka hem till moa när jag ändå var i krokarna..

j & j var inte hemma så vi åkte till nissafors först. hem till moa som redan hade massa folk där (hennes mamma, bror och hans dotter).. när j&j kommit hem åkte vi dit där blev vi (eller mest jag) fast vid guitarhero..  sent som attan åkte vi genom stormiga skogar tillbaka till nissafors där jag fick sova hos moa.. SNÄLLIS!!!


idag skulle moa iväg på utbildning och adams farmor skulle vara barnvakt..  jag vaknade av att hon kackade på dörren, vi hade alltså försovit oss.. moa sprang runt som en yr höna och jag fick byta bajsblöja.. tackar tackar sa jag och åke hem till brotorpet, eller bitorpet först men där hann jag inte ens urr bilen innan mama ringde ..  jag åkte då upp till henne ist. där fick jag lunch och trevligt sällskap..

nu är jag hemma, eller har varit ett tag..  ska egentligen hänga upp tvätten, diska och dammsuga samt städa bort diverse skit (skräp).. men det är ju itne skoj så jag sitter istället och spelar på king.com..  måste upp i 500 poäng.. bara 20 kvar nu,,

har vänligt men bestämmt sagt åt mig själv att när jag har 500 p ska jag göra det där andra jag borde göra.. men med självdiciplin som en smörkniv så tror jag inte det blir så...  fattas bara att någon ringer.,.. hahaha nåväl mina vänner jag avslutar med en monolog som bara riktigt braiga personer kommer uppskatta...

-adjö adjö
-adjö adjö adjö
-adjö!><(((´´>

en helt vanlig onsdag.. nästan

4369 steg har jag gått sen klocken halv sex i morse..
och nu är det fredagsfiksbakning som gäller..  var ju nästan tvungen att ta det denna  veckan, lite avskedsfika.. kommer inte ihåg vem som fick ansvar för fredagsfräckis.. hoppas inte det var jag, i så fall får jag la improvisera ihop något..

börjar bli lite irriterad på maten jag äter, som jag faktiskt betalar 15 kr för..  vi var flera stycken som inte mådde speciellt väl efter vi ätit igår.. jobbigt men så är det, kanske ska börja ha med m9ig egen mat, fast det är ju lite jobbigt det med..  masken har bitit mig hårt och släpper nog aldrig, latmasken alltså.. fast det konstaterade ju lovisa för längesen..

än så länge har jag inte fått något jobb i nästa vecka.. hoppas jag får nån dag iaf..

nu är det inte schuzzle jag spelar längre, jag har avancerat till model studio.. fast det är lite jobbigt med den här datorn som laggar hela tiden..

i morgon tror jag att jag ska en sväng förbi pappsen och ge honom några drömmar.. (kakor alltså)..  blev ju förfärligt många nu.. men de får bara de från första plåtarna för de blev lite missbildade.. men sen hällde jag i lite mjölk och extra olja så då blev det bättre, men jag är själv inte sugen för fem öre, råkade smaka på smeten där det bara smakade hjortronsalt.. inget att rekomendera vill jag lova..

sista veckan..

sjuk egntligen.. eller har haft ont i huvet lite för mycket nu men vem har råd att vara sjuk? jag nästan önskar att jag inte får så mycket jobb nästa vecka, så jag hinner att vila upp mig lite..
citat maja "varför ska livet vara så...  äckligt"...


min tur att ha fredagsfikat på fredag.. nice, blir ju hej då fika om jag inte får hoppa in på regnbågen.. saknar ju ekenskolan en del men det känns ändå rätt bra att kunna säga till dem att ja har annat.. så blir det om man tar josefin för givet. mohaha synd om personalen när det egentligen bara är en person som gjort så, men är man högsta hönset och beter sig på det viset så förstör man ju för alla..

ska börja använda min julklapp jag fick från Eken..  stegräknare, kan vara intressant att se, på vintergatan är det ju ett himla springande vart man än ska.. både eken och gyllenfors är uppbyggda på samma sett men på gyllenforsskolan känns det som att det längre vart man än ska..'

nu ska jag in i duschen innan gosip girl börjar, efter det är det i huvudet på Gynning sedan är det nästan sovdags för jag ska ju upp vid fem i morgon.. en kvart på eftermiddan märks knappt men börja kvart över sex i stället för halv sju är en himla skillnad..

slutligen vill jag bara hälsa ala människor som tror att jag är någon person som aldrig behöver sova att så är inte fallet.. om jag fick bestämma skulle jag sova hela tiden.. bara så ni vet..


men adjö adjö då...


okej hej

jag ska in i duschden snart..  vill bara berätta för världen att min bästa jennie ringde igår pratade i 21 minuter med henne..  hon är i österrike och var inte nykter på en fläck.. hahaha vad vi garvade,...  jag och moa då..  jennie gick igenom alla sina olika fyllestadier från gladglada jennie till lipjennie..  gud vad jag älskar er... 

skriver återigen att jag ska försöka skärpa mig med bloggandet men det har inte orkats med,, kanske skriver lite mer sen.. 
yyyyyyyyyeah

RSS 2.0