ursäkta röran, vi bygger om

ja alltså min blogg är under tillbyggnad. därför det är lite rörigt och så.. 

ville bara förklara mig en skvätt.  hoppas er helg är bra min är det iaf..    kramar Jos

Fredagsmys

lär behövas en hel del sånt här om vi ska få en glimt av drömlivet             efter att ha sett filmen "dina, mina, våra" blev jag och M mycket inspirerade. och eftersom vi tidigare diskuterat att bo i kollektiv var vi inte främmande för tanken att leva i polygamiskt förhållande i samma hus. alltså inte ett gemensamt polygamiförhållande utan varsitt..  här har vi skrivit upp en checklista/regellista...

vi ska bo i ett stort hus gärna ett fyrtorn (så pass stort att om vi inte vill ses ska vi inte behöva stöta på varandra)..
husdjur och nya familjemedlemmar måste godkännas av både J och M.

redan godkända husdjur är:
~Hund (J & M)
~Katt (J & M)
~Häst (J & M)
~Kotten (om han inte är såld)
~Minigris ( J )

båda parter måste vara överens om någon man ska utlånas, männen som borde behövas för att alla ska må bra i våra förhållanden är:

Moa:                                             Josefin:

Advokat,                                      Läkare

Brandman,                                 Tandläkare

Designer,                                   Handyman

Kock,                                           One for fun

Sailor                                           ev. Gardner

nu vill vi att ni i era tankar ska ha med vilken tidpunkt detta skrivits och lägga till en allmänt flummig dag och nåt glas vin.
the störd one       she is like she is =)


en riktigt bra dag faktiskt

idag (22/10 alltså, klockan är visst efter midnatt) har faktiskt varit en riktigt bra dag.. började med att jag vaknade av telefonen som ringde..  det var irene, hon hade massa jobb till mig nästa vecka men jag kuinde bara tisdagen.. men har iaf fått en hel vecka denna månaden.. har väl kanske nån mer men utan hela dagar.. blir fattigt i december förvänta er inga dyring julklappar från mig.. men att avsluta oktober (som ger lön 27 november) och börja november (som ger lön 13 december) med fulla veckor och hela dagar bådar ju bättre än andra månader..  efter samtalet med irene gick jag upp och slängde i en maskin tvätt, sen diskade jag och efter det läste jag en stund. (mycket stolt över att jag inte satte mig vid datort eller tvn)...  mitt när det är som mest spännande ringer ett styck mallan och frågar om jag kunde hjälpa henne medicinera katten (som innan hette tjejen för hennes bror hette killen men sedan mordet på killen så är hon nog namnlös)..  jag åkte till långhult där satt sötast kissen (förlåt emil, bajsen menar jag) och var så kelen att jag nästan inte kunde motstå henne trots bajslukt och risk för att hon skulle skita ner mig..  vi fick i henne tre sprutor blåbärspuré och tre sprutor vatten iaf.. bättre än inget...
sedan lagade vi mat och innan jag åkte hem kom jag faktiskt ihåg mina NYA STÖVLAR (eller stölvar som de flesta jag träffar säger)..  nice som asssssss...

i morgon ska jag till sjukgymnasten och ortopeden (har gått utan knäskydd i en vecka vilket är SATAN så skönt men får la börja med det igen).. sedan ska jag gärna hinna knö in en tid hos optikern.. drömde i natt att jag krockade pga att jag har sånna problem med att bestämma avstånd..  hmm  fast i drömmen var det mammas bil och den var röd så egentligen behöver jag inte kolla upp det förrens mamma ska byta bil för hennes är ju svart.. men känner jag henne rätt så dröjer det nog inte så länge?

nu har jag flummat lite på msn med magda och våra dresserade pingviner så jag ska följa hennes exempel och gå och tryna kudde en stund..

ni får ha det så bra allihopa kramar joséfina

tvkock nästa`??

