trajet

7.26 var starttiden för lag FÖRUT FATTADE VI MENINGAR OM FÖRDOMMAR, NU FATTAR VI INGENTING med medlemmarna:
FINNEN FIA med koskenkorva och nifven i högsta hugg
DANSKEN SOFIE: öl och cigg öl och cigg
SVENSKEN MARIE: blond bimbo i kortkort
NORRMANNEN JOSSE: i lusekofta, lovikkavantar och skidstavar

hejja norrge!! soumifinlandkoskenkorvaperkkele!!

hittade till och med lite snö att åka i.. lycka förr norrmannen!!

svenska, danska, norska..
 
i tävlingen gick det sådär resultatmässigt, men vi slog iaf de vi ville slå :D och det räckte.. visserligen var det ca 145 andra som slog dem också men det gör inte so much.. tävlingsmomenten bestod av bland annat tvålploppning, eldning, balansera golfboll på pinne genom en slags labyrint, ladda råttfällor på kortast tid och så vidare..
i årets trajet deltog det en kändis.. laget SPYBAR BK hade egen ordningsvakt med sig i  form av fadde darwich, han har bloggat om upplevelsen här på sin blogg mannen i röda kortbyxor som röker likt en skorsten är min egen kära bror..  han hade samma utstyrsel senare på hotellet.. dock hade han då tappat sina skor.. söta lille plutt..

när mitt lilla lag tagit oss i mål kom lilla och stora syster vouti edlund och hämtade oss, snällingar.. vi blev hemkörda åt olika håll för duschning och festfixning.. sedan återförenades vi hemma hos marie där vi i all stillsamhet åt mat och drack lite till.. när vi begav oss till hotellet var vi bara tre som orkade med det.. men kul hade vi.. träffade trevligt folk och lite otrevligt, men så brukar det ju vara.. mest trevligt var det iaf..  kära fiajohanna träffade (som vanligt) den där J, dit vi tog oss efter hotellandet för att sova.. det började bra tills vi fick besök av ett styck herr H.. han var kraftigt förfriskad och tämligen hmm  hur ska jag uttrycka mig? tämligen odräglig helt enkelt.. han kom med diverse skamförslag som jag artigt men bestämt tackade nej till, flera gånger.. nåja Js sambo bar bara ställde upp haha.. det var längesen jag skrattade så mycket under så lång tid utan att andas.. tjusig bild på bar bara här under.. trevlig tjej det där.. haha
 

idag känns inte kroppen helt okej, träningsvärk i alla muskler och leder typ.. fia mådde inte helt hundra hon heller.. men fick en fin mysbild på henne i soffan..  
sötaste söta.. tur jag "glömde" massa grejor hemma hos dig så jag har en anledning att hälsa på igen haha.. vet dock inte om jag tycker att du är en fullgod finne.. finnar blir inte så bakis, och de dricker flitigare, du får träna upp dig tycker jag..  finns säkert något träningsläger här på campus som jag kan skriva in dig på.. det vore väl något?? en kul sak jag såg och dokumenterade hemma hos fiafinne var hennes inköpslista:

så lite finne är det la i dig ändå PUSSIKASTIKE!! 

NEHE NU ÄR DET SANNERLIGEN TID FÖR MIG ATT SOVA..
slarvigt av mig att knappt ens försöka somna, men det funkar nog ändå, har rörelse vid nio i morgon bitti.. nice, hoppas jag.. brukar vara iaf.. tack fia för hjälpen med arbetet förresten..
good night dear friends :D


tordag.. gelébäver :D

sitter hemma hos mormor och inventerar hennes godisskål.. nomnomnom..  men upptäckte en sak..  en del av godisarna har någon form av missbildning, tex hittade jag en bit som skulle bli en geléråtta, men snarare liknar en gelébäver.. den övre är en "normal" råtta.. den undre är en gelébäver..  den undre var godare.. haha  fler godisbävrar till folket.. :D (jag en nolifer? vad menar ni??)
  
lyckades få ett kort på min kära lilla mormor med <3
bilden var visst bättre på mobilen.. men skit samma..


