Sitter i gräset hemma hos farfar och äter ...

foto_0464 (MMS)

Sitter i gräset hemma hos farfar och äter solvarma smultron. barndomsminnen deluxe..


Besatt? Ja det är nog det rätta ordet.. ...

Besatt? Ja det är nog det rätta ordet.. Jag är besatt, av stephenie meyers böcker. Något som jag absolut inte trodde att jag skulle kunna bli.. Har sett twilight och new moon men de lyckades inte fånga mig på detta gastkramande sätt som böckerna. Började tveksamt läsa första, det tog några kapitel innan jag var fast och plöjde genom resten av boken för att sedan omedelbart fortsätta med nästa, igår kunde jag äntligen sätta tänderna i den tredje.. Igår åkte jag till göteborg till min älskade mormor. Vi hade lite filmmys på kvällen och jag kom i säng runt halv ett kanske, då avverkade jag ett par kapitel innan jag släckte lampan.. Vid tjugo i sex vaknade jag idag på morgonen, klantigt av mig att inte ta allergitablett innan jag la mig men men. Efter lite knarkande av diverse läkemedel tänkte jag sova ett tag till, ett ganska bra tag om jag ska vara ärlig men ICKE, efter att ha vänt mig otaliga hänger lyfte jag boken och visp så var jag fångad.. Har legat och läst i flera timmar, måste nog förbereda mig på att liggsåren väntar runt knuten.. Det jobbiga med att vara så brutalt uppslukad av en bok eller serie är att ju mer jag läser, desto mer blir jag smärtamt medveten om att boken/serien snart tar slut.. Och den frustration, nästan sorg, jag känner då är faktiskt inte kul, fast jag Jao ju absolut förstå att det låter som det i era öron, speciellt om ni är en av alla de som inte kan läsa (inte kan läsa böcker alltså, STOR skillnad.. har svårt att tro att någon analfabet skulle ge sig in på min Blogg).. men när den här bokserien är slut får jag nog ta mig an jarastavens vandring igen, så ni behöver inte förvänta er några direkt intressanta inlägg här framöver om ingen tvingar ut mig på lite happenings.. Hej på ett tag.. Om ni absolut måste ha lite uppdatering får ni slänga in en kommentar om det och sedan hålla tummar och tår för att jag ska vara i rätt värld och upptäcka den.. Ciao


bakisbad

igår var det dags att fira midsommar.. det var ju nice. smsbloggade ju en skvätt i Kulltorp i väntan på vår superhero.. superheron och hans kompanjon hittade oss och körde oss till Lövås, närmare bestämt hem till herr J.. som inte ens hade kommit hem än.. men efter en ganska kort stund kom han vandrades och efter honom ett helt gäng med människor.. plötsligt försvann herr j och smsade fia om att hon skulle få bort allt folket.. 

på morgonen idag vaknade jag på soffan hemma hos herr j, hade fortfarande blommor i håret, dock mådde de inte så väl  och var inte så fina längre..

jag mådde kanon i motsatts till fian som hade problem med att kroppen försökte göra myteri..

när vi äntligen tagit oss till gislaved blev det pizza och sängläge.. efter ett tag när bakismagen ville ha mer mat åt vi resterna av pizzan ute på balkongen.. mys..  eftter det begav vi oss till tokarp och badade en skvätt.. jag blir så lycklig av att se fia när hon våndas när hon går i vattnet långsammare än en sengångare..  "IIIII".. "gud va kallt".. "kallt om musen!".. "snart har jag doppat tuttarna med".. är bara några repliker.. medan jag som redan doppat mig flyter omkring som en knubbsäl.. jag skulle till och med testa stå på händerna i vattnet, men det ville inte mitt kära vänsterknä, så knäskålen gav sig ut på egna äventyr en sväng men ganska snart vände han om och la sig till rätta där han ska vara.. får nog ta tag i det dära tränandet igen, för det är inte så kul, oftast hoppar det ju tillbaka med en gång och då gör det inte ont så länge, men för varje gång det hoppar blir det mer och mer uttänjt vilket resulterar i att det lättare hoppar fler gånger..

näja nu hade jag tänkt ta mig lite semester en vecka. får se vad jag hittar på, blir nog en sväng till göteborg och nästa helg ska spenderas hos mammsen och kent med wilma, kålle och nya valpen (som fortfarande inte fått något namn)..

tjo!

Okej! Midsommarafton, Hmm vad ska man säg...

Okej! Midsommarafton, Hmm vad ska man säga? jos och fis har gått, GÅTT alltså, från jaktstugan utanför ekholmen in till macken i kulltorp. Aj aj aj mina stackars vader.. Men vi hann dricka ett par cider och så på vägen. Nu sitter vi och pimplar vin ur mitt plastvinglas jag lånat från mos som från början fick det av mig.. den svikaren, mos alltså. Är i forsheda och hånglar.. Attans bananer alltså.. Fis ska till herr j så jag får väl ta vår räddande ängel eller hans chaufför om inte herr j har raggat åt mig ikväll.. Nu håller vi alla tummar och tår för att vår super hero kommer snart.. Vi har visserligen en hel del dricka kvar, men det kan ju vara bra att ha senare eller en annan gång.. Dock Är problemet att om vi slutar dricka så lurar john blund bakom hörnet (bakom bensinpumpen borde det bli för vår del).. Zzznark vad trött jag Är.. Hoppas ni haft minst lika händelsefull midsommar eller i alla fall en trevlig sådan.. Nu ska jag se om jag kan hitta sju sorters blommor här i avkroken eller inte.. Ciao


I've ben bioing.. Haha.. Sex and the city....

I've ben bioing.. Haha.. Sex and the city.. Den var nice, på sina ställen riktigt jäkla rolig.. MEN! vem fan har på sig solbrillor på bio, hon som satt framför mig alltså, (typiskt mig att hamna bakom någon som skymmer halva texten) extra tupérat sitt hår hade hon säkert gjort också, det känner jag på mig.. Jag nös i alla fall inte en enda gång under hela föreställningen.. Typ nytt rekord för mig, fast det har jag tagit igen här hemma hos mosen nu.. God natt!


dubbelbröllop

nästa sommar är ni allihop bjudna på bröllop.. tid och exakt datum återkommer vi med.. andré har alltså äntligen fått tummen ur och friat till sin älskade Fiajohanna..  och vi har hört viskas om att henrik snart kommer pop the question till mig.. tihi  har aldrig varit så lycklig

love is in the air love love love

alltså kommer troligen bröllopet mellan mig och kjell jr wallmark bli inställt, men det är inte helt säkert än, får ju se hur henrik gör först..

trevlig lördagskväll med er önskar the four of us.. :)

jäkla skit sambo.. morr

irriterad bilr jag på honom..  så jag låste in honom på toa och kastade bort nyckeln.. (eller nyckel och nyckel, en matkniv, men hade det varit en nyckel så hade jag slängt den)..






senare:
nu har jag och IL badat och tvättat her Csam.. inte så populärt, kan nog ha gjort mig skyldig till både frihetsberövande, misshandel och kränkning inom loppet av en halvtimma... hur ska denna kvällen sluta kan man ju fråga sig.. dessutom en liten släng av förstörelse.. sorry mos, men handtaget till toan rök med av bara farten...

nu kommer snart mellanbocken vouti och dinnerar med mig.. müsigt.. får se hur lång promenad det blir.. kan ju passa på att ta med och shampot ut, så TIDSOPTIMERAR vi.. aha aha..

wiedezehen!

Hårt arbetande kvinna, det Är vad jag Ä...

Hårt arbetande kvinna, det Är vad jag Är.. haha.. Eller det beror ju på hur man ser det.. sitter på nöjet nu.. har gjort en toast (till skillnad från de ca 500 jag fick göra igår).. Jag har spelat lite biljard.. Kollat på hipp hipp på STORBILDSSKÄRM!! Sålt lite godis och dricka.. Blivit raggad på. Haha.. Och så har jag fuskat lite med reglerna.. för att då låna pingisrack och boll, biljardsaker eller airhockeygrejer måste de pantsätta nycklar, pengar eller mobil.. Men boll till fotbollsspelet har de inga regler om så jag godkände att de lämnade en energidricka "Fan hon är ju sjyst" fick jag höra då..inget dåligt betyg i dessa kretsar vill jag lova.. I morgon ska jag i alla fall till mina goa ungar på törås.. De e nice.. Saknar ju dem emellanåt.. Det gör jag i och för sig med de flesta, tills jag träffar dem igen haha, och blir påmind även om deras mindre trevliga sidor.. Tjohej!


tidsoptimera

det är min nya grej att tidsoptimera..  det vill säga göra flera saker samtidigt.. just nu tex. bloggar och äter samtidigt...
denna dagen skulle inte gå ihop sig om jag inte hade haft den simultanförmågan jag har.. 

först tog jag sovmorgon
sen hoppade jag över frukosten för att gå direkt på lunchen..
efter det blev det fyra timmars jobb hos mina underbaringar på småbarn
när jag slutat hastade jag till pappsen för att hämta nycklarna jag behöver imorgon
sen hem till csam, mysa med honom och äta och blogga och dessutom hinna med en sväng på toa (det sistnämnda gör jag utan att göra nåt annat samtidigt..)
när jag är klar här, vilket jag bör vara mycket snart om jag ska följa tidsschemat, ska jag drive to the small country stones för att arbeta till halv tio ikväll.. 
sen blir det SCHLAFEN! för jag ska upp och joba vid 8 imorgon bitti..  (vet att jag egentligen inte får, men så kan det gå)..