att laga mat till bara sig själv är förfärligt tråkigt tycker jag.. men idag vet jag inte vad det var med mig.. jag har både lagat mat och diskat och inte tyckt att något av det var så tråkigt som det brukar, stod och sjöng lite för mig själv. tralalala..  korv och stuvade makaroner stod på menyn.. (paradrätt?) men varierade makaronerna lite då jag kom på att man säkert kan ha i lite trattkantareller med, himla lyckat resultat måste jag säga..  och jag som sa till magda att jag säkert inte skulle använda upp min del av de vi plockade innan nästa säsong.. men kanske får ta tillbaka det.. kanske ska bege mig ut och införskaffa lite mer? fast det är ju så jäkla tråkigt att rensa.. nån som vill göra ett avtal med mig? jag plockar du rensar så delar vi på det.. :)

idag har jag jobbat.. och igår :) så duktigt av mig..  idag var dock ganska flummigt..  blir lätt så när vi lyssnat till samma skiva (mama mia, soundtrack to the movie) i typ 14 timmar samanlagt..

och här sitter jag nu med en rosa rosett i huvet (hittade ingen hårsnodd) och bråkar med internet.. vilket liv va? citat jocke: "det där med internet det är väl bara en fluga, blir så trött på allt wewewe"..  vi får väl hoppas det eller så får vi börja fundera på vad som kommer näst. för teknien verkar ju förnyas hela tiden.. men att barnen i afrika svälter och folk blir misshandlade och våldtagna varje dag läggs det inte lika mycket energi på att lösa..

nej nu ska jag logga ut och försöka somna i tid idag. trots att jag inte har något jobb i morgon (ARBETSLÖSA SLÖDDER)
men nästa och nästnästa vecka jobbar jag för fullt.. :) 

godnatt   José

dilemma

jag har två saker som jag tycker im att göra (lagligt, en vardag, hemma) det ena är att bada och det andra är att sitta vid datorn.. jag har förjäves försökt komma på ett sätt att kombinera dem men intelyckats..  hjälp mig omvärlden hjälp mig..  nu ska jag ta ett kortbad för att sedan sätta mig i soffan och se på CSI eller City akuten (har inte bestämmt mig än).. kanske med en skål popcorn..har precis haft en disskution med kotten med..  har på alla möjliga pedagogiska vis försökt förklara för honom att det inte på något vis är förbjudet att bajsa i lådan (han tycks tro det) men känns som att jag pratar för döva öron. blir nog ingen mask till honom ikväll. minsann.. *funderar för mig själv* "barnuppfostran måste vara enklare annars får vi hoppa över den biten".. 

nej nu är badet med mitt underbara GRÖNA badsalt färdigt, dags att plumsa i..  får la bli till och läsa klart boken jag håller på med.. de tål visst vatten lite bättre än datorer har jag hört..

adios amigos we´re not staying here another dayyyyyy..... (citat marit bergman)..

kramar José

guud vad det är synd om mig idag..

ibland när nån sitter och beklagar sig över hur synd det är om dem för en det ena en det andra kan man ju tänka för sig själv "sluta klaga din jävel du har jobb och tak över huvet " (ungefär)..  så har jag tänkte flertalet gånger idag.. ÅT MIG SJÄLV!!!  har legat och kännt efter alldeles för mycket idag. (nu vet jag hur en del jag känner har det)..  när jag legat ett tag och kommit underfund med at jag har mensverk, ont i knät, hostar som en gnu och snorar kunde jag nästan få till att jag hade ont i knät också.. och var nog lite hungrig och visst gjorde det ont i huvet med..  astman började jag också känna av.. hade ju lätt sjukskrivit mig själv i en vecka om jag inte sagt till mig själv på skarpen.. efter tillsägelsen klädde jag på mig lite och begav mig till affären, där jag givetvis glömde köpa de mest viktiga sakerna som vanligt..

igår var jag hos mammamutti där en del av släkten var, nämligen mormor, min morbror, hans samo och hans barn (mina kusiner alltså)..  fybubblan vad min yngsta kusin har djupa tankar..  var ute och gick med hunden ihop med honom, hans tankar om livet och allt sånt är på samma nivå som nån som är mycket äldre (han är nio)..  lite hemskt det där..  god mat bjöds det på iaf: grillat rådjurslår med potatisgratäng, kokta morötter och stekta kantareller.. mammsing hade lyckats med gratängen riktigt bra måste jag säga..  köttet får vi ge tempo i reftele beröm för,,

på tal om reftele minnes notering till mig själv: ÅK DIT OCH LAGA KLOCKJÄVELN SNART!!
påminnelse 2: ring värnamosjukhus och fixa nytt knäskydd. innan du dödar nåt oskyldigt barn eller något

(personlig liten lista på saker jag ska göra när jag blivit stadsminister)
1. inför reflexvästkrav på alla människor och djur, speciellt älgar och rådjur som skrämmer slag på mig lite då och då
2. ändra antalet arbetsdagar på veckan
3. inför obligatorisk slaktning alternativt kastrering på våldtäcksmän och pedofiler mfl.

listan kommer med all sannolikhet att förlängas..

måndag tisdag har jag jobb denna veckan..  hoppas det trillar in nåt mer annars får jag nog ta och fixa fler ställen att vara på..  sen har jag iofs två veckor  i rad dock ledig tisdagarna men den ena kan jag nog jobba på tallen..

nehe nu är det nog dags att sova lite.. och klockan har tydligen blivit måndag så jag vill gratta hansson och sanna som fyller år idag..  dessutom är ju jenny beräknad till idag så vi kan ju hoppas på tillökning i lilla familjen :D..


nån dag hade jag faktiskt tänkt att fixa till the bloggish lite (har varit doggeinspirerad hela  dagen så jag är lite stolt över att jag inte skrivit på förortssvenska)

dagens irritations objekt: störd 41 åring på tagged
han:"ÄR DU KÅT SNÅRT KL 00 00 BORJA SEX FILM PÅ CANAL PLUS"
jag: "sex filmer på en gång?? det var inte illa, eller är du en hatad särskrivare?"
han: "BRUKA DU SE PÅ SEX FILM DÅ VILL GÄRNA SNACK SEX MED DIG OM DU ÄR INTRESSERAD" (vet han vad skiljetecken är?)
jag: "nej har bara en tv så sex filmer kan jag inte se"
han: "HUR KLARA DU UTAN SEX FILM HAR DU SEXMEDEL HEMMA DÅ"
jag (börjar tappa tålamodet): "för helvete det heter sexfilmer, stava någorlunda rätt och sluta särskriv"
han: "DU SEX FILMER HJÄLPA MÖNGA MÄNINSKOR FÅR ATT HA ORGASM JAG KAN GÖRA DIG KÅT OM DU VILL"  (okej hur störd här han?)
jag: "det heter sexfilmer och inte sex filmer.. en anlfabet kan aldrig kåta upp en ordpolis"
han "SEXFILMER ORD KÅTA UPP DIG DÅ" (nu hittade jag blockera knappen) 

haha såhär efteråt är det lite kul men just då var jag bara så irriterad att jag kunde åkt och nitat idioten.. vet egentligen inte varför jag ens är inne på den sidan.. blir nästan bara förbannad.. fast endel roliga finns det ju.. haha.. ornitologkompisen till exempel.. haha..  en normal blan hundra tusen puckon.. (läser du detta så ta åt dig tsss)

nu är det bannemig godnatt govänner.. (himskanst vad långa mina inlägg blir hela tiden.. skulle ju kunna sätta ihop dem till en roman.. något till lilla mor i julklapp kanske?)

küsschen freunden // José

HATA TRE (och vmo-sjukhus)

idag är jag full av hat..  sitter på jobbet och känner att jag måste bli av med allt hat så jag inte lägger över det på¨någon annan.. 

igår var jag phos ortopedteknikerna som gav mig ett knäskydd som jag nu känner är sämre än det jag hade innan..   sen funkade inte internet igår..

och idag på morgonen skulle jag börja halv nio.. ha lektion nio. jag går ut till bilen lite för sent, den är helt igen isad..  nice.. inte..
tror ni det gick att låsa upp  bildörren då? NEJ så klart inte..   fick springa in igen och hämta låsoljan som jag fick av moa förra issäsongen.. låset gick upp.. NU var jag försenad..  tror ni det gick att starta bilfan då? NEJ! efter några försök gick det dock..  på med full värme  och sånt så ut och börja skrapa.. sidorutorna var nästan omöjliga.. bakrutan skötte sig själv och framrutan gick sådär..  kommer iaf iväg till jobbet fruktansvärt försent.. skyndar mig in på kontoret och hämtar mina papper..  då är det inte ens öppet in till omklädningsrummet.. jävla skit.. låsa upp för eleverna så de kan skynda sig.. sedan fick de som bytt om snabbast plocka fram målen och grejer..  sen var det typ halva lektionen kvar så vi körde handboll den tiden.. men fan vad stressigt och pinsamt..  och klockan är bara 10.53, vad ska mer hända innan den här dan är slut egentligen??  morrr..  nu ska förskoleklassen äta och jag ska vara rastvakt om en halvtimma.. ska skriva klart utvärderingen så tobie ser vad vi gjorde och hur det gick.. usch och fy.. 

