en snabbis

hej.. vill bara visa att jag faktiskt kan blogga någorlunda regelbundet.. 


dagens MINUS: * näsblodskompresser är hutlöst dyra
                              * vet inte vad mallebanan ska få i födelsedagspresent
                              * inflationen har slagit hårt mot min plånbok
                              * vikariebanken spammar min mail och min mobil.. (fast det är ju lite kul med huvudbry ibland)


dagens PLUS: *nice att jobba på nytt ställe
                            * fått jobb varje dag denna veckan
                            * fått upp TVn på väggen (tack för hjälpen förresten)
                            * rabarberpaj hos I-L
                            * SOVA (nu alltså)


good night!!

mååndag

jaha idag, arbetslös..  fast det var nice iaf.. lekte med maulin.. gick en sväng med wilman..  bara så alla vet, malin är inte kapabel att ha hund..  stackars oskyldiga lilla wilma blev anklagad för att vara en dräggelfabrik..  illa illa...

haha  tack för maten..  god natt

sunday

och så var det söndag..  jossan var uppe riktgit tidigt idag,,  trotts huvudvärk och frysning (haha  heter det ju inte men jag fryser och ville gärna framföra det på något sätt)..   och alldeles nyss knackade det på min dörr..  shit tänkte jag nu har jag glömt nyckeln i låset igen.. men nehe det hade jag inte..  utan det var nån jävel som ville sälja expressen..  HALLÅ ELLER!!! vem fan vill köpa expressen tidigt en söndagsmorgon..  inte jag iaf..  halvnaken och sliten sa jag (faktiskt ganska trevligt) nej tack det är bra..  samtidigt som jag tänkte "nej för helvete fattar du väl ungjävel"..  tur jag kan läggaband på mitt morgonhumör..

blähä..  igår vart det lite drick hos den där mallebanan..  nice var det, skönt att vi bara var några stycken.. var inte på socialthumör..  inte i början iaf..  hehe.. 
så tänkte jag såhär, mhm janne kör idag, då skulle man ju kunna fjäska till sig lite skjuts hem sen då..  haha  jag flirtade in mig hos honom, men då åker han och de andra nyktra hem jätte tidigt..  då ville ju inte jag hem..  så jag hade flirtat i onödan..  haha  men lisas pappa körde hem mig sen... henne behövde jag inte flirta med.. :)  och jag vill passa på att be om ursäkt till dig lisa..  tror iofs inte du läser den här bloggen direkt men då har jag ju iaf försökt..
du är förlåten för att du tog mitt glas när vi festade hemma hos kenny. (för aslängesen).. du är nog ingen kleptoman.. du är en riktigt trevlig tjej (som bjuder på minttu).. haha..

nej ska vi vara allvarliga nu eller? nehe då skiter vi det..  för jag ska faktiskt fixa iordning mitt livingroom.. ja det ska jag.. nu!

hej då får se om vi skrivs sen..  men nu har jag visst lite hicka att ta hand om med..  adios

lördag

jaha då var det lördag igen.. MAJ! fatta att det redan är maj.. jisses, snart semester.. för dem som tänkt ta semester vill säga..
 
första punkten på dagens "to do-list" är redan avklarad. områdesstädning..  helt okej faktiskt..  regnade inte idag iaf.. och så var jag med johanna typ hela tiden..  och hanna, tina, isma och andreas..  det är roligare när man är fler stämmer oftast ganska bra..  haha

nu ska jag röja ihop alla frigolitdela och annan skit som ska slängas..  våra containrar har kommit nu nämligen..  hanna och tina har redan slängt i en garderob så de börjar fyllas upp rätt bra..hade inte varit fel att kasta i tvättmaskinen men det kasnke inte är helt okej..  haha

nehe nu blir det snart duschen sedan bär det av till andrestorp för att hämta nova och mamma..  vi ska då bege oss till kyrkan och kolla in carinas bröllop..  nice som tusan..

men nu har jag faktiskt inte tid att sitta här längre..  vi får se om jag skriver lite sen kanske, men hoppas inte på för mycket..  bloggandert är inte riktigt prio ett.. 

adios amigos

RSS 2.0