detta inlägget skrev jag i torsdags.. men det laddades inte upp.. kommer fler inlägg från helgen när jag hittar dem.. håll tillgodo..  tjingeling


hej då växjö

nu blir det snar hej då väcjö, hej anderstorp - göteborg - gislaved - anderstorp... tar bara med lilla datorn så nägra bloggar kommer jag nog inte läsa i helgen.. har nog inte tid för datorn så mycket över huvudtaget.. jaja jag är tillbaka i växjö på söndag är tanken.. sen sak jag tillbaka till andrestorp för praktik i tre veckor på onsdag.. jösses vad jag flänger fram och tilbaka.. men nu har jag i alla fall bestämt mig för att inventer och sedan reda upp mitt liv.. med allt vad det innebär.. voine voine..

hej på ett tag.. !

KLANT!!! yes I am

ida när vi jobbat färdigt med grupparbetet, det blev helt färdigt faktiskt. (STOLT!!) så begav jag och johanna oss ut på jakt efter ansiktsfärger och näverhatt.. hittade inget av det, men medan johanna åt på mc donalds ökade jag på vuxenpoängskvoten, kaffe och en paj (vet att pajen är långtifrån nyttig men vad fan).. när jag som bäst sitter och mumsar på min paj som är något så jävulusiskt varm så lyckas jag fippla till det så ovansidan av pajen (var typ halva kvar) flyger i en fin båge och plums: ner i just det KAFFEMUGGEN!! sådär mysigt.. detta gick ju då inte att dokumentera ordentligt utan att jag först var tvungen att dricka upp nästan allt.. men vad gör man inte för sina läsare? det såg inte så nice ut, när jag började skymta äppelbitarna ich degen i botten.. men så är det ju at vara jag.. vem blev förvånad??


Angelica: receptet är hemligt så skriver inte ut det här, du får det lite mer privat hahaha.. :D

cíao bella

sova? vad är det??

jaha nu var det ju det här med att sova då ja.. råkade powernapa lite för länge i eftermiddags.. men det är ju jag själv som får sota för det..  tvätttid i morgon.. 06.00 det är inte okej..  men vad ska man göra när alla normala tider är uppbokade varenda vecka..  har snart gått igenom alla mina rena underkläder så det är bara att bita  i det sura äpplet..

eftermiddagen idag spenderade jag med johanna och cecilia. johanna skulle pierca sig, att hon skulle plågas med nålar genom kroppen kunde ju inte eric motstå så han joinade också..  jag fick agera fotograf, det var skoj... haha  men piercing är inte riktigt min grej tror jag..

 

jag hade gärna velat lägga ut en bild på att det snöar här i växjö just nu, men det orkar jag inte..  kan bara konstatera att jag inte på något vis tycker att det är kul.. BLÖH!!!


angelica, bara för att se livet från den ljusa sidan ska jag börja tycka om att höra rykten.. det kan ju vara ganska kul ändå, när man vet hur sanningen är egentligen.. tror jag ska börja skriva ut alla rykten jag hör, så kan man jämföra med sanningen. DET kan bli intressant.. haha om du vill kan du få receptet på min och fias fina tuttårta.. haha..  annars går det att beställa här på bloggen :D  
konditor - javisst
det hade väl varit något att bjuda på..  haha

nej nu josefin monika jonsson (eller johnsson, har inte riktigt vant mig av med det än).. är det sova som gäller om du över huvudtaget ska kunna ta dig upp och tvätta i morgon..  dessutom kan det ju vara bra att vara till lite hjälp på grupparbetet i morgon..  ska hitta hem till evas kille där vi ska sitta och plugga. det kan bli intressant.. haha

good night


matdag!!

jag sitter i skolan nu och äter lite mat.. spagetti och köttfärssås var det i matlådan idag.. rester från mion och mammas lunch i söndags.. det är fettnice...