nehe nu ska jag fara vidare..  be nice..

typiska josefinfunderingar

på vägen hem från jobbet lyssnade jag på radio..  på nyheterna pratar de om flera incidenter i malmö, så säger nyhetsuppläsaren: "händelserna kan ha koppling enligt obekräftade uppgifter" vaddå enligt obekräftade uppgifter, då kan man ju säga vad som helst.. 

därför vill josser.webblogg.se vara först med nyheten att:
KJELL JR WALLMARK och JOSEFIN MONICA JONSSON
ska gifta sig på nyårsafton (enligt obekräftade uppgifter)..  gud vad roligt för dem, de är så kära bekräftar folk som absolut inte känner paret..


opålitliga källor har meddelat att josefins expojkvän Mark Sloan är djupt deprimerad efter att nyheten nått honom.



nehe nu får det vara nog för idag.. imorgon jobbar jag 12-16 och 17-21.30.. så det blir lite sleepmorning.. de e nice

tjingeling!

oh my...

idag ringde de från fritidsgården i smålansstenar, jag ska jobba mellan 16.30 och 21.30.. nice!! typ samma tider imorgon, fast då ska jag hinna med några timmar på snickaren innan, kul kontrast 1-3 åringar på eftermiddagen och STOOOORA barn på kvällen.. 

MEN eftersom jag slutar jobba till halv tio innebär detta att jag missar greys antomy..  shit i havet glöm det..  så jag har kollat på det nu..  ladda upp med näsdukar kan jag ju tipsa er om..  I was böling kan jag ju erkänna..  men nu kommer ju det svååraste av allt..  att inte titta på nästa veckas avsnitt i förväg...  får köra på tre kronor för fullt..  men jag har ju inte så mycket kvar där är på säsong 8 avsnitt 6..  det är alltså nu det börjar spåra ur.. med ailiens och grejer..  men vilken annan känsla det blir när man kollar alla avsnitt och säsonger efter varandra utan att behöva vänta och glömma av massor..  en kul grej jag upptäckt är tillexempel att janet i familjen karlsson persson är med redan i s. ett eller två..  fast då är hon journalist för nån tidning och inte kedjerökande ligist med fotboja..

jaha nehe, joho vad händer annars? idag flyttar jag från far och bror ett slag..  ska bli sambo med csam..  det kommer bli nice som tusan.. ska snart åka dit en sväng.. så jag hinner äta ordentligt innan jag ska bråka med ss-kiddsen..  det låter värre än det är haha..  de som gett smålandsstenar så dåligt rykte är ju knappast på fritidsgården om man säger så, de ör ju i min ålder och äldre..

over and out

Kaffedate med inslag av bebismys, kan man ...

Kaffedate med inslag av bebismys, kan man starta veckan och sommarlovet på bättre sätt?jag tror inte det. Så nu beger jag mig till forsheda i min nya fina lilla bil. Dock kunde vädret varit lite ljusare, men det Är en småsak.. Kan förresten passa på och summera helgen.. den var bra, två studenter att uppvakta i fredags, dock missade jag felix, men hans gäster träffade jag i alla fall .. I lördags var det grillning hemma hos vouti edlunds.. Efter det intog jag fia och kim öltältet I anderstorp.. Det var nice.. Vissa mindre missöden men det redde vi ut. Haha eller fia fick vara min räddande ängel.. Söndagen bestod av balkortegen och efter det pizzamys! Öag bara för att vill jag avsluta inlägget med att informera om att jag mellan anderstorp och bredaryd mött fyra elajobilar bara så ni vet! Puss hej


Nära döden upplevelse! Jösses! två av ...

Nära döden upplevelse! Jösses! två av mina skräckobjekt samlade på samma plats.. fåglar! Och Uppstoppade djur! Detta i kombination Är ju läskigare än läskigast! Fy! Men jag satt där ensam i ca fem minuter innan paniken tog överhanden.. Nu sitter jag med några klasskompisar och samlar mod för att gå dit igen.. Hua mig.. Efter detta jäkla seminarie har jag tvättid och sedan ska jag maila in hemtentan för säkerhetsskull.. Sen gott folk sen! Är det dags för sommarlov! Det ni det är jag värd! Bara så ni vet.. I morgon är det jobb och efter det student gånger två om O får som han vill.. Mosen ville nog också det så jag får kanske ställa upp! Vi får väl se.. Nu kom min kära lärare.. försen som vanligt men bara sju minuter idag.. Nåja.. Ha det bra!


RSS 2.0