söndag

jaha då var det söndag..  helgen har varit nice, riktigt nice till och med..  i fredags var det en stressig dag så allt skulle vara färdigt inför lördagen.. och lördagen den började tidigt..  gick upp vid kvart över sex på morgonen..  började fixa iordning mig..  trajettemat iår var ROCK..  namnet: we TRAJ to rock the ööhh... skogen.. himlans snygga var vi alla åtta.. foton kommer på ansiktsboken och bilddagboken (josser, lösenord ressoj)..
vi tog oss runt på typ fem och en halv timma.. lätt sliten var jag när jag powernappade i badkaret (tidsoptimerar).. sedan bar det iväg till Iaas föräldrar för grillning, blev ganska segt, även för de som inte gått trajet..  hotellet på kvällen var inte så nice som det brukar  så det blev en ganska tidig hemfärd.. tack Linda som körde hem mig.. (väntar på räkningen)..   när jag äntligen gjort mig iordning och precis höll på att somna, då ringer mobilen..  men att prata i telefon med någon som är inne på parken är ju inte det lättaste ens om man haft perfekt hörsel så jag la på.. sedan blev det lite smsande, dock ljög jag en skvätt, förlåt men det behövdes..haha..

nu väntar jag på att Iaa ska komma hit och hämta mig så jag kan få hem min racergolf och sedan ta med mig den ut till Kållerstad för extreme makeover..  eller iaf nya sommardäck och slut på skrammel..

nehe nu ska jag och träningsverken ta oss i kragen och klä på oss lite..  ha det så bra..  kramar

fredag

jaha då var fredagen kommen och inget jobb.. blöööh "tur" att min trogne vapendragare inte har så mycket för sig.. så vi kan umgås med varandra..  men nästa vecka har jag jobb och veckan därefter.. dock är jag himskanst trög och har inte skrivit upp vilka tider jag ska jobba.. men tror hon börjar vid 8 på måndagar och det räcker ju så länge..  får skriva upp det andra sen..

nehe nu var det tänkt att jag skulle äta, duscha och sedan bege mig mot gekås.. haha två fattiga arbetslösa stackare som ska dit.. nåväl behöver verkligen schampo balsam och diskmedel..  tvättmedlet börjar nog tryta med nu  när jag tvättar hela tiden i minn nya tvättmaskin.. 

jaha nehe lika bra att skrida till verket då..  ha det bra everybody..  kram jossan

redan torsdag

hmm  blir det en hel vecka utan jobb? illla illa, dessutom var det massa lediga dagar som resulterar i INGA PENGAR..  jaha bara att förbereda mig på att juni blir fattigt.. jisses.. sen ingen lön till juli. ajajaj moa jag flyttar nog hem till dig och snyltar.. I know you want to.. 

haha nu bär det av till the gillberg mansion för lite biltvätt och antagligen en del rackartyg om jag känner maulin och mig rätt..


adíos

god kväll

jaha nu var ännu en arbeslös dag till ända. haha..  illa som fan att jag varit arbetslös i ett år och tre och en halv månad.. men men idag skickade jag och maulin in det sista till högskolan..  hoppas det blir nåt där.. annars är jag ju inne i vikariebanken nu..  hoppas det blir bättre med jobb och inte massa avbokningar i sista sekund.. (två timmar innan var det värsta)..

nu är det fråga olle..  och nour är gäst..  kan inte bli bättre haha  bitterfittan ftw..

men gos natt på er.. puss

duktigt josse!

idag minsann har jag varit riktigt duktig..  fick inget jobb idag så jag passade på at greja lite..  Hermans sista dag hos mig så jag var ju tvungen att fixa iordning honom han är snart färdig för övrigt..  disken är omhändertagen och andra maskinen tvätt ilagd...  inte illa av lilla mig..  samtidigt har jag lyckats hänga med hyfsat på facebook och twitter..  för en gångs skull var facebook mer händelserikt än twitter,,  fick nästan panik ett tag..  gick ifrån datorn och diskade i fem minuter..  14 nya händelser när jag kom tillbaka.. jisses..  maulin agis och josse ska helst inte vara lediga samtidigt med andra ord.. nehe detta var bara ett snabbinlägg.--  ska plocka ut herman nu och sedan tänkte jag klä på mig lite andra kläder och leka med maulin lite..  kul att ha någon att umgås med när jobben lyser med sin frånvaro..  på tal om det..  ringde granaten innan och frågade om jag fortfarande skulle vara hos dem på fredag..  men det skulle jag givetvis inte. (förvånande? nej) men det är ju så de gör.  mycket bättre med irene..  nåväl nu får jag la ta tag i livet igen.. 

