allt är intressantare än examinationsuppgiften ☻

Allt allt allt..  jag menar verkligen allt..  hockey tex. annars finner jag det oerhört ointressant, speciellt när norge-canada spelar..  men idag har jag kollat på nästan hela matchen, canada vann med 8-0..  jag satt till och med och kommenterade lite..  riktigt illa..   nu är det CURLING som gäller..  cruling,   hallå eller curling KÖLING .. vart är mitt liv på väg? 5-5 står det just nu..  hejja sverige bu för danmark..
jag och malin funderade lite grann..  vi ska nog ställa upp i nästa OS.. hopp med hög hatt och kast med liten boll är grenarna malin ska vara med i..  själv har jag inte riktigt bestämt mig än..  ♪♪♫♪ ♫♪ tänk om bananerna var raka, hur skulle då bananer smaka? för det vore ju faktiskt inte lika kul om bananens fina skal inte var gult♫♪♫♫♪ denna underbara låten spelas för fullt när vi pluggar..  PÅ REPEAT..


jag och malin ska på diggilooturnén i sommar.. någon som ska med??  riktigt skojs..  världens bästaste mojje är med..  our MAN!!  och markooli skulle nog också vara med..  och någon som heter Erik Linder, vem är han egentligen? lyssnade lite på spotify, ganska bra faktiskt.. jag har till och med gått med i diggilooklubben. (sorgligt men sant) haha bara för att få se klipp och få lite skvaller haha.. 

nu vann visst Sverige KÖLINGMATCHEN.. vad det riktigt innebär vet jag inte..  istället blir det nu hockey igen..  nice (not)..  RYSSLAND-LETTLAND..  YEY!! 

dagens medaljyra:

BRONS
idag går bronsmedaljen till frisyren som chauffören i mojjes turnébuss har..  alldeles underbar.. ni måste vara medlemmar i diggilooklubben för att se detta underverk..  gå med, det är det värt..

SILVER
denna medalj får norrmannen som fastnade med klubbbladet i Canadensarens skridsko, båda blev riktigt förvånade och vi skrattade som fan..  perfekt underhållning


GULD
malin får guldmedaljen (hon fick hjälpa mig bestämma och tyckte hon var värd den). motivering: eftersom hon hälsar på en pensionär som ingen annan bryr sig om att hälsa på så får hon dagens guld, (pensionären är då jag)..


adjö på er folks.. nu ska vi försöka plugga lite till.. det är dock lite svårt när svettiga karlar slåss på tvn.. men vi får försöka hålla oss i skinnet.. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback