herre gud

sämre självdisciplin får man ju leta efter..  för vad gör jag istället för skriver på mina uppsatser?? jo jag sitter och kollar jävla youtubeklipp..  thomas skickade en länk till mig där pelle var med..  klart jag måste kolla den då.. men sen finns det ju hundra tusentals klipp till där han eller nåt annat alanyapucko man stött på kanske är med i.. gudans så onödigt..  fast lite kul att se att man känner igen honom och restaurangen..  kände dock inte igen någon av de andra som jobbade där.. så inte ens the owner som jag borde känna igen om han dyker upp, äckelpäckel..  men men det känns ju jätte bra att sitta och ha panik i morgon eftersom jag inte är färdig med uppgifterna.. jag har skrivit lite på varje fråga, men är inte nöjd med något typ..   MEN NU JOSEFIN JONSSON (ja jag har bytt) SÅ ÄR DET SÅ ATT DET BLIR INGET PARKEN I MORGON OM DU INTE ÄR FÄRDIG.. lämnar jag inte in i tid blir jag underkänd och måste göra om ALLT!!  det är jag mindra pepp på..
     
men varför är det så att när jag precis kommer igång med skrivandet så måste jag gå på toa, eller så somnar foten eller så blir jag akut vrålhungrig??  så jag måste avbryta koncentrationen och sedan när jag sätter mig igen så råkar jag kolla facebook eller nån annan skit så tar det en kvart innan jag kommer igång igen, och då är det nästa sak jag måste göra..  jag är fan som ALFONS (barnboksfiguren alltså, inte hallik som det betyder på danska)..  jag ska bara jag ska bara.. 

dessutom när jag ändå håller på och spyr lite galla över mig själv(??) så kan jag ju bara säga det att TREs MOBILA BREDBAND är lika bra som om jag kopplat in en bajskorv i usbuttaget.. 
gud vad omogen jag var nu.. men så känns det..  det bara kopplar från hela tiden och så måste jag starta om skiten (haha där kom det igen).. 

fasen vad lång det här meddelandet verkar bli då? hur mycket ointressant flams ska jag skriva innan jag fattar att ingen människa läser det..  bara för det ska jag lägga in en liten hemlis mitt i någon stans.. haha  men vart säger jag inte..  ja göta petter vad tråkig jag är..  borde gå i ide snart, men det skulle nog inte skolan tycka om..   men visst vore det skönt att lägga sig och sova från nu fram till våren..  som en björn..  fast med min tur skulle jag la bli en "lavinbjärn" som de råkar ut för i pistvakt "dä ä mellan bjärn å mi"  
ruskit roliga är de ibland..  i "pörskans ful mösa du har janE"  jag tror jag skrattar ihjäl mig..  något annat som är himla kul är att lägenheten jag var och kollade på ligger i kvarteret kråkan..  det är ju helt givet att jag ska bo där liksom..  haha 

nej nu ska jag ta tag i det (%¤rä#&kr*^¤äg¤¤%#aj) pluggandet.. skepp o hoj!!


blaha blaha blaha

mun diarré..   bara blaha kommer ur din söta lilla trut.. 

ursäkta, var tvungen att få det ur mig någonstans..  och snackar inte med anna förens på måndag då det är lite skvallerdags igen så måste skriva det så länge så jag kan fokusera på annat ett tag...

var och kollade på en lägenhet idag..  på¨måndag får jag reda på om jag får den..  vill verkligen ha den.. inte för att det var nån så speciellt fin lägenhet..  men den ligger i Växjö vilket är det enda viktiga nu.. nästan iaf.. om jag får den så får jag den i början på januari..  och jag blir ju av med mejerietlägenheten sista december så det passar ju bra.. dock är den bara till uthyrning fram till sommarlovet.. fast det gör inte så mycket, hade ju inte haft hyresfria månader där ändå, vilket är ganska väsentligt för mig..
i vilket fall så adressändrar jag snart..  blir till att bo hos pappsen teoretiskt sätt..  sen får vi se vart jag hamnar i praktiken.. någon som har en vrå över till lilla mig??  annars får det bli till att bli sambo med racer..  eller jag blir kanske inte sambo med honom om jag bor i honom..  vad blir jag då?? det tål att tänkas på.. 

nu känner jag att mina tankar börjar vandra åt alla konstiga håll och kanter,,  nu hade jag kunat sitta här och babbla på hur länge som helst för att sedan inte fatta alls hur jag menade..  eller så kan jag gå och lägga mig..  tror det blir alternativ två..  så jag kommer upp i tid i morgon.. får ju dock sova ensam i natt.. inte så mysigt, igår var det bättre, trotts att jag vaknade mitt i natten av att mössen inne i väggarna försökte sig på ett försök att gnaga sig genom väggen för att anfalla mig..   jag lyckades dock  skrämma iväg dem.. mohaha.. vad ondskefull jag måste låtit.. 

"nu har din handstil blivit så bra att man ser hur dåligt du stavar"

god natt everybody..  / J


helg, helg, helg, helg, HELG

vill ha helg snart ingen..  eller nej, jag vill spola tillbaka till helgen. inte för att det var så där superdupermega kul helg, men en helt okej godkänd helg..  anledningen att jag inte vill ha vecka är att vi har hemskrivning denna veckan..  vi har fått tre frågor att svara på utifrån en litteraturlista där jag inte har alla böckerna..  inte så nice..  tre frågor, det är ju egentligen inte så mycket, men när det ska vara tre A4 sidor i svar till VARJE fråga..  lasse g och inger vill mig något ont tror jag..  blöh!!

lite goda nyheter kan jag ju framföra i alla fall, jag har eventuellt en lägenhet i växjö.. en etta på 40kvm..  hade varit nice som tusan att få den..  så jag kan meddela att följande möbler finns till försäljning: soffa, soffbord, köksbord med fyra stolar, säng, skrivbord..  alltså typ det jag har..  är någon intresserad av tv, lampor och sånt så gör det mig inget..  men framför allt vill jag bli av med soffan (som är alldeles för stor för vilken lägenhet jag än får tag i)..

nehe nu blir det sängen.. i morgon är schemat fullbokat, ska upp till min vfuplats och visa polisutdraget, ska även förbi britten och visa det.. sen tänkte jag sätta mig på biblan i gvd för att plugga.. måste fan fixa det här i tid så det inte blir ett hastgöra samma dag som det ska lämnas in..  och den jäveln som försöker övertala mig att göra något annat ska dödens dö.. för jag vet att min självdisciplin är så dålig den någonsin kan bli..

men god natt med er everybody..  xoxo

självdisciplin??

ge mig ge mig ge mig...

fick byta grupp på grupparbetet idag.. :) så vi är redan färdiga och det blev sketa bra..  tycker vi iaf.. och det är ju det som räknas..  inte men ändå..  det är bara underkänt eller godkänt på denna uppgiften som dessutom är "värd" 1,5 hp.. så det känns inte som att det ska göras jätte jätte mycket.. fast det har vi typ gjort.. finkans nöjd med att jag fick byta grupp iaf..  :D:D:D  dock blev jag lite attakerad av en som skulle varit i min grupp.. men jag tog det inte allt för hårt, kan hon inte själv märka skillnaden mellan tio minuter och 30 så är det hennes problem..

egentligen (ijenkijen som jag och fia börjat säga nu igen) borde jag sova nu.. eller för ett bra tag sen.. men så har det inte blivit.. dessvärre..  och lektionen i morgon, akademiskt skrivande, behöver vi nog inte gå på.. men jag behöver komma åt kurslitteratur på biblan i växjö så jag funderar på att åka dit och gå på den iaf.. men 4 timmar är ju inte jätte motiverande..

nej skärp mig.. nu blir det sängen.. upp vid 5.00 och bege mig till skolan vid 6.20.. ska sova hos fialotta med.. det är ju nice,,  har saknat henne de här veckorna jag inte "behövt" sova hos henne..  och nästa kurs behöver jag det inte alls typ..  skönt men lite tråkigt med.. 

god natt på er ni som läser..

måndag

idag är det måndag, om någon missat det?

att jag inte var i skolan kan eventuellt ha straffat mig..  ska börja med grupparbete i morgon, och har inte riktigt hamnat i ett fördelaktigt läge..  men jag tar det inte så pessimistiskt som de flesta i min basgrupp hade gjort.. tur o oturen att det är jag.. haha

nu borde jag egntligen fixa svar på frågorna till seminariet i morgon, och höra av mig till fia och såga att jag inte kommer sova hos henne i morgon som jag hade tänkt..

fick brev från optikern idag.. om jag ville förlänga försäkringen funderar på om det skulle vara lite bra kanske. fast det kostar 200kr för ett år..hmm  får fundera på det imorgon istället..

var i gnosjö innan och hämtade kläderna vi ska ha på lördag på halloweenfesten.. satt som en smäck :) nu ska jag bara fundera lite på hur jag ska ha håret..  och hur vi ska ta oss dit och tillbaka..  ingen som ställer upp som chaufför? eller vet någon som kan köra??  de som brukar utnyttja mig ska antingen festa själva eller så har det inte körkort (töntar jag vet).. haha.. 

nehe nu ska jag ta tag i mitt liv.. (motivation och självdisciplin vad är det? och vart köper man det?)

 

adíos joséfina


ja jag faller för grupptryck

STARTTID; 22,58.

alla svar ska börja på den bokstav ditt namn börjar på

1. Vad heter du? josefin

2. Ett ord på fyra bokstäver: jaga

3. Flicknamn: johanna

4. Pojknamn: jonas

5. Yrke: jägare (?)

6. Färg: jasmin (?)

7. Klädesplagg: jeans

9. Sak i badrummet: jeans

10. Plats/stad:  jönköping

11. En orsak att vara sen: Jag försov mig (as dålig jag vet)

12. Något man skriker: Jävlar

13. Film: Joe jätte gorillan (?)

14. Något man dricker? jordgubbssaft

15. Band: judas priest (stavning?)

16. Djur: jordekorre

17. Gatunamn: järnvägen (haha)

18. Bil: jaguar

19. Sång: jag vill leva la dolce vita - after dark

SLUTTID: 23.01

fan vad svårt det var.. fastnade totalt på vissa..haha, och sånt här brukar jag göra med barnen på fritids, måste träna mer på det tror jag..

NU blir det sängen.. :)


söndag

söndag söndag.. sitter just nu och går igenom text-tv..  "unga lägger ut bilder för att få sex"..  intressant värre..   fast det var visst bara killar som gjorde det, tjejer lägger ut  det för att få ökat självförtroende.. "men de måste ta det lugnt - annars stämplas de som lösaktiga, menar en forskare"  behövde de en forskare för att få reda på det, det kunde jag ju sagt till dem.. daah.. alldeles för få som förstått min intelligens, och ännu färre som drar nytta av den..

dagen har idag bestått av tårtbakning och kalasande..  currygryta hemma hos mamma med far, bror, mor och kent..   nice.. mamma och kent hade jag fått paket av innan, av pappa fick jag en hammare fick pengar insatta på mitt konto redan i onsdags..  av bror fick jag post it lappar (20x20 cm typ) och det bästa en självrörande mugg alldeles underbar uppfinning, bara trycka ner en knapp så rör den om själv :)  att jag klarat mig utan det innan  citat markus: "innan har du inte levt, du har bara överlevt".. så sant så sant..

i morgon blir det växjö igen..  har inte varit där sen i tisdags, himla länge sen nu, har  nästan fått abstinens haha.. kommer i alla fall gå på annas föreläsningar och inte mina egna.. annas är 10-12 och 13-14 (tror jag) mina är 8-10 och 14-15..  lite väl lång lunch kanske.. men men i morgonkväll ska vi åka och testa maskeradkläder, hoppas de passar, annars får vi snabbt tänka om..  nu ska jag ta och krypa ner i sängen och försöka somna i tid för en gångs skull..

good night everybody....  xo xo loppan

lördag.. (söndag)

jaha då var det lördag då.. eller tekniskt sett är det söndag nu. och jag borde (BORDE) gå och lägga mig.. i morgon blir det lite tårtbakning..  har inte bestämt mig för vad det blir för någon än..  men tror jag hittar på nån form av sockerkaksbotten och sen toppa den med frostingen jag hade på förra årets tårta..  dock glömde jag köpa philadelphiaost innan..  och nu tror jag det är lite kört.. så det blir affären i morgon bitti..

