midnight cruise

Igår var en inte allt för rolig dag..  satt hemma mesta tiden och degade..  körde malin till sm-stenar en skvätt..

kvällen var ganska tråkig med.. kollade CSI men jag visste typ hur lösningen var efter halva programmet.. inte så skoj.. fast duktigt av mig..

vi halv två kände jag mig lite hungrig så jag tog mig en tallrik grisgrynsgröt.. då ringde morten och frågade om inte jag kunde köra dem till värnamo så de kunde äta.. vva fan, varför inte tänkte jag och begav mig till anderstorpför at hämta morten, lina, gurra och marcus. färden begav sig först till närmsta tankomat.. sen tillvärnamo för att äta hos "morsan".. ganska skoj att vi fick mos men inte som stod innan i kön.. bara för hon visste att morten och de ville ha det.., 
när det var färdigätit kördes marcus och gurra hem till marcus i gnosjö och morten och lina skulle till fidde och hämta mortens bil.. efter det åkte jag då var klockan runt fyra typ. när jag smugit in gick och la mig för att läsa en stund (en timma blev det visst)..

en ganska trevlig dag tillslut.. eller natt, kanske morgon, vet inte riktigt vilken den korrekta benämningen är...

fått mail från verksamhetsledarn på jobbet!!Efter fyra långa månader av kyla och vinter så är det äntligen vår och grillsäsongen är här. Därför är det viktigt att påminna er alla om hur det går till eftersom det är den enda matlagningen som en riktig man gör. Förmodligen eftersom det medför vissa risker ( tändvätska, eld osv ).

 
När en man erbjuder sej att grilla händer följande:
 
Rutin:

1. Kvinnan handlar all mat

2. Kvinnan gör en potatisrätt, sallad, vitlöksbröd, en eller ett par såser och förbereder efterrätten.

3. Kvinnan marinerar köttet lägger det på ett fat tillsammans med de nödvändiga grillverktygen och eventuella kryddor. Sedan bär hon ut det till mannen som sitter bredvid grillen - med en öl i handen.

 
Här kommer det viktiga:

 
4. MANNEN PLACERAR KÖTTET PÅ GRILLEN.

Mera rutiner:

5. Kvinnan tar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, underlägg och så vidare...

6. Kvinnan går ut till mannen och säger till honom att köttet bränns vid. Han tackar henne och frågar om hon kan gå in och hämta en öl till medan han försöker att rädda köttet!

 
Viktigt igen:

 
7. MANNEN TAR BORT KÖTTET FRÅN GRILLEN OCH LÄMNAR ÖVER DET TILL KVINNAN.

Ännu mera rutiner:
8. Kvinnan dukar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, sallad, bröd, potatisen, såserna och bär ut dem till bordet där hon har lagt på en ren duk.

9. Efter maten så dukar kvinnan av och diskar.

 
Och viktigast av allt:

10. Allihopa tackar mannen så mycket för den utsökta maten och berömmer honom för hans färdigheter .

11. Mannen frågar därpå kvinnan om hon har njutit av maten på sin lediga dag??? När han ser hennes reaktion så kommer han fram till ( det han har misstänkt länge ) att det går aldrig att göra en kvinna nöjd!undrar vad de åt till middag idag??? hehe

semestertider

semestern än så länge!!

7/7 åker hem till malinen min. vi förfestar en skvätt, sen kommer marieovic och joinar oss. fröken Runebert kommer och hämtar oss tillsammans med sin hund simpson. grenadin på alla mina kläder som vanligt..
på sigges försvinner malin med en viss herre, jag och marieovic flyter runt och kollar läget. efter stägning hämtar runebertarn oss och kör hem oss till burseryd resp. långhult.

8/7 vaknade en smula sent. begav oss till marieovic och hämtade henne för att ta oss ner till vår lilla horstuga i Påbo.. johan kom dit och hälsade på en skvätt, blev lite upphånglad i visningssyfte av ett styck dyngad marie. jag sov i den underbara hängmattesängen, (inte ont i ryggen alls..)

10/7 jag och malin åker till  jönköping och hittar på lite sattyg.. och beställer en computer till mich!!

14/7 Sigges med gilleberg och jennie, förfest hos kenny.. innehöll det mesta, både förnedringar och en lång disskution om BRÖST!. inte så intressant som den kan tyckas. en viss magnusson körde oss dit. väl där hittade jag marieovic och senare roger. som var där med kents kompis och mina gamla klasskompisars mammor. nice. eller jag vet inte.. hängde med dem hela kvällen typ.. runt ett snåret skulle jennie och malin hem. jag gav dem glatt nyckeln utan att för ett ögonblick tänka på hur jag skulle ta mig hem.. det ordnade sig i alla fall tillsist så att jag fick skjuts till anderstorp och gick hem till pappsen för att sova. precis innan jag nådde tomtgränsen blev jag attakerad av pappas älskade kinesgranne som på asiatiska försökte få mig att hålla ordning på min bror typ. det är inte lätt att översätta kinesiska till svenska på fyllan må jag lova. när jag sedan efter många om och men kom in  hade min käre bror lite efterfest. massa men har jag från det (...)

15/7 "vaknade" med rejäl skallebank och mådde med råge som jag förtjänade. runt tre tiden klarade jag iaf av att ta mig en dusch, efter den fick jag ta på mig lite kläder jag lånat av pappsen (som var i kroatien). jag piggnade till en skvätt efter duschen och gjorde sedan lite mat till mig markus och oscar.. efter det kom johanna och jennie och hämtade mig så jag äntligen kunde komma hem.. när jag efter många om och men ryckt upp mig åkte jag ut till burseryd och hämtade malin och marie, vi begav oss då till vårt kära Påbo. i påbo blev vissa halvt om halvt våldtagna och NÅGON misshandlade nästan mr G*****é..

16/7 begav jag mig till jönköping för att hämta helvetesmaskinen.. på kvällen kom karikan och hälsade på en lite stund..

17/7 tog jag mitt pick och pack till the big city KÅLLERSTAD!!!  där spenderade jag kvällen och natten. för att sedan den

18/7 åka med mor och kent till Kiviksmarknad, andra medföljande var Siv, Maritha, Gösta, Caroline och Robban. det var en riktigt trevlig utflykt..  korvförsäljaren sålde bl.a TJEJKORV: 25 cm lång utan böj..  det var på plats väldanst skojigt.

RSS 2.0