oooj.. hade jag en blogg

typ..  har massa bortförklaringar till varför jag inte skrivit..  den största är MITT INTERNET HAR VARIT AVSTÄNGT..
orkar inte dra upp allt med söndriga tvättmaskiner störda hundar och hard work..

just nu kollar jag på Ballar av Stål och har kommit på ännu mer hur mycket jag tycker om Nour (bitterfittan)..  så klockren.. "min grej är att jag är snäll mot kvinnor".. ger massa böter till killar för att de är just det..
och så käkar jag någon form av fruktsallad.  sharonfrukt, banan och hallon..  var faktiskt gott som tusan..

men nehe nu är det så här go vänner..  jag har anmält mig på studera.nu..  så förhoppningsvis blir det högskola till hösten och typ hundra år framåt känns det som.. men vad fan skit suzammen.. varje tremin jag skjuter upp att börja skjuter jag ju upp dagen jag är färdigutbildad..

blaha i morgon ska jag och pappios hämta min nya tvättmaskin..  och så har jag fått kontakt med astmasköterskan..  (på tiden, jag vet)..  men nu jäklar..

nej nu är det dags för schlafen.. ska upp och jobba i morgon med.. (börjar snart bli en vana)..  god natt deer friends..  (och mänskliga med)

fredag idag

ja idag är det fredag, i morgon lördag.. och då är det dags för maskerad..  har inte riktigt bestämt mig vad jag ska vara än..  men blir nog mammas första förslag.. (mamma vet väl alltid bäst)..  snart kommer kanske moa hit, så då får väl mark åka hem.. eller gömma sig i garderoben..  haha.. 
nehe städning och ommöblering var det..  får väl fortsätta med det..  trot s min träningsverk..  (yes där fick jag in att jag cyklade till jobbet igår..  fastän jag hade astma och bara kan trampa med vänster benet).. 
nehe trevlig kväll på er.. ajöss!!

hmm drömmar

jag drömmer oftast mycket konstiga drömmar.. det är sällan jag kommer ihåg hur de hänger ihop och så.. så jag brukar totalt strunta i vad jag drömmer, blir bara förvirrad som satan.. men i morse när jag vaknade var det första jag tänkte ett namn, johannes sand..  och jag känner inte ens nån som heter johannes.. mycket lustigt, jag somnade om.  nästa gång jag vaknade, samma sak, johannes sand..  men shit tänkte jagvad ska nu detta mena? så jag kollade upp namnet, på birthday.se finns fyra johannes sand, 22, 29, 72 och 89 år gamla..  kollade facebook också men där är det ju assvårt att söka på namn, får upp massa som inte alls hänger ihop med ens sökord.. så det struntade jag i...
men hjälp mig, finns det nån som är duktig på drömtydning? helt sjukt att få upp ett namn som man inte ens känner nån som heter..

nåväl idag är jag arbetslös.. eller jag har ingen arbetsplats att gå till, arbete finns överallt, hela lägenheten är ett enda stort städarbete.. utom garderoben som jag fixade i söndags..  men allt det som var i garderoben som nu trängs i hallen och sovrummet, det borde ta sig ut till containern tycker jag..  och jag har frsökt ska ni veta..  både bett snällt och skällt men inget hjälper..  asjobbigt.. ingen diciplin på någon nu för tiden..  bättre var det på farmors tid.. haha

nej nu ska jag ta mig i kragen..  ha en bra dag, njut av vädret, även om jag skulle hoppas på regn idag eftersom det skulle betyda en torr vår.. men men.. bondekalendern har väl inte rätt alltid får vi hoppas.. 

söndag

fredagen spenderade jag hos moa med henne och adam..  nice var det, massa tjöt om allt och inget, som vanligt med andra ord..  lördagen var lugn, på kvällen satt vi hos malin och snackade. blev sen då med, men nice som sjutton var det..  idag blev det middagsdate med malin och jennie.. efter ätandet lite wiispelande så morgondagen kommer nog bestå  av en del träningverk..  speciellt i knät, kände hur "musklerna" fick jobba på samma sätt som de gör när jag tränar hos sjukgymnasten..  vilket antagligen bara är bra..  go josjos!!

nehe nu är beck slut, alltid lika tragiskt men sån är ju verkligheten med.. nehe det börjar väl närma sig sovdags nu..  så god natt på er..  kram

blah

borde hoppat in i duschen för länge sen..  men den jäkla datorn ropade efter mig..  hmm  han hade abstinens tror jag.. illa illa.. 

kortaste inlägget på länge..  ville få upp statistiken lite (och så försvan det långa jag skrev innan)..  see ya

thorsdag - alltså morfars namnsdag

omotiverad till allt!  helt slut efter  jobbet idag..  först hade jag en trea, sedan hade jag samma barn på fritids till halv fem.. vi gick varandra på nerverna..  väldigt ömsesidigt tror jag..
men vi snackade iaf om något jag kan ganska bra..  gotlands landskapsdjur..  hehe enkel match..   men nu har jag ont i huvudet..  lyssnar på lite lugnanermig musik nu.. hoppas min lilla klasss jag ska ha i morgon är de små snälla söta änglar de ser ut att vara..  tolv barn bara, helt lagom måste jag säga..

anna kom med dagens bästa förslag!!  festival 28-30 maj...  låter alldeles underbart..  dock blir det nog en lightvariant men det kan ju vara skönt det med..  ladda inför hultsfred, som jag vill till men inte har bestämt mig för än..  har egentligen bara en som vill att jag ska dit.. men kan ju göra det för dennes skull kanske.. 

blaha.  "de älskar dig, precis som du är nu, vi får inte förändras, inte jag och du för de älskar oss precis som vi är nu (...)" lalala bra låt med raymond och maria..  de älskar dig heter den..

men nu gott folk är det snart sovning som gäller..  god nattski


tisday

blah!!  irriterad idag.. bäh..  gick helt okej på jobbet, sen åkte jag dit där jag ska vara i morgon.. jiiiises vad extrajobb jag fick..  bahh hur mycket som helst att läsa på till i morgon..  jag är iofs tacksam eftersom klassen jag ska vara i kräver att man är påläst som satan, annars ballar det ur ganska kvickt..

så när jag kom hem var jag trött, hungrig och lagom seg, precis sån man ska vara när man ska plugga NOT! men jag har tagit mig igenom det mesta nu..
sen är det ju så typiskt att massa saker inte fungrear som de ska när man redan är lite irretated.. jag överreagerar på typ allt då..  trött som satan är jag med.. så snart börjar jag la blö näsblod me..

jag vill verkligen komma igång med det nya vikariesystemet..  fick precis mail om jag kan jobba sent på fredag.. känns ju dumt att tacka nej.. kan ju trotts allt bli upp till 4.5 timmar extra utöver de jag redan har på fredag..  men har planerat in bambu på kvällen..  får väl se om jag kan droppa in i sista sekund typ eller om jag ska tacka nej.. får ringa i morgon  och fråga hur sent det blir som senast.  (får ju oftast gå lite tidigare)..

nej nu är det schlafning som gäller..  (vill passa på att tacka adam för skorphalvan du la i min säng.. himla mysigt att knapra på, inte, men tanken var ju god)

sonntag

baaaaaah....  idag har jag varit i vmo på storhandling med jennie (som bara har en person i tankarna just nu)..  jag var rastlös som tusan och studsade som fan i kön på citygross, där vi naturligtvis tog kassan som tog längst tid att stå i..

efter jag släppt av jennan begav jag mig till mammsen för att fixa med mitt nya visakort.. men det kunde jag inte fixa själv för hon på banken hade missat att jag inte har nån e-legitimation..  så nu måste jag höra av mig dit i morgon.. GLÖM INTE DET JOSEFIN!!

förresten, varför har ingen påmint mig om att min blogg har sett förjäklig ut..  nu har jag ändrat lite, tillfälligt, ska fixa bättre när jag har tid, ork och lust,, eller när nån vänlig själ förbarmar sig över en stackart oteknisk människa som mig..    :)

nehe nu ska jag koncentrera mig lite bättre på Beck.. gunvald ligger ju risigt till nu,...  adjö

RSS 2.0