tjohoe

jag hinner inte skriva här egentligen, men skulle spara ett skoldokument här så då kan jag ju lika gärna kladda ner en rd eller två..  jag bor hemma hos min mamma nu för er som är intresserade av att ses..  men nu är det klappjakt med pappsen som gäller.. adjö

tjolahopp

julmys hela dagen idag..  så NICE!!
julkappar införskaffades.. julgodis bakades och många goda skratt avverkades..
egentligen borde jag sova nu.. men det finns massa saker jag skulle göra innan jag går och lägger mig, men eftersom jag fastnade vid datorn blev inte de sakerna gjorda så jag får ta det i morgon istället..  men ha det bra så får vi se när jag kommer ihåg att jag har en blogg nästa gång..

adiós amigos we´re not staying here another dayyyyyy


mitt i natten

klockan är sent..  fast jag har ingen skola i morgon så det är ganska lugnt..  ska möta fia inne i stan vid tio tiden i morgon.. så blir det julklappsshopping för hela slanten.. efter det ska vi hem till fia och baka julgodis och mysa..  jag längtar redan, har peppat med julmusik idag.. ingen som har något tips på lättlagat julgodis??

nehe jag har inte så mycket mer positivt att skriva om..  julen närmar sig och hemarbetet med.. jösses vad mycket läsa och skriva det blir.. men min grupp är alla överens om att vi ska vara klara med det mesta innan julafton.. det betyder ASMYCKET jobb nu men i gengäld kan vi vara hel LEDIGA i mellandagarna..

god natt folks..   love josé

växjöbo

jaha då har jag blivit växjöbo nu då..  det är ju nice, fast skrämmande med..  helt långt till mammsen nu ju.. :( men det ska la gå det här med. tre år går ju hur fort som helst, de här tre åren sen studenten har ju bara flugit iväg..  och det blir ju en mjukstart nu.. går i skolan tre dagar denna veckan sedan ska jag hem (anderstorp är ju fortfarande hemma). pappis fyller år på måndag så det blir lite firande på söndag.. sedan går jag måndag tisdag och torsdag nästa vecka, sen är det jul "ledigt" (behöver inte vara i skolan iaf) fram till 7 januari..

nehe vad ska jag skriva mer?? ingen som har lite julklappstips (billiga sådana eftersom man inte får något studiestöd i december).. jag har inte köpt julklapp till någon än.. :( bäst att sätta igång med det kanske?

nåväl ni får ha det så bra tills jag kommer ihåg att skriva nästa gång, tar det för lång tid får ni hojta till  kram

RSS 2.0