nu blir ni förvånade va?

andra inlägget på två dar..  inte illa??
nu är det inte så att jag helt plötsligt fått ett himla intressant liv, men rätt många intressanta tankar.. de som är intressanta för mig skriver jag inte ner här..  men de som funnits där uppe i hjärnkontoret innan tar plats åt de jag borde engagera mig i, just nu är det tankarna om styrdokument, dyslexi, matematik-didaktik och läs och skrivinlärning som ska få plats..  så de där andra får jag förvara här så länge, bloggen är min hjärnas portabla hårddisk..


nehe idag var det egentligen inte jätte mycket jag hade i tankarna.. var på seminarie innan, intressant, men nu har jag slutat så inom kort ska jag åka hem till fia lotta..  hon skulle sova hos mattias inatt så jag blir ensam.. sedan åker jag hem i morgon en sväng..  på torsdag har vi föreläsning (tror jag) mellan tio och tolv sen tar jag helg..  :)

glöm inte att det är kanelbullens dag på söndag, en av de få högtider som jag förstår varför man ska fira.. :)

det blir nog lite bullbak när jag skrivit utkastet i akademisktskrivande (måste muta mig själv så skoluppgifterna verkligen blir gjorda)

nehe då återstår för mig bara att önska en trevlig fortsättning på dagen..  kramar josé

nästan regelbunden uppdatering

angående mitt förra inlägg om kompisar (eller vad man ska kalla det för, exkompisar?)
vill tacka för kommentarerna.. ska jag behöva bli med barn för att få veta vilka som är mina kompisar? snyft, det hinner jag ju inte nu.. haha  skämt å sido.. trött blir jag..
just nu sitter jag i biblan och skriver ut blankett som ska fyllas i och kickas till rikspolisstyrelsen..  fan bara att jag glömde kuverten hemma (i gvd).. hade tänkt stanna i växjö tills på onsdag.. det är inte snällt av skolan att sätta alla föreläsningar klockan åtta på morgonen.. för det betyder att jag måste åka hemifrån vid SENAST halv sju.. (att jag skrev senast med stora bokstäver var en påminnelse till mig själv)..

helgen har varit sådär..  lite halvt katasrofal.. inte riktigt men allvarligt, GISLAVED! vilken jävla kommun.. känner att det inte är mycket jag kommer sakna.. eller vissa kompisar och familjen, men dem kan jag ju bjuda ner till växjö eller åka och hälsa på..  och då behöver jag inte allt extra som insutionen gislaved så gärna bjuuder på.. utan jag får träffa BARA dem jag vill.. 

men till helgen blir det nog bättre, för då ska jag ta det lugnt (har jag tänkt) mormor, Eva, min morbror och hans bihang (mina kusiner) kommer ner och ska plocka svamp..  funderar starkt på att utnyttja min lediga fredag till att plocka av det som finns ute hos mamma.. haha  det blir ju mer match för dem då..   I am evil..  men lite fusk är det att mamma går ut i skogen och kollar av vart trattisarna finns så vallar hon bara dit dem sen..  storstadbor..  gah..

nehe nu får det vara nog för idag..  (om ni kommenterar så får jag mailpåminnelse om det så jag kommer ihåg att jag har en blogg)..  ja jag känner att seniliteten kommer smygande.. 

ha en bra dag med er..  kramar jossan

mäster bloggerskan

gud vad jag bloggar hela hela hela tiden.. not..  och inte har jag tid för det just nu heller..
men styrdokumenten står mig upp i halsen snart.. nåväl..

jag sitter hos fialotta.. vi sitter och har lite ångest och mår dåligt i största allmänhet över olika saker..  skönt att ha någon att dela det med..  någon som orkar lyssna och bryr sig och som inte berättar det vidare till andra i alla fall inte till sådana som känner mig.. vilket jag förstått att andra jag litade på innan tydligen gör.. himla kul när det är interna saker som kan misstolkas, eller som rättare sagt alltid misstolkas om man inte vet vad det handlar om..  men jag får väl ta och se över min vänskapskrets lite kanske..  några verkar det ju som att jag helt kan ta bort eftersom det aldrig duger att umgås med mig eller ens höra av sig när det skulle fungera att ses..

nehe nu har jag spytt lite galla här då ja men det var behövligt.. 

nu blir det att renskriva styrdokument uppgifterna till i morogn.. sen är det sängen som hägrar.. 

god natt på er.. 

RSS 2.0