voine voine voine

jaha har ju då varit utan internet sedan i onsdags eftermiddag, jobbigt värre alltså.. haha 106 nya blogginlägg att läsa hade jag när jag nu äntligen fått internettillgång igen.. dessutom har jag två bloggar, eller hade, som inte går att ha med på bloglovin.com då de är låsta.. nu upptäckte jag dock att en viss jelika hade dödat sin blogg.. må den vila i frid och kanske (om vi har tur) uppstår den igen..

nehe nu blir det sovelisova för hela slanten.. imorgon ska jag leka med fia.. trevligt värre..

denna veckan är det förresten ettårsjubileum, det firar vi med date på fredag..  :D

♥♥♥

Någon har glömt en mango på golvet i tåget...

Någon har glömt en mango på golvet i tåget, det Är ju lite intressant tycker jag.. Att jag av någon anledning blivit åksjuk Är ju mindre intressant.. Jag brukar kunna läsa och vad som helst när jag åker tåg, buss eller bil.. det Är bara flyg jag inte klarar av.. men idag har balanssinnet bestämt mig för att spela min kropp ett spratt.. Kulh ju.. Inte! Har suttit ute vid dörrarna for att få lite frisk luft nu senaste timman typ.. Men nu Är jag snart i growlake i alla fall.. Skönt som tusiken.. Hem sova och vara fit for grupparbete imorgon bitti, det Är min plan! Adios


Jossan och adam har klarat ut rubikskub.. ...

foto_0824 (MMS)

Jossan och adam har klarat ut rubikskub.. det ni.. Haha detta samtidigt som mosen tampas med en full norrman över telefon.. Det ni.. Trevligt fredagsnöje när min lilla mormor Är ute på galej..


En ekologisk hamster.. Det önskar jag mig....

En ekologisk hamster.. Det önskar jag mig.. Och det har min älskade magmag lovat att fixa åt mig.. Söta söta magmag.. Satt mag pratade en ganska lång stund med henne nyss, fick även en liten pratstund med hennes billy, men det samtalet tyckte magmag blev för intimt så hon hoppade in och tog över.. ^^ ja Jösses stördare par Är nog svårt att hitta.. ..... ................................................................................... Jaha, nehe, joho, eller va? Just nu befinner jag mig i göteborg, trevlans värre, har dock ingen tillgång till internet vilket suger, speciellt eftersom jag har ett skolarbete som ska skickas till en kurskamrat denna veckan.. Irriirriirri... ja! Men jag får försöka ordna det på något sätt.. Billy hade förslag på att jag skulle göra det beprövade sockertricket.. Alltså gå runt till grannarna och fråga om de har lite internet att låna ut.. Hmm det får bli typ plan F eller något.. Om jag inte på något vis kan komma på något annat.. Men nä nu får jag ta och fixa det här med schoolworket, skärp mig! God natt!


Ibland Är jag ganska duktig på att pyssla....

foto_0819 (MMS)

Ibland Är jag ganska duktig på att pyssla.. Tjusig jultomte va?


KLOCKRENT!!

so fucking klockrent, hittade det här inlägget på någon kul människas blogg
klicka här ---> HÄR, här eller H Ä R ! !
det är en uppmaning.. ett krav!!..  stämmer hiskeligt bra på mig.. och säkert flera andra bloggare... så här kort men mycket viktigt blev dagens andra inlägg.. kan ju hoppas på ett tredje senare ikväll kanske.. haha.. nej jag ska försöka skona er, men kan inget lova.. tyvärrrrrrr..

obehaglig

är jag överkänslig eller är det normalt??
jag såg precis ett kort på en person som jag inte träffat på jätte länge (säkert typ 6-7 år om inte mer).. den här personen har jag alltid tyckt illa om eller inte illa men jag tycker h*n är obehaglig.. i alla fall så såg jag ett gammalt kort innan och jag fylldes av samma obehagskänsla nu som jag alltid gjorde när jag träffade personen..
läskigt? JA.. sjukt? ja ganska..
tycker ju att det borde "gått över", men icke..

nåja hur skulle det se ut om jag skulle falla inom ramen för vad som anses normalt??

imorgon blir jag tågresenär.. jobbigt värre men vad tusan fattig student som jag är så får det ju bli das zug.. och att köra campus - askim har jag testat innan, inte helt skojs.. dock har shyfilis fått på sig sina vinterpjucks så det skulle ju inte vara direkt livsfarligt som kent hävdar att det varit för mig att köra med sommardäcken.. han är så känslig..

jag: men det är ju iaf bättre än
kent: NEJ, dina framdäck är inte bättre än något, de är sämre än allt
mamma: de är bättre än inga däck
kent: det är frågan det alltså..

va? skulle jag ha en störd familj?? inte då?? och alla som sett familjen jonsson/willbertssons (jag räknar mig och markus dit även om vi inte bor där) almanacka för 2011 nickar och tänker STÖÖÖÖÖRD! haha
ett ungefärligt utkast till den finns på bilddagboken (lösenord: ressoj) under datumet 25/10..
för er som inte riktigt vet vilka alla personer på bilderna är så kan jag snabbt förklara dem:
Januari: Fanny
Februari: Kålle
Mars: mamma och björn skifs
April: Sune
Maj: hönsen
Juni: markus och vår mosters man på en romantisk strand i thailand
Juli: kent, per morberg och ernst Kirchteiger (har fortfarande inte lärt mig stava hans namn)
Augusti:mark sloan drömmer om mig
September: adam, fanny och wilma är ute och går
Oktober: jag och wilma myser i solen
November: markus myser med random hund på trajet
December: hundra djur myser

nehe ta tag i mitt liv då! snälla kan nån göra det, på riktigt..
massa saker jag tänker att jag ska göra, men blir det någonsin så? näe, och vips så har jag missat den chansen och går omkring och tycker synd om mig själv för det.. jag måste bli mer bestämd, och sätta ner foten och så måste jag ta bort det gräsliga nagellacket jag har, hej happy hooker..
bäst att ta tag i det nu med en gång innan jag glömmer, förtränger det.. hoppas jag har aceton eller nån annan nagellacksborttagning.. annars bör detta införskaffas inom en snar framtid, cirka nu!!

hej då..
(tänkte avsluta som en kompis till mig alltid gör "make love not war".. tänkte göra en egen svesk touch på det hela men hallå eller? hur skulle det bli? "ha sex inte krig" haha.. )
jg avslutar kort och gott med:
TACK HEJ!


kontraster

från sveriges varmaste hus till sveriges kallaste lägenhet..
cold COLD cold!!
det blir pluggning nerbäddad under duntäcke och filtar.. var och skrivade lite på elementknapparna innan hoppas det hjälper.. annars allmänt söndagsmys för min del.. förkyld är jag bara lite nu.. hoppas det hinner bort innan jag ska på  äventyr i storstan.. annars får jag väl lämna my illness hemma och återuppta den när jag kommer hem..

orkar inte skriva mer nu, skulle kunna skriva världens argaste och längsta inlägg om handelsbanken men skonar er från det.. ♥


tjingeling på er

Dansbandskampen ska dö! Eller så får de lo...

Dansbandskampen ska dö! Eller så får de lova att aldrig ALDRIG A L D R I G ALDRIG aldrig mer spelar någon låt jag gillar.. Fy Fan vad de förstörde hellströms känn ingen sorg för mig göteborg och kents låt, andas någonting.. Dåligt av mig att inte komma på vad den heter.. Men att starta upp datorn för att kolla efter det orkar jag inte just nu.. morr morr morr på det Fucking programmet alltså! ska aldrig mer låta mig tvingas se på detta vedervärdiga program.. Men jag får trösta mig med att jag snart får se min älskade robin paulsson.. Lite positivit denna dag.. Adios every body


fredag

nu ska jag snart bege mig in till sta´n, växjö konsthall rättare bestämt.. tycker det ska bli ganska intressant men mår fortfarande inte helt bra.. sovit dåligt, men inte tillräckligt dåligt för att märka när rösten stack. hade ju varit bra om jag hunnit stoppa honom men icke..  hoppas han kommer tillbaka snart.. ser ni honom så skicka hit honom är ni snälla.. ☺

fick iaf ett ppiggande sms igår kväll..  eller smset var ganska kort och inte så givande "är du vaken?" men eftersom jag svarade "ja" så resulterade det i ett midnightphonecall.. skönt att få parata av oss lite..


nehe adíos!!

hålla modet uppe

torsdag idag.. och jag har senaste timmarna nyst ca 1 550 000 gånger.. detta resulterar i huvudvärk och "ömmande näsa".. kroppen är inte på min sida idag.. eller denna veckan.. det är inte något annat heller känns det som.. så typiskt.. börjar något krångla så hänger allt annat på med.. så just nu är det både hjärnan, kroppen, mobilen och datorn.. "elektronik och kroppsdelar ska bara fungera!" det brukar jag hävda, men det håller inte alla med om.. 

aja.. det får bli en varm dusch och krypa ner i sängen tidigt ikväll.. så ska jag ägna helgen åt att kurera mig.. har inte tid att bli sjuk.. inte att må dåligt alls.. men om jag tar allt ikväll så slipper jag det sedan.. eller?? kan ju hoppas iaf

strålande morgon

några små moln svävar på himlen
solen skiner och smälter snön på taken
helt underbar morgon med andra ord,
om det varit ett annat datum..  det är fucking 21 oktober!! hallå eller!! ska inte snöa nu, och snön ska absolut inte ligga kvar.. får bli att gå ut med hårfönen senare om ingen annan styr upp det här.. för det här går inte för sig, INTE OKEJ..

alldeles nyss hade jag massa saker jag skulle skriva om, men så åt jag frukost först och vips var allt borta.. då kan ju inte frukost vara så bra för mig eller? om den ger sig på minnet menar jag..  alla (inte alla men hiskeligt många) kostvetare säger att frukosten är viktigaste målet på dagen.. hell no! tänk om jag glömt något viktigare.. inte bra, inte bra alls..

