Erica Ljung är såld.. eller iaf inte till reducerat pris längre

jaha nu får man skällning för dålig uppdatering med..  morr..  till mitt försvar kan jag faktiskt säga att jag i söndags kväll diktade ihop ett riktigt långt inlägg (säger inte att det var speciellt intressant, men långt)..  när jag sedan skulle publicera det så stod det ERROR ...  och borta var alla mina fina tankar om IKEA, Ullared och glass.   förfärligt deprimerad blev jag.. så deprimerad att jag spenderat dagarna under en filt i förrådet, och där har jkag ingen ström så jag kunde inte uppdatera FAKTISKT!!!
haha inte riktigt.. jobbade på tallen i måndags och på åsen femsex idag..  i morgon blir det törås, kullen som gäller.. nice med jobb men det är ganska konfunderande på morgonen..  vart ska jag idag? hur lång tid tar det dit?? vilka barn går där???  är ju så att jag numer känner till typ alla barn i anderstorp i åldern 7-10 år..  i gislaved kan jag de som går på vintergatan på gyllenfors plus några extra här och var..  två avdelningar på tallen och en avdelning på snickarensförskola kan jag med..  sedan har ju då nästan varje barn två föräldrar.  många har också två bonusföräldrar och sedan är det mormor och morfar och farmor och farfar och bonus hit och bonus dit..  så i min hjärna är det just nu tredeje världskriget ungefär.. 

JAG HAR EN FUNDERING!!! om man köper blåbärsglass tex så smakar den ju blåbär. och om jag går ut i skogen och plockar lite blåbär så smakar de ju blåbär..  men om jag köper violglass (äter det just nu) så ska ju det smaka viol. men om jag går ut och plockar en viol smakar den då som glassen?  detta tål att tänkas på..  någon som testar det kan väl höra av sig till mig..



LURIG IGELKOTT TILL SALU!!
min lilla piggelung vid namn RolfSören eller igolf kwåttler eller helt enkelt bara kotten  är nu till salu.. han försökte lura mig igår men jag var strået vassare (haha) och lyckade fånga in rymlingan..  dock känner jag att han borde få bo på ett bättre ställe med någon som orkar engagera sig lite mer än vad jag orkar...priset kan disskuteras men själv betalde jag 800 kronor.. hör av er..  :)  (han är redo att flytta när som helst och behöver ingen in/utskolning)


nej nu ska jag nog ta mig ett långt varmt bad..  köpte lite badsalt i ullared som skriker efter att bli använt..  synd bara att datorn inte är vattentät (börjar jag bli beroende VA?)


ha det toppen nu då kramar josé, josse, jossan, josjos, jos, cricket, fin, josofine,  JOSEFIN!!

(observera rubriken)

IKEA idag då

jaha då sitter jag andra dagen i rad och äter frukost hemma.. inte illa för att vara jag faktiskt..

igår var jag ju som sagt i Ullared på Gekås och några kringliggande affärer.. nice var det..  kul att flumma med Fialotta i bilen med, saknar det ganska mycket eftersom det bara är markus häromkring som delar den speciella sortens humor som vi har..  even gör väl det med men henne träffar jag ju nästan aldrig..  det blev mycket galenskaparna, hipp hipp och sunesjul (köpte faktiskt filmen med)

men nu ringde mammsen, hon är på vg hit för vi ska till IKEA!! skriver kanske en rad senare..   


 sköt om er //josé\\

erica ljung



nu har jag försökt skriva här några gånger men det har inte fungerat..  helt plötsligt har jag väl 8 snarlika inlägg på bloggen..  då är det la trykfelsnisse man ska skylla på har jag höra.. 

Erica är inte såld än..

stackars kvinna. förlåt kvimma

morgon stund...

jaha då sitter man här och äter frukost, JA HÖR OCH HÄPNA josefin äter för en gångs skull frukost hemma, brukar ju bli en, två mackor i bilen på sin höjd..  men nu after the training sitter vi här och äter en skvätt.. snart bär det av till de los Ullaredos...


jag och magda har en EFTERLYSNING.. på Ica Kvantum i gislaved säljer de just nu ERICA LJUNG för 19.95 vem är denna stackare som inte är värd mer? och får man göra vad man vill med henne? i så fall kommer alla perversa människor jävligt billigt undan.. jag menar Gislaved är ju fullt av dem.. så först till kvarn.. 




skriver nog sen,   xoxo  //josé\\

rent hus!!

idag har jag och magda städat och fejat i mitt lilla boende.. nice att börja få iordning det lite efter dessa katastrof tider som varit då jag mått så jäkla dåligt att det är ett under att jeg ens tagit mig ur sängen (har jag iofs bara gjort de dagar jag haft jobb).. 

moggan lagade asagod mat innan..  nån kycklingcurrytjofräs..  efter det blev det godis, vi hade köpt massor men det orkades inte efter en så god mat..  glassen får vänta till nån annan dag.. kollar lite tv..  börjar asgarva som fan så jag nästan får ont i magen så fort bonde söker fru-reklamen kommer.. (undrar varför)

nu ligger moggan i min soffa och hickar som en gnu..  samtidigt som hon kommenterar varje hick, men nu testar hon att dricka från fel sida på glaset.. kul ser det ut..  hoppas det hjälper dock.. orkar nog inte lysnna på hennes högljuda hickande hela natten..  jag måste ju ladda för ullaredsresan i morgon.... 

MOA se hit: jag har inte kollat din blogg än.. har du inte lagt ut inköpslistan där så får du smsa den..

farewel..  josefina [chosefina] (alltså det spanska uttal som tessan alltid tar till)

Värnamo - i mjukiskläder

dagen började med att jag gick upp alldeles för sent (som vanligt)..  var hos sjukgymnasten i tid iaf och det var mitt mål för dagen..  efter lite tränande och mycket strömmande (nytt ord jag myntat) bar det av till värnamosjukhus, närmare bestämt ortopedkliniken..  träffade samma läkare som sist. jag och magda hade nog gjort ganska starkt intryck på stackaren..  han kom ihåg oss precis.. samma sak med sköterskan.. besöket var ganska onödigt egentligen..  fick bara visa att mina muskler har kommit tillbaka lite..  med betoning på LITE!.. mitt knäskydd som jag inte är så nöjd med längre tyckte han vi skulle byta ut mot den sorten han tyckte från början...  men det fanns inte i min storlek så det skulle de skulle försöka få beställa det..

efter sjukhusbesöket for jag in till åhléns och köpte där ett fotoalbum till min lilla mor (beställde ju lite bilder åt henne med när jag ändå höll på igår).. sedan gick jag vidare in i diverse affärer..  på trendhouse hittade jag iaf ett par snygga och framförallt assköna bralls.. de var dock en dragsko som fattades så jag fick sätta i en själv men de drog av 50 kronor på priset och det gjorde ju inget för mig..  ett mycket enkelt ingrepp var det till och med för mig.. tre kalasbyxor från kappahl investerade jag också i..

när jag kände att värnamo inte hade mer att erbjuda ringde jag till Moa.. ho befann sig hemma hos min pappa (nästan iaf). men hon skulle snart därifrån för att lämna adam på dagis  förskolan.. jsg han handla lite på ica i gnosjö där jag mycket förvåbad träffade pauli som jag inte sett på asaballa länge. sedan åkte jag hem och satte mig i gungstolen utanför moas och lagade mina byxors.. då ringde telefonen, rosa tornet ville att jag skulle jobba hos dem en dag i oktober men då vart jag upptagen såg jag i kalendern.. när jag pratat färdigt såg jag johanna, bästa grannen (den enda jag känner iofs) så då bytte jag några ord med henne innan mosing kom..

det blev en mysig eftermiddag med pizza, film och en del skratt..  sen fick jag följa med och visa upp mig på dagis förskolan.. det blev hem ganska tidigt om man jämför med andragånger.. men kände att jag behöver nog somna lite tidigare än igår....






kollar just nu på vem kan slå filip och fredrik.. och det slår mig att att när fredrik gör sina vinstgester är han fruktansvärt lik allas vår henke gunnarsson.. det har jag aldrig sett eller tänkt på tidigare

ajöss mina vänner  //José\\

sova? vad ska det vara bra för?

klockan är just nu 00.00..  ska upp halvtidigt och vara ho sjukgymnasten i morgon. efter det ska jag till ortopeden i värnamo..  funderar på att ha träningskläderna på mig även där..  jobbigt att behöva ta av sig hela byxorna och grejer bara för att de ska kolla knät..  har ju inte några byxor som är så vida att det går att kavla upp dem förutom mjukisbyxor..

efter ortopedbesöket blir det nog en sväng i lite affärer sen får vi se om jag orkar med vägen förbi bredaryd..
på torsdag kommer fialottan "hem" (anderstorp kommer la alltid vara hem för henne hur länge hon ön bor i växjö)..  på fredag morgon ska vi till ullared och främst då gekås, har tänkt smita in och kolla synen (vilket egentligen är onödigt för jag vet att jag är halvblind) om jag måste ha glojärn ska jag passa på att köpa dem där..

igår var en jobbig dag så jag ännu en gång började fundera på varför jag jobbar med människor (varje gång något jobbigt händer blir det ju så)..  men nu har det varit lite för mycket på kort tid..  två dödsfall och en hjärnblödning på alldeles för unga människor tär på psyket..

men nu känner jag att jag borde gå ut i köket för att släc¨ka fläktlampan och sedan sova en skvätt..

god natt gott folk..    //josé\\

ericsson är bra


vill i första stycket få med att jag är mycket nöjd med tillbehören till min mobil som jag inte är riktigt lika nöjd med..  jag har i ca en vecka letat efter min handsfree men den har varit spårlöst försvunnen..  nu har jag hittat den!! och här följer en snabb version om äventyret han vari med om:

först låg han troligen i mina mjukisbyxor/träningsbyxor och de hamnade i tvättkorgen.. 
efter detta har han mirakulöst nog överlevt en sväng om med tvättmaskinen dubbla sköljningar och extra centrifugering. han är en riktig kämpe och nu när jag torkat honom lite fungerar han som aldrig förr..  nice med saker som fungerar och som klarar av ett liv med josefin johnsson, som inte kan vara allt för enkelt för en tekninskpryl..

middag hos morsnor idag...  nice..   älglevergryta stod på menyn..  vad jag tyckte om maten är lite svår att förklara..   potatisen, grönskerna och såsen var god men konsistensen på köttet klarade jag inte av..  men efterrätten, äppelpaj med vaniljsås, kan jag inte klaga på..  lite kul att ha testat äta organ iaf..  testade ju tunga för nåt år sen men det kunde jag intew ens svälja..  skulle testat hjärta i julas men bangade..  har ju lite svårt att dölja vad jag tycker om mat och sånt så på resturang känns det fel att testa sånt, det får vi hålla på med i hemmets mörka vrår.. haha
efter besöket hos mor körde jag hem bror.. han hade fått tre nya bönsyrsor som var jätte söta.. kommer inte ihåg namnen på dem men de var vita och rosa..  wombawomba och somrig ostsås har nu fått vingar med gröna tecken på..  himla snitsigt..

nu har jag läst ut en av mina lipböcker  (som jag läst ett flertal gånger nu) Kirre av Gunilla O. Wahlström..  så nu ska jag läsa nästa bok andra boken om Kirre.. har ju hamnat i nån konstig fas där jag mest läser böcker om psykopater eller barn som far illa..  

igår rök mina naglar förresten..  har iofs varit jätte nöjd med dem men de lossnar för mycket nere vid nagelbanden och sitter stenhårt upp på nageln så mina stackars sköra naglar har skadats ganska mycket. får försöka med något annat..

nu gott folk tackar jag för mig för den här gången. på återseende..   josé

midnight writing

jahapp..  chaufför hade man då lyckats bli utsedd till idag.. haha  inte så farligt. två lämningar och en hämtning.. än så länge.. men jag tror att jag lägger ner taxiverksamheten för den här gången cirka NU! mella lämning två och hämtning var jag hos jennan..  hade lite tjockiskväll..  eller mest jag, men så var det de där jävla chipsen.. när jag kom hem så ville de ut igen, samma väg som de kom in,, fattar inte riktigt det.. men nu ska jag till läkaren 7 oktober och snacka med henne..  bente schulz, så får de komma fram till vad det är jag är allergisk mot egentligen..  dessa egenhändingt ihopsnickrade testerna jag gör på mig själv börjar bli lite jobbiga..

när jag var tio (typ) gjorde jag ett test som visade allergi mot katter och husdamm.. katter är lite olika om jag tål eller inte, några går bra, vissa sådär och andra inte alls..   det där husdammet kan jag inte vcara allergisk mot för då skulle jag avlidit för längesen.. nu "på senare dag" har jag nog blivit allergisk mot hästar, nötter, pollen eller någon annan skit som finns i lufter och min fasters hund (har inte kännt av någon annan hund men hennes är dessutom otroligt ful kanske det spelar in)..

nu ska jag nog ta och krypa till kojs, ska bara kolla lite på mina nuvarande favoriter; magnus betnér och joakim nätterqvist..  grrrr, mums..

god natt ALLA läsare. haha (moa och anna) eventuelt nån mer men det är någon hemlig mystisk person i så fall tror jag..

älglevergryta hos mammsen i morgon så vi får se om det blir fler inlägg eller om jag och bloggen får rest in peace...

nu så!!

på allmän begäran (moa) kastar jag in ett litet inlägg..
klockan är mitt i natten alldeles för sent.. jag kan inte sova med andra ord..
kollar lite hundar och sånt.. inte för att jag ska ha nån nu men alltid kul att kolla utbudet hehe..
är även inne på youtube en skvätt och kollar tecnocats..  himla duktiga tjejer, trodde jag var duktig nästan en och en halv språkig iaf men icke..  ganska duktig på bokstaveringsövningarna jag gjorde men bokstavera är ju inte allt..

idag var det granatensförskola som gällde, i måndags tallens och tisdag-torsdag bofinkens tvåa..  helt snurrig i huvudet blir jag. speciellt när jag ska svara i telefon, hinner gå igenom hela registret innan jag hittar rätt (flugsnapparen, bofinken, örnen, falken, vintergatan, regbågen, skattkistan, backen, kullen, violen, blåklockan rosa tornet och bamse) då har personen på andra sidan linjen tröttnat antar jag.. eller de som känner mig hinner ju börja asgarva.. proffesionellt??? nja men så är jag ju inte utbildad heller,. försöker ju skylla på det nästan jämt men det godkändes av bla. carina.. fyj på daj, (citat julia)..

nu gott folk börjar ögonen säga ifrån de vill sova.. hoppas de kan smitta sig till resten av mig,,

good night gott folk,,,  xoxo José

RSS 2.0