hoppas er dag börjat bättre och att min lugnar ner sig.. (är ju faktiskt forfarande rätt förkyld och dan, går på bisolvon, bricanyl och alvedon. skam den som ger sig)

fridens vänner, fridens //José
4 timmar och 18 minuter senare

dagen blev bättre sen jag fick skriva av mig här..  vilken terapi, kanske ska rekomendera det BÖRJA BLOGGA! haha
på lunchrasten var vi så där skratttrötta.. så när A skulle fylla på kaffe i selectaautomaten och istället häller i chokladpulver så nästan dog vi. inte blev det bättre av att hon tappar ut allt kaffe och chokladpulver på golvet och bänken när hon skulle rätta till det..  tänk vad lättroad man är ibland..

i onsdags kväll var  jag förresten på bio med mugada och jenjobo.. MAMMA MIA gud vilken mysig och härlig film.. det blir lätt Donna and the dynamos på trajet nästa år, nån som vill vara med?     nu har sista barnen gått och jag ska stänga, har ju tid till 16.15 så jag behöver inte skynda mig.. har fixat det sista här så det är bara att släcka och låsa placet som gäller. bara se till att inte missa någon dörr.. så jag ska nu hem och diska och ringa mallan... i morgon ska jag vara social mot lite släktingar. :) lycka..

hej då, adjö adjö, det var trevligt att träffas idag, mors mors, vi ses igen det är kul när det låter bra. (...)

grattis på födelsedagen, här får du en brakförkylning med tillhörande andnöd

jag har inte bloggat på ett tag, detta beror på två saker.. jag försöker få datorn att inte vara så beroende av mig, avvänjning med andra ord. sedan HATAR jag treinternet. det fungerar ju typ aldrig. så jag mpste nog ta mig i kragen och sitta fem timmar i telefonkö för att säga det till dem.. kan ju annars maila dem en länk till min bloggsida, TREvlig läsning idiots!!

kommer inte ihåg när jag skrev sist, men i lördags började skriva på ett inlägg som inte kunde läggas in pga treäckelintrenetet som la av. morrrrrrr!!!

i fredags kom ialla fall mugada hit, vi städade och grejade en del, lördagen blev en lång dag som började med gemensam städning på området.. efter det var det lite fika och sedan gick vi in för att städa lite mer och baka lite tårta och duscha och sånt.. tårtan blev bra men inte perfekt, glömde den ena delen i ugnen för länge.. maffig chokladtårta med peanutbutterfrosting heter tårtan..  sketa god, och jag måst nog ta tillbaka mina misstankar om nöt allergi för jag har inte kännt av det alls trotts att vi i intog mer nötter än vad en normal människa gör på ett år (nästan iaf)..

på kvällen begav vi oss till maulin för lite förfest, det var inte så roligt där så vi åkte till mugadas mamma och hämtade henne. sedan var det parken som gällde. helt okej faktiskt trots att jag var körde..  och köra fick jag jävlar göra med..  första vändan blev till smålandsstenar med therese vid ett tiden.. sedan var det cina, magda, maulin och jennie. vi han med att palla lite majs på vägen (maulin och magda alltså jag och jennie gör inte sånt)... släppte av maulin och jennie hemma hos maulin.. tillbaka till gislaved för att släppa av magda och plocka upp emilie med vännor. bort med dem till shell. tillbaka till parken in med mugada., markus, micke och karl. köra dem till anderstorp.. när jag släppte av markus och micke ringde jennie och frågade om jag kunde köra maulin till akuten, hon hade försökt sig på akrobatik i en bäcksvart svale.. slapp köra henne, skönt då jag av erfarenhet vet att tempot på värnamosjukhus ligger långt under vad som är normalt..
jag och mugada körde sedan hem karl (den enda förutom therese som betalade morr!).. det blev lite kokta majskolvar innan vi slocknade i soffan.