ingen från växjö som ska en sväng till anderstorp snart? eller någon från gislatorp som ska hit?? hmm  i have lite problems.. jag var ju i gislatorp i helgen.. i söndags åkte jag hem till växjö.. i måndags eftermiddag åkte jag till gislatorp för att på tisdag morgon ha barnsamtal innan jag begav mig tillbaka till växjö igen vid 11 på förmiddagen.. vad händer då onsdag morgon?? jo då får jag sms om att jag har ett paket att hämta ut I ANDERSTORP PÅ HEMKÖP!! morr liksom.. speciellt eftersom jag inte ska åt gislatorps hållet på ett tag var tanken.. men jag vill ju ha mina grejer när jag sticker till GBG... får se om någon är sugen på en liten roadtrip kanske.. shyfilis behöver ju sina vinterdäck på sig med.. och jag behöver upp i förrådet och hämta mina vintersaker.. voine voine jag tror jag blir utbränd..

nehe nu ska jag fortsätta renskriva mina barnsamtal.. lite kul att våra lärare varit jätte noga med att poängtera att vi inte ska intervjua barnen utan prata med dem.. när jag kommer och ska göra det på min förskola så blir barnen besvikna,
barn: skulle inte du intervjua oss?
jag: nej jag vill bara prata lite med er och träffa er lite, jag har ju inte varit här på ganska länge.
barn: men ska vi inte ens sitta vid bordet och prata?
jag: behöver vi det? kan vi inte sitta här?
barn: men du skriver ju inte ens vad vi säger
jag: jo men det har jag ju gjort (visar på pappret)
barn: men inte så, vi har sagt mycket mer. (barnet hämtar papper och penna)
barn: vad gjorde du i somras?
jag: jag jobbade (barnet börjar skriva vad jag säger)
barn: mer?
jag: ja du jag var i göteborg lite
konversationen fortsätter, jag får nämna exakt allt jag gjort i somras och nu i höst, fler barn kommer med papper och penna och skriver ner vad jag säger tillslut kan jag inte komma på fler saker..
annat barn: var du inte på apoteket?
jag: jo det var jag nog någon gång med
annat barn: kvantum då?
osv. tills de gått igenom allt det som de gjort, typ någonsin i sitt liv.. och jag fått svara ja eller nej.. så det blev barnintervju i alla fall..  fast på ett annat sätt.. och deras sätt att kryptera intervjuerna är jag riktigt imponerad av,.  kanske kan använda mig av deras shiffernyckel sen? haha ^_^

likheter och skillnader

kollar greys nu..  "trädmannen" är med, eller inte den riktiga trädmannen men en som spelar som han har samma sjukdom eller vad det är..  en slags vårtsjukdom som jag för ett halvår sen var typ säker på att jag fått..  men så var det inte..  tur för mig.. och om den där lilla bocken nruse följt greys hade jag INTE varnat henne för spindelscenen på operation.. (hon har en ganska svår spindelfobi den flickan)..
kärleksproblemen i dagens avsnitt är ganska lika de vi hade i mitt kompisumgänge för nåt år sen..  fast dereks syster var min bror och mark var min kompis..  gör det mig till derek?? inte mig emot.. han är ju inte ful direkt..
funderar på att träna bort min hissfobi (taxi som mellanbocken hade sagt) på samma sätt som alex gör, hade ju varit smidigt.. undrar vem som skulle orka åka upp och ner i hissen med mig så länge,,
kondom i lungan är iaf ett syndrom jag inte lyckats med.. än.. har inga förhoppningar om att lyckas med det heller.. men det är ju något jag skulle kunna lyckas med.. haha..  genom övning på frukt och grönt då alltså, annars håller jag inte på med sånt..

synd bara att det inte vimlar av lika många hotties i mitt liv som på greys anatomy..

nehe nu ska jag sitta och känna efter lite hur jag mår, kan ju kanske hitta något annat syndrom.. ogästvänliga kroppsdelar kanske.. haha ^^

ciao

kreativiteten har flödat!!

har tagit mig lite tid att pyssla..

krokodilen och sköldpaddan som är bosatta på nyckelknippan 5b gjorde jag i somras på jobbet..
mamma bad mig pärla en cykel till min morbror som fyller år, han ska få pengar till en cykel men hon ville vara övertydlig så han verkligen fattar till vad pengarna ska gå.. hoppas han fattar..kommer inte ihåg vad det skulle bli, men fick damp och det blev en ring..
hade inte kort på fler saker ust nu... men ska försöka se till att fixa det.. just nu håller jag på med ett par örhängen..  det ena är klart men sprang och gömde sig när jag pratade i telefon.. tror jag vill ha dem likadana så får vänta tills det färdiga kommer fram igen innan nästa blir gjort..

Långt halsband med tofs.. Något för maria ...

foto_0797 (MMS)

Långt halsband med tofs.. Något för maria montazami?


RSS 2.0