V A R N I N G :
 tycka-synd-om-mig-självstycke
inatt hade jag jättesvårt fr att somna.. när jag äntligen gjorde det så sover jag typ en timma innan jag vaknar igen.. resultatet av detta blir ju då att min kropp inte alls orkar gå upp när klockan ringer.. internationaliseringsdag i skolan på förmiddagen, jag hoppar äver den tänkte jag.. ska jag göra utlandspraktik och så får jag la ta reda på det då..
attans för mig då alltså att de tog närvaro.. men jag kom dit lagom till att få tillbaka tentan (VARNING för skryt)och få en liten injektion lycka..  tentan trodde ju jag att den gick käpprätt åt H.. men det gjorde den inte.. fem delar var det.. tre blev godkända en blev underkänd och den sista svarade jag inget alls på så där fick jag streck
.. riktigt skönt att det gick såpass bra i alla fall,,,
(tillbaka till tycksyndommigsjälvdelen) snart ska jag på restseminarie.. och när jag hastade iväg till skolan i morse hittade jag inte mina papper så jag fick klippa ihop lite själv från de stycken jag kunde hitta i min dator (har hela arbetet sparat hos mamma).. och eftersom jag är ute i sista stund som vanligt så hade hon ju ingen möjlighet att maila det till mig.. nåväl jag får la förklara för lärare hur det är..  
igår satt jag och planerade upp hur det ska bli poå torsdag.. först ringde jag moa för att se om jag kunde låna hennes bil det kunde jag TACK! sedan ringa pappa och markus för att kolla när var och hur vi skulle ta oss till gbg.. efter det ringa mormor och se om jag och bror kan sova hos henne torsdag till fredag.. det gick också bra, skönt.. annars hade jag fått panik kan jag lova..

svarar på kommentar:
angelika: jag har min lilla skoldator nu så jag kan inte komma in på din blogg och svara, men jag tog det på skämt.. förstod du nog.. ;) vet ju att det är lite så de brukar snacka när det intagits en del akolhol.. men det var en ganksa kul situation, därför jag skrev om den.. haha.. valde dock att censurera de flestas namn eftersom vi bor i gislaved och många är ohälsosamt nyfikna.. misstänkte att du skulle förstå vilka det var ändå.. :)

nu ska jag se om jag kan hitta någon bildlärare för att se vilka restuppgifter jag ska göra.. sedan är det seminarie till fyra.. 

hha det bra!!


FÖRLÅT!!!

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT... men var tvungen att samla krafter!!

i lördags skulle jag och fjve ta det lugnt, äta lite gott med marie och planera lite inför trajet, vi åkte till marie vid femtiden på eftermiddagen..  gick bort till ica och köpte lite mat.. när vi kom tillbaka gjorde marie en fruktansvärd upptäckt: VARKEN JAG ELLER FIA SKULLE DRICKA!, voine voine det gick inte, eftersom jag körde fick fian ställa upp så de drack lite rödvin till att börja med, sedan lagade vi maten och åt den.. så blev det lite grogg och lite shot..  efter det lite mer shot och några shotar.. haha.. någonstans mellan shotarna började maries försök att övartala mig och fia att vi skulle bort till 30års festen för att se efter om hennes boyfriend skötte sig haha..  mig behövde hon inte övertala men fia var mer skeptiskt..

marie var egentligen bjuden men ville inte gå , fia var inbjuden på fyllan nån helg tidigare, när hon blev inbjuden sa J att hon gärna fick ta med sig en kompis, men ta inte med josse, du vet att H inte klarar av det där med bröst och så..

alltså var de andra två bjudna och jag förbjuden haha..  men tillslut begav oss ialla fall ut i blåsten.. efter ett himla diskuterande om vart festen var hittade vi rätt, och självklart var det jag som hade rätt (som vanligt).. haha
vi smyger in på festen och typ det första vi möts av är JCs mördande blickar (mot fia alltså), gensat slänger hon sig över J som mycket osmidigt lyckas slingra sig bort från henne..
fia blir ganska omgående kidnappad av en något förfriskad herre som drar med henne ut på pepptalk, han står länge och väl och predikar om att han och tio andra (typ) är på hennes sida och så vidare.. bla bla bla.. sen var det en liten stund som inte infattade något värt att skriva om..
i alla fall så hamnar vi (jag och fia) i baren, hon inne i baren och jag på utsidan.. tillägger att J också var inne i baren, då kommer plötsligt fröken JC och ställer sig bredvid mig, hon hänger sig över baren (som inte var pygméanpassad för fem öre) och börjar prata med J, vad hon säger vet jag inte men hon sträcker sig och lägger armen om Js nacke och drar honom riktigt nära sig, vad hon ska göra vet jag inte riktigt men putte kommer och räddar situationen.. han drar bort J och ställer honom bredvid fia istället.. så lägger han Js arm runt fia med orden: stå här nu..
JC blir sur och går därifrån..
men efter ett tag kommer hon tillbaka och börjar skälla på putte som inte riktigt bryr sig.. av någon anledning har jag vid dettta tillfälle hamnat inne i barne och får agera lite bartender...
marie som redan från början bestämt sig för att hon ska lära känna J och ha ett snack med honom lyckas få sin vilja igenom.. fia försvinner och kvar står jag alldeles ensamen i baren..  det gick kanonbra så länge det beställdes öl..  men när H och hans kompis kommer fram och beställer redbull-vodka blir det lite svårare, speciellt eftersom rebullen tagit slut..
"DÅ VILL VI HA BRÖST" säger Hs kompis.. men H ursäktar honom  ingen fara svarar jag, jag tar det med med hans sambo senare.. "känner du henne" frågar han då väldigt förvånat.. ja det är klart svaraar jag.. då blir han lite nervös men ska skämta bort det hela med att beställa rumpa istället.. det ville jag inte heller "ge"(?) dem..  de fick var sin öl istället.. men inte ville de gå för det.. tillslut tjatade H till sig en puss.. han fick en MYCKET snabb puss och äntligen gick de iväg..
jag står kvar ensam bakom bardisken och pratade med folk.. när jag står där och pratar med en kille, som jag ionte kommer ihåg namnet på men singel var han det var det första han sa,så utbrister han plötsligt "fan vad tråkigt du har" innan jag hinner säga emot har han gått runt bardisken och vips så dansar vi lite vals.. dock var han lite för närgången för att en nykter josefinskulle tycka det var trevligt.. men marie kommer som en räddande ängel och säger att hon ska hem och därför behöver sina saker som är i min väska.. YES! det ordnar jag.. jag följer dig ut..  är jag snabb på att svara..
snabbt som en vessla smiter jag från baren och dansen och den obekväma situationen..
när vi kommer ut till garderoben hittar jag ett styck Fia och ett styck herr J som sitter och pratar.. vad de inte är helt medvetna om är att fröken JC stått och halvspionerat på dem.. haha men det är ju bara kul..

all of a sudden har nästan alla försvunnit.. de som är kvar har en fruktansvärt hög alkoholhalt (undantag jag och staffan).. det uppstår vissa ganska pinsamma situationer.. N försöker få in JC på toan, men hon blir arg som ett bi, somliga hävdar att hon redan "varit där" med hans kompis, men det vet jag inget om..

jag går iväg för att hämta racer.. väldigt tomt på gatorna måste jag säga.. utom när jag ska köra från marie tillbaka till festan för då går det två killar mitt i vägen "jävla puckon" muttrar jag, när jag kommer närmre ser jag vilka det är..  H och F som varit hos sino och fixat fyllekäk.. jag kommer oskadd tillbaka till festen som nu inte är så välbefolkad längre.. den består av fia, J, M, N och staffan.. och jag med då..  musiken är på högsta volym och av någon anledning dansar jag plötsligt bugg med M, lite läsktigt eftersom jag knappt vågar göra det när jag är full..  men det gick bra, inga skador iaf.. staffan går, som den ordningskille han är, omkring och plockar iordning.. och då, fan vad rädd jag blev.. kommer herr N ut i lokalen utan byxor!!!
shit tänker jag, har han inget alls på underkroppen??
det visar sig att de i födelsedagspresent fått lite olika sorters trosor, blöjor och varsitt linne..
det är alltså ett par trosor N fått på sig..  baktill hudfärgade och framtill leopardmönstrade.. som vi skrattade..
har massor med bilder på detta men känns inte helt bra att lägga ut dem här..
men vi övriga (vi med kläder på) fick oss ett rejält skratt..  senare fick han även på sig sitt linne (med namnet skrivet på) och sin blöja.. citat N:  "jag har up´n go, så jag kan bajsa vart jag vill".. efter många om och men får jag med alla (utom staffan och hans barbara) i bilen.. J lämnade sin barbara i lokalen men N fick med sig sin..

när jag lämnat av alla¨människor på olika ställen i anderstorp körde en trött josefin hem till fias place och la sig, kollade klockan i bilen när jag parkerade 04.54 när var jag uppe så sent senast? nykter dessutom??.. jaja alla överlevde.. men det var en seg fia jag hämtade dagen efter, för att inte tala om J som på allvar planerade att inte stiga upp på hela dagen..

detta blev ett himla långt inlägg..  och det tillägnas jennifer..  förlåt att det kom en dag för sent.. men att glömma blogga är väl inte lika dåligt som att glömma tanka??


bloggvänligt klimat

jag har ju tidigare skrivit att jag inte bloggar så ofta när ajg är här i krokarna och filurar..  men jag tror det beror på mammas dator, den är inte bloggvänlig, hemma hos fia är det mycket bättre, får liksom mer inspriation här..  haha
idag har vi än så länge hunnit med att klä om racer i sommarskrud, eller jag fixade två däck (ett och ett halvt kanske stämmer mer med sanningen) sedan kom snälla herr pappa edlund och fixade resten, det var mucho vänligtio tycker jag..  hon har tur den dära fian som harsnälla päron..

fiffi josé snäll

nehe om jag ska tvinga fian att laga mat åt mig så kan jag duscha under tiden.. haha  jämn arbetsfördelning.. jag var och lämnade min vinterdäck i pappafatis garage, där stod alla mina grejor som låg i bilen när jag voltade..  lite av det fick följa med hem med en gång.. jag hittade även ett par stövlar strl. 38 passade perfekt. de tog jag också..  kan vara bra med ett par i växjö och ett par hos mammamutti, surt att dra med sig det fram och tillbaka en massa, (de kan ju bli åksjuka)..

SHIT!! jag såg precis på mittenbilden ovanför att min pokalen (bucklan) han fick för bra prestationer i kullerbyttatävlingen syns något hiskeligt mycket där..  hmm..  är nog dags att försöka byta ut honom mot någon annan (men säg inget till honom, då blir han så ledsen).. såg på blocket att mammsens gamla bil (inte så spec gammal, 05a) är till salu..  fettnice om jag skulle köpt den alltså.. men får nog överlägga lite med den där kenten som kan bilar lite bättre än mig.. kan ju fråga lilla mor vad hon fick lägga ut i föräkring och så.. om ingen skulle vilja skänka mig en liten car, för det vore fettniceare..

nehe nu ska jag ta tag i mitt liv och skutta in i el duschos..  adíos


bloggning under pistolhot

nu börjar mina läsare bli otåliga när jag itne uppdaterat på länge, så detta  inlägg skrivs under tvång.. haha jätte tvångad blir jag ;)

veckan har varit ganska händelserik faktiskt..  i tisdags var jag ute och cruisade i racer med johanna en sväng, sedan var det pannkasdate med yatzy inslag hos fialotta..
onsdag var det lite promenix och sivans på kvällen.. det var nice, träffade ett styck starkt påverkad gammal klasskamrat.. det var kul, men lite märkligt kändes det..
igår fick jag besök av Sanna och hennes underbart söta lilla vovvsing.  bildbevis:
liten sötnos på besök

IDAG!!! svängde jag in i fänestad på vägen till gislaved, där bor ju numer inte bara denise och magnus, utan också lilla sötnosen Leon..  blir ju bebissjuk ju.. inte bra.. har ju vissa saker att fixa innan jag skaffar egna barn.. men sugen kan jag ju erkänna att jag blir, jag får väl låna lite av kompisar så länge..

BTW!!
fias mamma är nog en av de snällaste som finns här i världen, bara så ni vet.. för hon har spelat in greys anatomy.. <3  de e nice, eftersom jag och fia missade det i onsdags (skottpengar på oss vi vet) men vi var ute och motionerade, hon i nennesmo och jag på sivans...

dagens citat:
jag och fia kommer gående vid shell, en kille öppnar dörren till sin bil, då spelas det mycket hög musik, fia utbrister då lyckligt:

HAN HA TISKO TANS I PILEN!

precis som den finne hon faktiskt är..  love to you!!  sweetie..

nej nu blir det lite mer mys och sen schlafen, så vi orkar byta däck på racer i morgon.. har ju kört olagligt nu, men vi är ju så snabba så om farbror polisen kommit hade vi försvunnit snabbt som blixten..  haha..
tjingeling!!


gammalt inlägg som inte postats

toooooooorsdag

jag avlider!! nästan på riktigt.. sån awful mensverk har jag.. gaah.. jag antar att det gör ondare att föda barn, så det kommer jag aldrig klara av..  fast då är ju resultatet världens sötaste lilla unge istället för slemhinna.. skulle jag få en enda önskan så skulle det vara att ge bort mensen eller ialla fall smärtan, och pmsen jag drabbas av bland (fast den stör ju mest andra)..

och den effektiva pluggdagen jag skulle ha.. hur blev det med den?? NO GOOD.. har inte gjort ett jäkla skit (eller jo men inte på långa vägar tillräckligt)

family

idag slog det mig hur jag på många sätt liknar min pappa, och min mamma..  TILL SÄTTET!! utseendet vete sjutton vem jag liknar.. vem tycker ni?? (bilden är från 2008)

mammsen, bror, pappsen

i vilket fall så är jag ibland lite nyfiken av mig, vilket jag absolut fått från min mamma..  igår hade jag föjande sms konversation med mamma, och det var så kul att jag kom mig för att svara som jag gjorde, det fick henne att tappa fattningen och ringde upp istället för smsa mer:

MAMMA: kommer du hem i helgen
JAG: ja det gör jag men tror inte jag sover hos er
MAMMA: nehe. vad heter han är han snygg?
JAG: det är jag inte rätt person att bedömma, det är du som varit gift med honom..

mmm..  ni som känner min kära mor förstår ju att detta var riktigt roligt.. hon ringde upp och skulle på något sätt försöka förklara huruvida hon tyckte pappa var snygg eller inte.. men jag hann stoppa henne innan vi kom in i några konstiga resonemang.. 


bloggbråk

de bloggare som har lite fler läsare än vad jag har (ganska många fler) typ blondinbella kissie perdi (?) och alla de där, när de vill ha fler läsare stqrtar de ett bloggkrig med någon annan bloggare.. så det tänkte jag ha som mål framåt...  vet inte rikitgt vem jag ska blobråka med bara..  någon som anmäler si som frivillig?? detta genererar ju i fler besökare för motståndaren också.. det coolaste hade ju varit att bloggbråka med katrin zytomierska.. men jag vet inte hur jag ska kunna få henne att komma in på min blogg och läsa det jag skriver om henne så hon kan omnämna mig på hennes blogg.. dessutom tror ja inte jag har nämnt henne en enda gång här..  jag får nog börja med det kanske...


thinking

min hjärna har ett problem... den har svårt att tänka på en sak åt gången..  det kan bli himla jobbigt ibland, min simultanförmåga är visserligen riktigt bra, att göra flera saker samtidigt är lättare än att tänka på flera saker samtidigt.. det borde vara tvärt om känns det som men inte för mig..
men men det finns säkert en diagnos på mig med.. 

såg nyss en reklamannons från en av farmors favorit tidningar, svensk damtidning.. är ju riktigt trist att behöva läsa om alla europas kungahus bara för man råkat glömma en bok.. i annonsen stod det att man  på svenskdam.se kan läsa om prins carlphilip och sofias påsk i värmland, intressant, men kan  man inte lika gärna läsa deras bloggar?? för alla har väl en blogg eller? det borde snart bli lag på det tycker jag.. för jag gillar att spionera.. privatdetektivutbildningen funderar jag på att bygga på förskollärarutbildningen med..  måste väl vara alla arbetsgivares dröm att anställa en privatdetektiverande förskollärare..

