...

jag har ett destruktivt kompisförhållande..  när jag umgås med en kompis, som jag inte umgås med speciellt ofta, så har vi skit skoj..  bestämmer massa saker vi ska göra ihop och alltid samma  konstaterande: vi måste ses oftare,,
jag själv känner att jag försöker upprätthålla kontakten men på andra sidan typ dött..  sist vi sågs bestämde vi några saker vi skulle göra, och nu vips helt plötsligt ska personen göra exakt de sakerna med en annan kompis.. 
jag har inte nåt problem med att vi inte gör allt ihop eller att det görs saker med nån annan men när det vi bestämt förra veckan helt plötsligt ska göras i helgen med en annan så känner jag mig så, ja sviken typ..

hmm behövde bara skriva av mig lite..  vill dessutom lägga ut en efterlysning: MATLÅDA FÖRSVUNNEN!!  helt jäkla borta är den..  funderar på vilka ställen jag kan ha lagt den på, alla möjliga har jag redan kollat..  ska nu börja kolla av de omöjliga..

god natt..  nu ska jag snart lägga mig.. måste ju upp halvtidigt i morgon..  adjö // josé


torsdag idag då

ja torsdag har det kännts som att det är..  helt jobbigt..  är ju "bara" onsdag..  har i vilket fall jobbat idag..  nice var det..  de skötte sig riktigt bra faktiskt,,  vid tre tiden fick jaf dessutom gå ner och jobba lite på "min" avdelning, där jag jobbade innan alltså..  de hade fått lite magsjuka där, alltid lika kul.. haha men jag är inte så nojjig för det längre..  värre med alla som är förkylda och har feber för det verkar gå rätt mycket just nu..  har ju inte riktigt råd att blir sjuk när jag har jobb.  kan ju lite stolt flika in att jag inte haft mer än tre sjukdagar sedan jag började jobba efter studenten..  och de dagarna hade jag magsjuka..  har la varit lite småkrasslig men stått ut..

just nu sitter jag och lyssnar på musik..  en himla blandning.. så kollar jag lite på two and a half men.. och bloggar och skriver lite på msn med moa och med memmeth (stavning?).. 

en himla kul grej föresten.. :D jag beställde lite grejer på internet i lördags..  julkappar till bror och några till, de kom idag.. nice som fan.. (ja det blev lite till mig själv med)..  och så kom lönekuvertet idag med..  fick betydligt mycket mer än jag räknat med..  ska iofs sätta över semesterersättningen plus lite til på andra kontot..  det var ju därifrån jag fick ta pengarna jag använde i turkiet..  på tal om turkiet, ingen som ska dit snart och känner att de vill byta pengar med mig..  har typ 150 líra som jag inte orkat växla in..


nej nu börjar jag bli förskräckligt hungrig, men vad ska jag äta? är sugen på typ pannkakor men har inga ägg hemma..  blir väl vaniljyoghurt med nåt gott i, typ solrosfrön och vinbär :) det har blitt min nya frukost, har i lite havrefras och havregryn med.. 
ja jag får väl helt enkelt resa på mig och kolla efter vad jag har hemma..  borde laga mat till i morgon med..  är ju inte överförtjust i eken/åsenskolans mat..  fast idag var tesse där och jobbade, hmm  hon är ju på klockargården annars, då kanske det blir lite bättre mat?. 

träffade förresten lisbeth idag.. den bästa läraren på gymnasiet..  det var kul att snacka lite med henne..

men nej josefin ta dig i kragen, nu får du faktiskt fixa lite mat. och där med basta..

ja ni hör, lika bra att göra som man blir tillsagd..  ha det bra..   kramar joséééé

ont i huvet 24/7

att vakna med huvudverk är inte kul.. det gjorde jag igår,sista två timmarna på jobbet mådde jag illa och hade så ont så jag bara ville skrika..när jag kom hem vid 16.30 typ tog jag en alvedon och gick och la mig..  en powernap var det meningen att det skulle bli men den drog ut på tiden..   fram till 7.00 i morse faktiskt..  hoppla var visst en skvätt trött..

morgonen var en sån där bra morgon, först snoozade (stavning?) jag i en timma, sen upp och duscha efter det frukost sen iväg till granaten..  hela förmiddagen gick bra, när vi skulle gå in vid 11 tiden kom jag på att jag glömt ta på mig glasögonen.. så jag gjorde det och redan efter en halvtimma började jag få ont i huvet..  så nu när jag kommit hem (och fortfarande har ont i huvet) fundrar jag på om det kan vara brillorna som gör att jag får ont.. har inte kännt så innan utan snarare tvärt om, när jag inte har på mig dem så blir jag trött i ögonen.. jobbigt är det iaf..

men den här veckan har jag faktiskt jobb FYRA dagar.. inte ila va? falken onsdag och torsdag :)

nej nu ska jag nog ta och laga mig lite mat tror jag..  ha det bra..   puss josse

söndag 23/11

jahapp idag har jag inte gjort många knop här hemma..  var iväg hos mammsen och åt middag och firade broren som fyllde  veckan..  visste att det skulle bli köttbullar och längtade lite efter mammas mat men som vanligt så ska hon till och ändra och förnya sig så maten inte smakar "som den ska" eller som den brukar kanske jag ska säga..  lite tråkigt att hon inte förstår, hon blir bara sur/lessen om man påpekar det..

i fredags var mosen här och hjälpte mig med gardinstängerna (eller hon hjälpte mig inte, hon gjorde allt)  tack för det iaf, nu ser det snart bebott ut haha.. på kvällen satt jag och kollade tv och snackade i telefon och hade det allmänt fredagigt..  då smsar jennan och frågar om jag kan köra hem henne efter deras typ personalfest..  det kunde jag och senare när jag hämtat henne följde jag med henne hem och sov dör.. blev lite mysigt med film, sex and the city..  dock var det bara jag som rokade kolla hela (tvärt emot annars alltså) så när vi vaknat runt åtta på lärdagsmorgonen kollade vi på filmen en gång till, fast vi började i mitten..  när vi kollat färdigt köpte vi frukost som vi tog med oss hem till mamma och åt där eftersom jag lovade att åka dit och medicinera katten lite..  (hon har sytt fem stygn i svansen efter ett slagsmål så nu går hon på penicillin)..  trögkatten tyckte nog det var kul med lite sällskap, och medicienen är ju inga problem att ge henne eftersom hon tycker det är gott..  
på eftermiddagen lagade vi mat och kollade på what happens in Vegas.. efter det begav vi oss till mosing och satt där hela kvällen och natten och spelade spel och var allmänt flummiga..  nice som fan..


idag har jag faktiskt börjat tänka lite på framtiden..  hmm  har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra, å ena sidan är jag så jäkla trött på allt vad gislaved heter och vill så långt bort som möjlgt, men så kommer jag på de få sakerna(personerna) som håller mig kvar, och de betyder fruktansvärt mycket..  vet inte om jag skulle vilja "lämna dem" så länge, men jag behöver ju antingen en utbildning eller nån rik snubbe jag kan gifta mig med..  och efter som det sistnämda inte lär hända så är det la en utbildning jag får fixa..

här är ett kort på bästa Idan när vi var i turkiet, fler bilder (inte många men några) finns på min bilddagbok




nu ska jag sova en skvätt..  puss på er // jossan

hemma i sverige

jaha då var man hemma igen..  bu huuu..  skönt att träffa hemma folket men både de och jag hade nog klarat av om jag var borta en vecka till.. tyvärr så var det ju sista veckan i alanya eftersom det är höst där precis som här..

men saknar turklandet det gör jag..  hörde en moppe som tutade igår precis innan jag skulle somna, var nästan på väg upp för att se om det var typ Önder och emra eller nåt men det låter ju inte så troligt kanske..

jag vet inte om jag kommer skriva om veckan här, känns som om, jag redan har berättat för alla (inte anna panna, ringer dig nån dag).. men det var en bra vecka iaf..  en hel del drinkar och coctails, lite sol men ganska mycket festande och röj (så mycket det går i ett alanya som höll på att stänga för säsongen)..
får väl se om jag hänger med Ida och johanna ner till sommaren (tre månader). har jag inget jobb då så är nog chansen stor att jag är med några veckor iaf..

nu är jag iaf hemma..  jobbade måndag tisdag på tallen, sen har det varit dött än så länge..  mosen kommer nog hit om en stund,. vi ska försöka fixa upp lite gardiner (inte alls på tiden, har ju bara bott här i över ett år)..  nej nu är det frukost och kanske en dusch som gäller..  får se om jag får lite tid att skriva sen..

min dator är alltså tillbaka från farbror doktorn nu om ni inte förstod det.. 

kramar gurkan. haha låter kanske lite sådär..  bättre med cricket eller loppan tror jag

förlåt för dålig uppdatering

min uppdatering här har varit väldigt dålig ett tag nu.. jag har ett giltligt skäl..  har ingen dator just nu för den är på lagning.. så för tillfället sitter jag hemma hos lilla mor och skriver samtidigt som jag inviger de nya glajjorna..  hah  känns ganska konstigt att helt plötsligt se osuddigt..  :)

mitt bloggande kommer nog inte bli så mycket med förrens computer flyttar hem igen..   men på lördag flyr jag faktiskt utomlands en sväng..  till turkien med min Idapida.. nice som fan med lite sol och värme så här i höstrusket..  ni får ha det så bra alla glada, vem vet jag kanske hittar nån liten dator i turkland så jag kan kasta iväg ett litet inlägg men räkna inte med det..

ni får ha det så bra mina kära friends..  kramar josefin

RSS 2.0