på lördag är det halloweenfest som gäller..  hoppas kläderna jag ska kolla på på måndag passar..  annars blir det till att tänka om snabbt.. ingen som har något förslag på vad man jag ska klä ut mig till i fall att??

god natt människor..  internet är inte kul vid den här tiden på lördag/söndagar och tvn ska vi bara inte tala om..  blöh!! tråkigt att vara själv ibland, men dissade ju sällskap innan..  lika bra det egentligen.. 

sleep tight.. <3

14 oktober

grattis på födelsedagen moster.. och ännu viktigare, grattis på födelsedagen MIG SJÄLV!! =D

haha..  fast lite besviken är jag på dagen..  för när man var liten så var dagen innan jätte lång och man gick omkring i ett lyckorus med pirr i magen.. nu var det inte alls så.. (det slutade vara så för några år sen, men när exakt?) för att få lite födelsedagskänsla så sov jag hos mamma inatt, så hon kunde väcka mig med sång på morgonen..  och det gjorde hon.. vi firade lite redan igårkväll, men glass och lite annan fika.. mysigt som tusan.. sen fick jag dela säng med wilman med, hon låg och snarkade mig i örat hela natten, mysigt eller irriterande? gränsen är hårfin och jag har inte bestämt mig för på vilken sida jag står.. 

jag kan ju passa på att tacka för alla gratulationer.. dock känns det som att det är någons jag saknar.. men det är ju faktiskt några timmar kvar av dagen.. får väl se.. haha  inget att hänga upp sig på kanske, men när det känns som att det bara är jag som vill hålla kontakten så får det vara nog nu.. hör av dig när jag duger igen..

nehe nu ska jag inte skriva mer negopego..  kan ju inte förstöra dagen med det..  snart är det ju grey´s anatomy så kvällen kan ju inte sluta annat än bra.. :)

hej då med er.. kramar josé

söndag.. igen

jaha söndag var det då ja.. kul? nae.. bilen sönder.. kul? nae.. dock behövde jag den inte igår men moa haha.. det var nog bara racer som protesterade lite mot henne..  har inte varit nere och pratat med honom än idag, får la göra det sen.. så vi vet bart vi har varandra när det bär av till växjö i morgon, har inte riktigt koll på om det är jag som ska köra eller inte, men annars behöver jag ju ta mig till bredaryd i vilket fall.. nej cykla finns inte i tanken över huvudtaget..

dock var det ju ganska lägligt att han gick sönder  igår, efter som jag av vissa bara verka duga som chaufför så slapp jag ju det med.. haha.. skulle någon av er mot förmodan läsa här så kan jag bara tillägga att det är precis så det känns.. och min längtan av att flytta stärktes ännu mer..  så tack kanske jag ska säga istället..

jag har funderat lite..  skrev på msn med en kompis innan, han skickade massa länkar med bra låtar, (bad om låttips fö en regning dag inomhus),  det var himskanst mysiga låtar, men ca hälften var låtar som ofta spelas på dop..  då kommer min fråga, är det en pik?? haha..  jag frågade men det förnekades givetvis.. 


nehe.. nu ska jag ta mig i kragen och läsa lite som ska vara utläst till tordag..  äta står också högt upp på priolistan.. 

//  joséfina

update!!

jaha då var det dags för migatt kluddra lite här..  dåligt med kommentarer, så jag glömmer att jag har en blogg..  alltså är det erat fel att jag sällan skriver..  (skyller alltid ifrån mig allt har jag ju hört så lika bra att leva upp till det)

idag har jag varit med mosing & co i medeltidsbyn ute i skogen någonstanns,. (det var alltså inte jag som körde)..  det var faktiskt himskanst nice där ute.. mysigt att sitta i värdshusstugan och snacka..  så där kallt men mysigt..  blir nästan sugen att dra ut på hajk i vinter..  den som vill följa med räcker upp en hand..

nehe.. nu ska jag in och lägga mig och sova.. har adam här i natt (anmälde mig frivilligt för moa ska iväg tre-fyra timmar i morgon bitti).. det var nice med lite sällskap när jag skulle kolla slutet på idol..  dock somnade han ganska omgående efter vi ätit kvällsmat..

adíos amigos,,,  // josé

RSS 2.0