eftersom jag nu för tiden bor i växjö (i praktiken, även om jag skolkat från stan ganska mycket) så missar jag ju allt som händer hemma i gamla anderstorp/gislaved med omnejd och då mina hemmaspioner brukar glömma att rapportera viktiga händelser till mig har jag fått börja gå in på finnveden.nu lite då och då för att se vad som händer i hemtrakterna..  sist jag var inne handlade en av artiklarna om sverigedemokraterna (vars åsikter jag personligen hade velat avlägsna från alla korkade människors hjärnor) när jag läste inläggen som dessa arma GGVVinvånare skrivit blev jag illamående och fick rysningar..  jag kan i ärlighetens namn säga att jag inte är helt inläst på alla deras ställningstaganden, men de verkar inte ha soeciellt många i vilket fall.. att de sedan har tänkt sätta en ung kille utan någon som helst politiskerfarenhet i gislavedskommunfullmäktige (om de får tillräckligt med röster vill säga) får mig att börja skratta då jag spontant tänkte att det var ett aprilskämt, men när jag senare förstod att detta in te var fallet blev jag ännu mer illa till mods och sjukskrev mig en vecka (nästan)..  nåväl när jag sedan gick in på smålandsstenars egen underbara ortsblogg SMALLCOUNTRYSTONES blev jag genast gladare då jag läste deras inlägg om SD.. allt i bloggen är skrivet med en stor dos humor och fantasi, men de behandlar många lokala händelser.. detta inlägg gjorde i vilket fall att jag fick lite bättre förtroende för i alla fall de i gislavedskommun (den jag egentligen bryr mig om)..


när jag nu har  kommit igång att skriva så är det svårt att stoppa mig..  trotts att jag snart har material till en halv roman.. kan ju lägga in en liten notis om att det jag skriver här inte alltid är helt genomtänkt, men jag har aldrig påstått mig vara varsig seriös eller politiskt korrekt.. jag har inte ens bryt mig om stavning och meningsbyggnad de senaste året..

veckans stora fråga är:
ska jag åka till gvd nu till helgen? kan åka med fialotta både tur och retur om jag vill.. men då har jag inte någon bil att färdas i och racercykeln och jag är fortfarande ovänner..
eller ska jag åka nästa helg, ensammen?
det är frågan.. frågan är också om det händer nå¨got i växjö värt att stanna för??

och så var klockan alldelses för sent idag igen, dåligt av mig.. men förvånad blev jag icke.. har varit en såndär jobbig dag idag, vissa är bättre och andra är sämre idag är en sämre..

men nu är det min kära säng som ska få min fulla uppmärksamhet..  god natt!


onsdag..

nu är det onsdag..  jag sitter på föreläsning, vår kära gittan har lite problem med tekniken, vi kollar film nämnlisch..  ganska intressanta filmer som handlar om lek eller lekpedagogik rättare sagt..  just nu spelar personalen teater (gestaltning rättare sagt) utifrån värdegrunds figurerna snick och snack..  de har jag njobbat med innan så det är lite kul att kolla hur man kan jobba med det på andra sätt..
varning varning här kommer lite gnäll!!! men vissa människor är ju ta mig fan makalösa.. har ganska många kompisar som aldrig hör av sig och som jag tröttnat på att höra av mig till..  men sen har jag en som jag inte ens kallar för kompis längre, men hon är tydligen mer trög än jag trott..  skickade ett sms igår som var så konstigt formulerat med tanke på att vi inte hörts av på väldiganst länge (detta eftersom jag tagit avstånd)..  men personen i fråga vet varför jag inte vill umgås med henne men lite då och då tror hon att jag glömt bort det..  dumb ass..  jag må vara glömsk och tankspridd, men jag är ju inte totalt senildement..
(fjve..  distansförhållandet håller jag hemligt lite till.. ) nehe nu drar det igång här igen..  tjingeling så länge..

snart snart

snart är det växjö igen.. ska bli skönt att sova i min egen säng, slippa alla jävla katter som är överallt och inte behöva leta igenom varenda jävla skåp och låda när jag lagar mat..

RSS 2.0