todays feeling

det känns som att jag hållt på med walling
 hela dagen istället för mitt vanliga jobb..
grymt fett trött assåzzzZzzZZznark


It´s for you darling ♥

för att du är du och jag är jag

och det är så det ska va

 

 


josjos i ett nötskal

var ju i stallet idag..
på grund av allergirisken både för mig och folk vi skulle träffa efteråt så hade vi med oss andra kläder och bytte om i sadelkammaren..
 jag hade på morgonen plockat fram kjol, leggins osv..
 MEN
när jag står i sadelkammaren typ halvnäck och tar på mig mina leggins så upptäckre jag att det inte var leggins jag hade med mig
utan ett par pyamasbyxor.. haha.. 
då blev jag lite trött på mig själv.. men jag tror ingen upptäckte mitt lilla missöde.. men ändå

YEEES!!

kände inte av min allergi alls mycket idag när jag var i stallet..
tror jag ska börja lite med horses igen.. någon som är skulle vilja hänga på, har två hästar som ska skogsridas två gånger i veckan..  kom igen, det hade varit asnice.. kommer ni på någon som kanske vill så hör av er..

nu blire lite flyttning av de sista grejerna som jag hade glömt.. ciao

oh! it´s backstabbingday??

eller? känns så iaf.. tur mitt grundhumör varit riktigt bra, annars hade det kunnat smälla rejält.. haha.. bara att skratta åt det.. nu till viktigare saker..

gardinerna, vilka och var?? mörkblå rullgardiner i sovrum och vardagsrum.. hmm gött med rullgardin när det saknas persienner men de kunde ju hellre varit svarta..  kan ju inte måla om dem direkt.. eller det kan jag ju, men är skeptisk till resultatet..

men JAO.. god night..
får se om jag orkar skriva imorgon,. ska till stallet hela förmiddagen så jag lär ju vara rätt så jäkla mörbultad.. tusen nysningar, snor och snörvel plus massa allergitabletter, det kan göra även stålmannen dåsig.. ciao

anderstorpsbo!!

anderstorpare är jag ju vart jag mig i världen vänder men nu bor jag här också..  wunderbat måste jag säga.. ☼

Efter att ha forskat vidare på ämnet om ha...

Efter att ha forskat vidare på ämnet om hararnas festande har jag kommit från till att det torde vara så att även tranorna var bjudna..


Vad är det med hararna idag? Antagligen fe...

Vad är det med hararna idag? Antagligen festade de ganska rejält igår för alla sitter uppe på vägarna och dricker vatten.. Tycker ju det borde finnas något mindre farligt sätt för dem att balansera upp kroppens vätskebalans på..


"Man kan ju inte få ett perfekt liv om man...

"Man kan ju inte få ett perfekt liv om man inte har ett manus, det kan ju en ko begripa" citat malle p när hon blir frustrerad över one tree hill..


"Det är en blåsig sommar vi har" word!

"Det är en blåsig sommar vi har" word!


Folk som har en jeep utan att behöva det, ...

Folk som har en jeep utan att behöva det, är det inte så att de måste ha lite storhetsvansinne? Bilar ska visst vara antingen eller, antingen stora och biffiga eller små och helst utan tak.. Vart är egentligen världen på väg? Och fia, ja detta är ett steg mot ett seriösare skrivande.. Haha, det är nämligen så att min bror har några texter publicerade på AIFs hemsida, och att han är seriösare än mig känns mycket ovant så jag ska träna lite.. Betygsätt mig gärna haha..


jag är en djurvän, men fanskapet ska bort!!


det bor fem katter i hemmet på 26:an.. Tjabo, Pyret, Gramse, Norpan och Aisha.. alla utom Aisha har fått vara ute när de har velat, gramse och norpan även när de inte har velat.. tjabo och pyret fick utegångsförbud för ett tag sen.. pyret för att hon är på tjocken och tjabo för att han muckar gräl med alla katter i grannskapet trots att han inte kan slåss.. en mycket misshandlad katt var han ett tag, nu är han kastrerad så det börjar lugnaa sig.. MEN IDAG, jag malin och tjabo skulle ut på en kvälls cigarutt, då hör jag ett förfärligt skrik, tjabo stelnar till i min famn..
ut från syrenbuskaarna kommer i full fart en liten katt (gramse eller norpan antog vi) och efter kommer den äckliga svartvita katten.. de springer runt huset, in under min bil och DONK låter det.. efter detta springer de vidare runt dagmars hus, hela tiden skriker den ena eller båda av kattera..
denna svartvita katt är det (med största sannolikhet) ingen som äger, han har knappt några öron kvar, kan har typ skabb, är väldigt skygg, går omkring och skvätter överallt och bråkar med alla katter som bor här runt korsningen..
han måste bort, hemskt att säga men så är det faktiskt.. tills dess är det utegångsförbud, det får bli som det blir inne.. pyret har i alla fall fått en låda i nalle puh-garderoben i mitt rum, fast hon tycker visst bättre om fotändan på mig säng.. och inte har jag mage att slänga bort henne, en havande kvinna kan man inte behandla hur som helst..


tjabo och aisha.. <3


06.09 imorse hittade jag min mobil, då val...

06.09 imorse hittade jag min mobil, då valde han att signalera till mig att det var inne i en kudde han var.. Ska man skratta eller gråta? Har letat i sängen och plockat i och ur kuddar och täcke flera gånger.. Vill man inte bli hittad så blir man inte det heller..


mobilfri dag?? eller josefinfri dag??

min mobil har bestämt sig för att ha josefinfri dag, detta gör han avstängd någonstans i burseryd.. det må vara en liten ort men den har många gömställen.. riktigt jäkla irriterande.. hoppas jag kan hitta den idag så jag har någon som kan väcka mig imorgon.. ska ju på fotbollsturnering.. heja !! jippie!! haha

jaja om ni ser en ensam vilsen rosa telefon med repor på skärmen kan ni väl fånga in honom och komma hit med honom??

Morgon, jag har hunnit med att kolla senas...

Morgon, jag har hunnit med att kolla senaste avsnittet av desperate housewhifes och senaste av greys amatomy. Hädiskt söt unge måste jag säga.. Nu sitter jag på baltanen i min rosavita sparkdräkt och äter frukost.. Det är livet.. Senare idag blir det värnamo två gånger.. En gång med MG och en med fisen..låter som att denna lördagen skulle kunna bli redigt bra.. Så ut och ta hand om varandra nu.. Sol i sinne, brun inne.. Kram


RSS 2.0