blöhö!!!

varför ska det första man stöter på när man vaknar är problem?? problem ett, hur ska jag orka ta mig upp?? när man äntligen gått upp så är nästa problem vad ska jag äta till frukost, efter det kanske det är ganska problemfritt (förutom vilka kläder ska jag ha, vilka skor vart är mina glasögon, vart är mina anteckningsblock vart är läroplanen, vilken sal ska vi vara i, vilken tid, har vi eller har vi inte akademisk kvart?) sedan har man kommit fram till lunchen, vad ska jag äta då`?  alla måltider är ett problem för mig när jag är själv.. jag glömmer av att äta tills jag är jätte superduperhungrig, och då kommer problemet vad är jag sugen på? det jag är sugen på tar oftast lång tid att glra vilket jag itne orkar vänta på och så känns det onödigt att laga avancerad mat till sig själv.. så paradrätterna är sånt som går fort men ändå blir gott typ köttfärsrätter och kycklingrätter..  och så couscous eller bulgur till.. och morötter..  morötter har jag nog i ungefär all mat nu för tiden, bara för jag är så dålig på att äta grönsaker annars.. 
matmatmat

i morogn blir det melodifestivlmys med fia och på söndag beger jag mig till anderstorp..  ska försöka leta upp någon vänlig själ som kan hämta ut min tenta nästa vecka..  underbara öppettider i studentreceptionen tis-ons-tors 10.00-11.30 nice nice, not kan ju inte påstå att jag tänker hoppa över en hel dag på VFUn för attt hämta ut den.. kan inte anna hämta den får jag la be dem scanna in och maila eller något.. tröga lärare man har ibland.. jag blev godkänd på de första två delarna, men fick komplettering på den sista.. behöver ju veta vad som ska kompletteras, annars hade jag kunnat hämta ut tentan senare..

jaja..  lite klagan och ordbajserier som vanligt..  men så är det.. sån är jag...  jag har en liten liten fundering..  hur kan någon människa med att be mig om skjuts när samma person suttit och vräkt ur sig aslånga monolger om att jag kör som en galning??  blir lite irriterad på sånt.. har jag någonsin orsakat en olycka?? enda gångerna något sådant hänt så har det faktiskt varit snöns fel.. fastna i snömodd är svårt att reda ut hur långsamt man än kör, eller lyckas tappa kontrollen på den enda isfläcken på 11 mil..  skaffa egen bil, jag är inte taxichaufför!! men om du vill ha skjuts så vänligen knip käft om mitt bilkörande, speciellt efter som det duger ibland.. morrr ännu mer mundiarré.. men ni behöver ju inte läsa om ni inte vill..  skriver mest för min egen skull..

DAGENS BRONS
Går till mojje!! bara för han förgyllt iprincip hela min dag

DAGENS SILVER
går till Fialotta för en kul kväll igår, och förhoppningsvis en minst lika kul i morgon

DAGENS GULD
Går till ingen mindre än mig själv..  inte för att jag förtjänar det, men för att jag orkar med att står ut med mig själv dagar som denna..


tjohopp tjola hej det var allt från mig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback