seg som satan

jag är trött och seg som fasen idag..  var barnvakt igår och idag en stund.. då gick det bra men nu vete fan, känns som om jag bakis typ men det ska jag ju inte kunna bli nu en vecka efter jag drack sist.. eller?? 

nåväl min/mina grannar har fest..  vet inte riktigt vem det är än..  trodde det var ismael men nu är jag inte riktigt säker längre, låter mer än det gjort innan när han har haft fest, hör vissa av konversationeerna..  citat "nu! nu slutar du dricka, fattar du"  vem det var som skulle sluta dricka vet jag inte men svaret var sluddrigt som fan pratade typ sims så antagligen hade person 1 rätt i att det skulle sluta drickas..

JIIISES (för att citera mig själv)  god nat säger jag nu.  ska kanske upp och köra folk sen men får se hur gottt jag sover då..  nu däremot ska jag se om jag hittar något att käka.. hungrig som en gnu.. adjö!

sovmorgon

yey! sovmorgon idag..  men gick upp ganska hyfsat iaf..  redan klockan nio faktiskt.. inte illa tycker jag.. jag börjar inte förrens vid 12.30 så jag har lite tid på mig..  sitter just nu och kollar youtubeklipp med mina nya idoler: MOJJE och MIMMI..  jag är medveten om att jag antagligen är mimmi sandéns äldsta fan. men hon är faktiskt riktigt bra.. just nu orkar jag inte kolla om jag vet hur man lägger in ett klipp men jag tycker ni ska in och kolla youtube..  popcornfrisyr är nog det bästa "bligladtipset" på länge...

och i morgon blir det parken med VERONICA MAGGIO!!!!!!! WOOOHOOOO jag och mosing ska ha jäkla kul alltså!! 

http://www.mojje.se/ bäst idag!!

onsdag

idag är andra dagen i rad som jag inte haft jobb..  inte kul alltså.. i måndags jobbade jag iaf på granaten, igår var jag med mamma i värnamo och idag spenderar jag tid hos mosen..

morgonen började som vanligt, klockan ringde och jag stängde av klockorna gång på gång (master of snoosing) tills de inte orkade mer haha..  sedan fick jag ett sms typ en timma efter första klockan börjat ringa..  jag svarade på smset sedan gick jag upp och slängde i en maskin tvätt..  efter det åt jag frukost och började fixa och dona i köket och vardagsrummet.. efter ett tag tyckte jag att tvättmaskinen började låta konstigt men det gör den ibland så jag gick inte ens och kollade.. när jag sedan behövde gå på toa märkte jag varför den låtit konstigt.. "luddfiltret" var inte stängt så allt vatten forsade rakt ut på badrumsgolvet..  och eftersom jag tänkt tvätta flesra maskiner idag hade jag sorterat upp massa högar med kläder som naturligtvis låg på golvet och hade blivit DYNGSURT..  så det blev till att städa badrummet rejält idag.. skrubbade som fan och rensade till och med silen under badkaret..  där fanns bland annat halva min kalufs och diverse oidentifierbart ludd..  äckligt som satan var det iaf men bäst att passa på när man är där under och röjer..  nu kanske jag sätta tillbaka fronten, eller jag och jag..  jag har ju redan försökt men misslyckades så får la bli till att bjuda hem nån händig.. förslag på vem tas gärna emot..

nehe nu sitter jag här och blir trakasserad av ett styck moa med ny kamera,,  en kamera som nog helt obemärkt ska försöka smita med mig hem sedan.. =)

till helgen blir det växjö så jag hoppas att vädret blir bättre så jag kan köra dit utan några missöden..

adjö på er så länge-.. kram

söndag

idag var det söndag då ja..  vaknade av klockan vid halv tio..  snoosade tills den gav upp sen vaknade jag av sms vid tolv typ..  jätte bra av mig, ska ju bara börja jobba vid sex i morgon..  det är säkert flera som gör det och har inga problem med det, men jag som gärna sover typ sex timmar längre och dessutom vänt dygnet totalt har BIG PROBLEMS med det.. och skulle jag komma för sent innebär det att barnen inte kommer in på fritids och då blir deras föräldrar försenade och sen har hjulet börjat snurra..

gårdagen ägnade jag åt städning och tvättning, främst kottens saker men även massa annat som behöver göras..  på kvällen gjorde jag mig iordning och åkte till Fia som anordnade förfest i björn rosenströms tecken..  jag är inget större fan direkt men det var ganska trevligt att sitta där och snacka lite.. runt  halv elva bar det av till parken, jag var nere vid ingången och kollade lite vad för folk som var där, träffade lillebror men ingen annan jag kände så jag begav mig hemåt och kollade på den gröna milen istället..


idag har jag snackat med jennie i telefon och vi bestämde att vi skulle städa fram till fem ungefär sen skulle jag komma hem till henne för att hjälpa henne med garderobsrensning och sedan laga mat tillsammans..  mycket roligare att vara två när man gör mat, och så slipper man sitta själv också..

jag har ett litet problem.. när jag sovit dåligt några nätter får jag näsblod hur lätt som helst..  detta hände i måndags hemma hos mamma.  sedan har det varit lite jobbigt då det räcker att jag nyser så börjar det igen..  och jag som aldrig nyser ju..  NOT!.  så nu har jag blödit (blött skulle jag säga men vet inte hur man ska stava det) rätt rejält två tre gånger om dagen i en vecka..  not good alltså..  jag vet inte om det är därför eller om det är av nån annan anledning men jag blir fruktansvärt yr om jag ställer mig upp för fort..  ingen som har nåt tips på vad man ska göra?

men nu ska jag ta på mig mina bralls och bege mig till jennan..  ska bara berätta att jag har ett par fotbollsstrumpor som jag köpte förra året med anledning av trajet, dessa strumpor är extra tjocka under foten och det är något jag verkligen uppskattar..  så nu har jag några varma strumpor jag kan med att gå med på de ställen där jag blivit tillsagd att inte ha raggsockarna..  GÖTT!! :)

men nu är det adjö på er mina vännor..  kram josse

RSS 2.0