söndag: upp vid tio snorig som en gnu (mugada vid elva). städade det sista och fixade lite med svampen. körde hem min hemhjälp (haha).. sedan kom morsnor farrar sent och bror.  JAG FICK EN CYKEL!! (kan mina hot haft någon verkan tros?)
efter tårtätning och allm'nt snack åkte parenteserna med respektive hem och jag tog en provtur på min nya racercykel. johanna tittade på från sitt köksfönster..  så bjöd hon upp mig på nybakta frallor. nice som sjutton..  samtidigt smsade mosing och erbjöd mig middag om jag ville ha (YES!!) klart jag åkte dit.. :)

måndagen jobbade jag på tallen, cyklade dit :D.. mådde inte helt bra men hoppades det skulle gå över.. cyklade hem vid fyra tiden. fick en astmaatack som fortfarande inte gått över.. (astma medicinen som har gått förbi utgångsdatum är nu också bortsprungen).. var hos jennie och mugada en sväng sen hem och däcka i soffan för att vid elvatiden vanka över till sängen. sov dåligt och vaknade flera gånger. sista gången runt halv fem kunde jag nästan inte andas alls  så jag la mig i soffan istället, eller halvsatt. kunde sova en stund till iaf...

idag var jag hos sjukgymnasten, kunde knappt göra de enklaste övningarna utan att behöva sätta mig och kippa efter andan, var bara där en halvtimma (tyvärr när jag hade mer tid för en gångs skull). sedan hem och sova till tio-halvelva.. upp äta lite gröt och bege mig mot dagens arbetsplats: granaten - rosa tornet. jobbade bara fyra timmar, tur det mer hade jag nog inte orkat.. hem lägga mig och sova en stund..  in i duchen/badet. då ringer mosing och säger att hon svänger in på min parkering.. shit hade ju tänkt att hon skujlle komma typ en timma senare. dessutom hade hon med sig två extrabarn..  ett spöke och en kittelapa..så goa barn.. sedan kom johannan förbi och hälsade på en snabb sväng.. 

nu sitter jag här och beklagar mig med en kopp lakritste (tack moa).. ska sova om en stund.. får se om jag får något jobb i morgon..  irene hade ringt men fick inte tag på henne så hon ringer la och väcker mig imorgon.. 
i morgon eftermiddag ska jag hem till jennan och mugada som hade fixat färdigt min present sa de..  spännande!! säkert en cykelhjälm..

för att liva upp stämningen i denna dystra födelsedagsblogg lägger jag upp ett mailj som magda fick på tagged.com..   himla svårt att svara på ett sånt här meddelande..  hur hade ni svarat? 


Message:" I'm here in Sweden since about a year and a half
 Did not practice sex with a girl Will die I'm sad I want to
see pussy Swedish Do color pink"


svarade något i stil med: perhaps you don´t get any puss because you are a pervert..fridens mina vänner, fridens..  kramar josé (nu ett år närmre pensionen)

svampskogen

dagen började med att jag försov mig och missade min tid hos sjukgymnasten.. så jag åkte till vårdcentralen i anderstorp..  där tömdes jag på blod.. (sa bara aj.. och inget mer)..  efter det åkte jag och hämtade magda..  vi begav oss ut i skogen med Wilma och plockade trattkantareller..  gick omkring och letade i typ tre timmar.. sen var ICAkassen full så vi gick tillbaka..

sedan skruttade vi tilll gnosjö för att äta lite och kolla läget på seconhand.. vi inhandlade lite glasburkar att ha svampen i när den torkat.. tänkte ge en sån till min lilla farmor.. snällt av mig va? mormor kan ju få några svampar hon med men hon kan ju rensa själv..  blir ju lite så när det skiljer 23 år på dem..  farmor blir nittio och har fått starr på båda ögonen och massa grejer..  mormor däremot är mest ute och festar med sina gamla jobbarkompisar (typ),, 

jaha nu är det bara fem dagar kvar..  haha vet inte hur många gånger jag sagt det idag.. :)

men nu ska jag få damp på facebook lite till..  adjö mina vännor..  kram José 


södra sveriges största myrområde!!

idag fick jag inget jobb så jag hämtade mugada vid ett tiden. vi åkte och köpte lite matsäck för att sedan bege oss ut till storemosse..  när vi kom dit valde vi att gå kävsjöleden..  orangea rundan..  14 km knallade vi runt på de där brädorna..  vi han spela in flera naturfilmer och prata om det mesta..  jag personligen han även med två kanonfina vurpor där knäskålen levde ett liv utanför sin vanliga placering.. den hoppade tillbaka av sig självt redan i fallet så det smällde bara till lite.. magda blev då sur för hon visste ju inte vart vi var exakt och hade inte orkat släpa eller bära mig till bilen som hon ändå inte kunnat köra.. ◊dagens i-landsproblem
när jag kom hem var det raka vägen in i duschen för att värma min frusna kropp men framförallt för att BLI AV MED ALLA ÄCKEL ÄLGLOPPOR!!! sen pratade jag en skvätt med modern i telefon efter det en skvätt med moan..  och så missade jag ju sä klart inte greys anatomy.. såg slutet på världens härligaste män..   lite mysigt med nägra hunkar och andra snyggingar såhär på kvällskvisten..

just nu sitter jag och skriver med magda och generalen om olika fågelarter.. jag och magda ska ge ut en fågelbok med tillhörande  skiva med läten på..  någon som vill köpa????

med på skivan finns bland annat:
gon orren
kukvipan
nötknäckaren
slampstaren
sängknarren
pungskvättarn (häckar i buskar och snår)
stumstaren
mfl..

nu blev ni lite suga på ornitologi eller hur erkänn

god natt bloggen..  wir hörs zumorgen... liebe José


oh no

oh tjena vad jag slarvade sist jag rakade benen (bara för ni säkert är jätte intresserade av att veta det)

idag har jag varit på tallen och jobbat, efter det "mötte" jag moan.. sen stack jag hem till mig och åt, sedan bar det av till mammsen och senare gillberg för att tillslut hamna hos Jennie och Magda.. blev lite Ebba och Didrik där.. sen for jag hem till mig..

nu har jag precis nattat kotten (alltså gett honom mat och vatten så han kan röja runt hela natten)kissekotten
 
här har ni lillmonstret

i morgon ska jag till tallen igen.. nice är det,,  sen har jag jobb på granaten på fredag.. så onsdag och torsdag är jag ledig som det ser ut än så länge.. jag och magda kanske ska ut på lite äventyr då..  :) skoj hade det varit men väljer ju framför det.. för vi kan ju ut och busa nån annan gång om vi vill..
¨

men nu är det god natt för min del..  ha det kanon bra everybody..  kramar José

smart!


Helt underbart! =)  
I det här livet är jag en kvinna. I mitt nästa liv skulle jag vilja bli
en  björn.

När man är björn måste man gå i ide. Man bara sover i sex månader.
Jag skulle kunna leva med det.

 
Innan man går i ide måste man äta kopiösa mängder mat.
Jag skulle kunna leva med det också.


När man är en björnhona så föder man sina ungar (som är valnötsstora) i
sömnen. När man vaknar är ungarna halvt uppvuxna, gulliga, kramgoa
björnungar.
Jag skulle absolut kunna leva med det.


När man är björnmamma vet alla att man menar allvar. Man klappar till
vem som helst som stör ens ungar. När ungarna blir irriterande klappar man
till dom med.
Jag skulle kunna leva med det också.Om man är björn FÖRUTSÄTTER ens partner att man vaknar med en morrning.
Han FÖRUTSÄTTER att man har håriga ben och ett överflöd av
underhudsfett.


Japp.. jag blir björn!   


förresten Moa.. jag är nog lite trög men jag fattar inte riktigt vad du menar med din kommentar i förra inlägget.. och så tror jag du hjölpte adam med stavningen för så bra stavar han inte annars när jag skickar till mig.. :)
vi får höras i morgon eller något du..


godnatt mina vännor. nu ska jag sova lite..  ska jobba på tallen i morgon :D vi hörs..  välkomna in på min bilddagbok om ni vill veta hur helgen var.. orkar inte skriva ett nyktert inlägg om det..

kramar José
   

OBS inte helt seriöst innehåll här

hur svarar man på ett sms där det står följande:
haha ja är ju inget för dig ju.. ?
jag har inte svarat något än..  och nu skriver nån tönt på msn, nån tönt från tunisien som vill gifta sig med svenska flicka ja..   eller nåt.. (fördomsFULL!) helt jobbigs iaf....  min kära bror hade lovar nån människ (av manligt kön) sovplats.. markus gjorde allt för att bli av med homnom och istället ville filuren sova hos mig..  men jag fixade två sndra sovplatser åt mig själv och sa att jennie hade åkt till anderstorp med min nyckel (det hade hon iofs gjort, men extra nyckeln alltså). men jag blev av med honom vilket ju var meningen..  oskar var det hjag hade fixat haha.. han körde hem mig men jag sa att det var för stökigt för att ta hem nån och  han skyllde på samma sak så vi skulle höras i morgon.. HAHA som vanligt,, 

nu skrev tunistönten: can i see you.. NEJ DU FÅR INTE TRÄFFA MIG TÄNKTE JAG.. men han menade ju webcam.. så nu var jag tvungen att skriva att den är sönder..  nu visar han sin.. ful som stryk med.. har ett jäkla träd bakom sig med..    bäst jag hämtar en till kanelbulle.. är / var ju trotts allt dens dag idag.. haha igår är det la nu..

så hej då--  skriver en annan dag...  puss José

seriösa läsare ombeds se år ett annat håll

hallojs!! idag har jag varit en duktigv människa och bakat bullar (kanelbullensdag idag ju) senhar jag diskar och hunnit med en runda i samhället med malle..

just nu är jag egentligen på inflyttningsfest men minn dricka tog slut så jag fick gå hem och hämta mer.. (dåligt röknat av josé) men när jaf satt och åt kände jag att dricka skulle bli as äckligt men nu har jag fått i mig sex cider på två timmar (lite mer än jag brukar hinna med) så de jag hade med mig tog slut och så var det kö till toan så jag gick hem..  himla nice faktiskt..  sen att datorn är så beroende av mig att jag måst skriva lite i bloggen är ju basra patetiskt egentligen... men jag tvingar mig själv att dricka några glas v atten och äta lite bulle så det inte ska gå käpprätt åt fanders,,  haha

jag vill tacka sanna för de höga betygen hon gav min blogg. samt tacka alla andra som läser..  men det här inlägget kan ju då egentligen raderas med tanke på mitt sinnestillstånd.. haha är trött som en gnu men ska försöka hålla skenet uppe.. ingen söting männinska som kör idag förresten? i så fall kan ni ju ringa mig och säga det så jag slipper gå hem från de la parken... 

kramar på er människorna  josééé..

trött och dan

det är datorn som r beroende av mig och inte tvärt om..  för visst var det väl den som ropade när jag stod och lagade mat innan (wok)..
idag har det varit rörigt i mitt huvud men det har gått ganska bra ändå..  i morgon ska jag vara på älskade Tallen, där känner jag mig hemma så det blir en lugn avslutning på veckan..

vill uppmärksamma mina trogna läsare. (de som gett sig till känna, haha)

Grattis Moa som fyller 8 420 dagar idag
Grattis Denise och Angelika som fyller 8 660 dagar idag..
Grattis Anna som fyller 7 788 dagar idag
 
 ha en trevlig dag  ♥

kan ju lägga in en liten påminnelse när jag ändå håller på..

Vänner som snart fyller år

11/10Marita fyller år om 9 dagar
14/10Jonnah fyller år om 12 dagar←mycket viktigt datum by the way
16/10Mona fyller år om 14 dagar
16/10Torbjörn fyller år om 14 dagar
20/10Hansson fyller  år om 18 dagar


nej go vänner nu ska jag ta tag i mitt liv.. (haha never gonna happen) men kan ju försöka iaf...

adjö   José♥


♦Dagens Tabbe♦
när jag kom hem och skulle hänga upp jackan trillade den ner..  rakt i kottens blötmat som stått framme i ett dygn..  LUKTADE BLÄ! så det var ju bara att slänga in en maskin tvätt..

RSS 2.0