kramar josse

midnattstankar

INTERNET!! vad är det för påfund egentligen..  jag kommer ihåg när vi precis skaffade internet..  mamma bodde på lyckås då så när jag gick i femman sexan kanske..  då hade jag fullt upp att kolla skunk och kamrat under min timmas datortid..  ojoj det var tider det..  när skunk blev omodernt övergick jag (som alla andra i min umgängeskrets) till lunarstorm och någon gång i den vevan blev även msn på tapeten..  ett tag hade jag en identitetskris av något slag (ni minns den säkert, snelugg, håkanskor och musik som ingen annan lyssnade på) då skaffade jag mig helgon.. gudans..  jag som är så himskanst dålig på namn och lösenord, kära tider inte konstigt att man inte hade rum för fler grejer i huvudet..  på gymnasiet slutade jag så smått med helgon och lunar, helvetet var jag med i en snabb stund..  jag blev iaf meddlem p¨å bilddagboken..  där är jag fortfarande med.. kanske tid att byta ut den? nja har ju ganska många bilder jag sparat där efter gamla erfarenheter av datorer verkar det bra att bildbanka lite någonstans..  just för tillfället har jag tre flikar uppe: webblogg, facebook och twitter.. bah vilket liv har jag egentligen?
*  arbetslös
*  kollar på reprisen av two and a half men
*  datorn i knät (24/7) och gör just nu ännu ett försök till att börja blogga
*  moa har flytt fältet
och jag känner mig som en riktig lodis


nåväl påsken har varit skoj som tusan.. torsdagen ägnades åt johannas födelsedagsfirande.. det var skoj, skönt att det inte var lika mycket folk där som det brukar.. haha..  kul att träffa Adam lite (var evigheter sen). han sa förövrigt att jag ser vuxen ut, det tackar jag för kände mig ju inte speciellt vuxen denna helgen..
fredagen tillbringade jag i soffan, fosterställning och spyhink (behöver jag säga mer?)..  på kvällen piggnade jag iaf till och begav mig hem till maulin.. vi begav oss till en fest i gvd (jag körde).. där fanns lite skoj folk, lyckades lura med två till på trajet :) ..
lördag gick i slappisens tecken.. drog runt här hemma och fixade lite grann.. på kvällen var det jönköping som gällde med maulin, mike och janne.. det var skojs det med...
söndag var det dags för partaj igen (men fixade ut kartongerna till återvinningen innan faktiskt)..  förfest hos max sedan parken det var rätt okej..  synd att de som spelade inte kunde hålla reda på vilka låtar som var deras och inte..  blandade sina egna med lite alla som inte dansar.. blöh så jag och maulin och gick ut..  sen hände det lite tråkigheter så vi stack iväg..  var hemma sent och domnade runt 4.30 typ..
i måndags kände jag mig ynklig och vad passar bättre då än mammas mat och omsorg.. :)  min söta underbara mamma köpte faktiskt ett par nya sommardäck till mig och racer.. (ska betala dem själv men avbetalning till mamma är mycket uppskattat)..  och idag var både jag och maulin arbetslösa så vi passade på att städa racer mcQueen, min lilla pärla..

nu känner jag på mig att jag skrivit frukteligt mycket så det är la ingen som orkar läsa allt..  men kan vara bra med minnesanteckningar längre fram i tiden haha..

nu säger jossan god natt till alla media och människor, släcker lampan och   zzZZZzZZzzZ

påsk

vill bara hälsa alla en glad påsk..

ska snart iväg med maulin de luxe.. så hinner inte skriva så much..   

akta er för alla påskkärringar så kanske vi hörs sen..  kvast away.  kram

haha

tjingeling!!

just nu sitter jag hemma hos en som har en gungstol istället för datorstol.. haha  vinggigt som tusan..

minsann så tänkte jag bara skryta med att jag och mosingen var ute och gick i typ 1 timma och 45 minuter idag.. inte illa va??  och igår blev min tvättmaskin installerad och datorn fick sig en genomsökning..   det är bra med någon som kan sånt, eftersom jag är teknisk som en smörkniv ungefär..  dock stannade han så länge att jag missade halva greys anatomy..  ila illa.. men får kolla reprisen på söndag..  nehe nu skla jag försöka få ketchupmonstret på bättre humör.. tror inte det kommer gå så bra, men försöka går ju. skam den som ger sig..

adios

RSS 2.0