Soffkompisen Csam vill hälsa hej.. Han gör...

dsc00346 (MMS)

Soffkompisen Csam vill hälsa hej.. Han gör mig sällskap iförd sin päls-onepiece och dålig andedräkt.. Själv har jag tingelingbyxor, kofta, och skidstrumpor andedräkten är nog likvärdig med Csams kan jag tänka mig.. Pussas någon??


Söndag


Då är det lördag då ja! Ikväll (eller typ ...

Då är det lördag då ja! Ikväll (eller typ nu snart) blir det bussen in till stan för att fortsätta festandet som börjades hemma hos mosen.. Vi var oroliga för att inte hinna dricka upp allt innan utgång eftersom dagens shopping och fikarunda tog längre tid än beräknat.. Men nu verkar det inte bli några som helst problem med det trots att mosen precis hittade fyra bacardi breezer jag glömt av.. Det blir all in idag helt enkelt! Fridens


fredag

begav mig till partille yesturday.. det blev shopping till långt in på natten, kvart tjgo över tio tror jag vi var hemma hos mosen.. fick en del grejor införskaffade men skopunkten var stängd då så det får bli en sväng dit idag, om en stund.. herr A behövde visst pärlor sa han så vi får fixa det, självlysande ska det vara.. när vi skulle sova igår lovade A dyrt och heligt att han skulle leka tyst och inte väcka jossan tidigt, det var jossan som fick leka tyst fram till tolvtiden då ungeherrn äntligen vaknade.. förmiddagen hade ju gått åt och fram till nu har allt gått på halvfart.. ganska skönt måste jag säga. får se omjag bloggar mer i helgen.. en viss mos ska tydligen ha med mig och träna imorgon.. extra hårdträning för henne att dra mig fram och tillbaka haha.. fridens

Min soffkompis!

dsc00341 (MMS)

Min soffkompis!


Haha ha ibland hänger inte hjärnan med

Skulle kasta in ett nytt inlägg, men det gick sådär, råkade posta ett gammalt som glömts av..

Nåväl då fick ni ju nåt art läsa, det jag skulle skrivit i dagens inlägg har nämligen glömts av..

Minnet är ju kort om det ens vågar visa sig alls..

Good night sleep tight
Don'n let the bedbugs bite

Sänglöss och huvudlöss, det enda tankarna svävar kring, jag tror jag puked..

Fridens!


Haha ha ibland hänger inte hjärnan med

Skulle kasta in ett nytt inlägg, men det gick sådär, råkade posta ett gammalt som glömts av..

Nåväl då fick ni ju nåt art läsa, det jag skulle skrivit i dagens inlägg har nämligen glömts av..

Minnet är ju kort om det ens vågar visa sig alls..

Good night sleep tight
Don'n let the bedbugs bite

Sänglöss och huvudlöss, det enda tankarna svävar kring, jag tror jag puked..

Fridens!


Bakdag

Bakdag deluxe idag.. Gick ut hårt med hönökaka, men upptäckte snart att den har 40 minuters jästid FÖRSTA jäsningen.. Och eftersom jag hade några citroner som behövde göras åt så blev det en citronkaka som skulle göras.. Men när jag kom på mig själv med att koppla in strykjärnet istället för elvispen då började jag fundera hur detta bakprojekt skulle sluta..

Det slutade ganska bra för nästan alla parter, datorn som ju sedan tidigare saknar ett par tangenter råkade drygas ut med lite oboy när jag skulle provsmaka hönökakan som för övrigt blev helt okej.. Den sista biten som jag gjorde liten och som inte jäste upp som de andra i ugnen är den enda jag smakat och den var lite kompakt men tror de andra blev bättre, det återstår att se helt enkelt, på fredag kommer dommen..

Håll gärna tummar och tår för att brödet blir bra och för att inte datorn ska dö av sockerkick..

Fridens!


"Idag läggs det ner mer pengar på silikonb...

"Idag läggs det ner mer pengar på silikonbröst och viagra än på alzheimerforskning, så om 30 är sitter vi där med jättepattar och ståkuk men ingen minns varför"


Dansar runt i köket till tonerna av Lasse ...

Dansar runt i köket till tonerna av Lasse och äter frukost, iförd tingelingbyxorna. Linne och solbrillor.. Just nu mår jag bra, riktigt bra! Och jag gillar det!


till trädgårdsmästaren

om ljung heter erica på latin står det ju i annonsen ljung ljung, upprepning med andra ord, vad ska det vara bra för

älgjakt

nu drar det igång.. men jag tror nog att lagårdsjakt är lite roligare..

smart idé att göra köttfärsen direkt på plats med hjälp av handgranat

 

 


är någon av hästarna hemma??

vissa människor, är de på riktigt eller jvlas de bara med mig?? om jag sägr något på skämt (alltså jättemycket på skämt) så är det ju så att jag inte menar det.. men när man fr ett helt seriöst svar tillbaka, då börjar man ju undra.. jag fattar väl förihelvete att jag inte kan slå personen längstfram i kassakön med en stekpanna, eller att jag inte får blanda valium i barnens filmjölk (alla äter ju inte ens filen liksom) eller putta ner grannens bil i ån för h*n tagit min parkering men där får jag ett helt seriöst svar som om jag vore helt körd i bollen och på riktigt övervger det.. vad har folk för syn på mig egentligen?? kanske ska be sifo göra en undersökning.. tills dess, ca 50% av det jag skriver och sger är bara skit, så ni vet det.. ska se om jag kan skriva ihop någon slags guide till vissa så de kan veta när jag driver och när jag är allvarlig.. någon som har svårt för att veta när jag gör vad, släng in en kommentar så ska ni få en guide hem i brevlådan, (obs texten kommer vara i rött då svart färg r sl t i min skrivare) fridens

Giv mig styrka

Jag kan lägga upp inlägg men inte bilder morrigt värre liksom


godmorgon brightie

en fundering borde jag inte vid 17 tiden på dagen förundras över logiken jag hade vid 6.30, inte tvärtom.. josefin jonsson är ju enfaldig mästarinna i bland annat grenen "glömma/tappa bort nyckeln" så när hon stängde på jobbet igår på eftermiddagen gick tankarna typ såhär, "om jag inte låser mitt skåp så kan jag ju hänga in kläderna och väskan även om jag glömmer nyckeln, lika säkert att ha det där i olåst skåp som att ha det liggandes över skåpet och på kroken vid dörren" när hon kommer till jobbet dagen efter vid 6.30 och öppnar avdelningen (alltså måste låsa upp huset med nyckeln) blir hon återigen rädd för sig själv..

RSS 2.0