Fasen vad lättövertalad jag är då.. De beh...

Fasen vad lättövertalad jag är då.. De behövde inte ens anstränga sig, men captain morgan och cola är ju aldrig fel liksom.. Nåja tre glada brudar som tar sigges med storm, det kan ju inte bli annat än succé! Trevlig helg gott folk. Fridens


Hepp hepp! Polisen i burseryd.. På väg frå...

Hepp hepp! Polisen i burseryd.. På väg från banken till polisbilen.. Hmm, det sätter ju absolut sprätt på fantasin.. I alla fall hos mig..


soffhäng

kvällen spenderades i malins soffa.. Tjabo har blivit huggormsbiten så vi försökte rå om honom på bästa möjliga vis..  hårbollskarameller fick han.. och så kollade vi på aristocats.. pyret lade sig och kollade lite med, dräglade efter Thomas O´malley gjorde hon minsann också, för det såg jag..  tjabo var mer fokuserad på godiset de korta stunder han var vaken.. mesta tiden sov han.. sötnöten.. är det inte det ena så är det det andra.. nåja han har ju varit defekt från början typ, det är ju inte så smart att bli påkörd och så.. och att sedan i vuxna år vara den katt i området som startar flest bråk men sedan inte kan slåss, det känns ju bara pinsamt egentligen.. 

nåja nu blir det big time sleeping och den som ringer mig mitt i natten ska få veta att han lever.. DET LOVAR JAG!!

go´natt

Äntligen

finaly!! idag har varit en bra dag.. fick ju lönen igår så när det efterlängtade smset från Elgiganten kom om att min telefon är klar så åkte jag raka vägen dit.. köpte mig även en ny sladd/adapter till mina datorer, har ju inte haft någon fungerande dator på ett tag.. inte så lätt att jobba då kan jag upplysa er om.. men nu jäklar.. !!  perfekt att sladden fungerar till båda datorerna med.. behöver bara vrida på en knapp så det blir rätt volt..
goodie goodie goodie med andra ord!!
nu blir det lite städning, eller mest undanplockning, i min lilla lya.. får några visitors imorgon nämligen.. de e nice..

det var allt för nu, håll till godo


fridens

Något som jag tycker Är kul Är alternativa...

Något som jag tycker Är kul Är alternativa svordomar.. Solsidans "satfläsk" Är ju en.. Men idag sa min fina vän "jävla tuppskaft" det var riktigt kul, lätt en svordom att behålla och använda .. Ingen annan som har några bra, måste ju lära kidsen på jobbet lite nya.. För de kan redan alla möjliga, den ena mer vulgär än den andra..


Lagom till att myrorna försvunnit kommer s...

Lagom till att myrorna försvunnit kommer spindlarna.. I morse när jag gick upp (alldeles för sent som vanligt) så upptäckte jag massa massa spindlar, jag överdriver faktiskt inte när jag säger att det var ett tjugotal, små små svarta spindlar.. Utan glasögonen på så trodde jag först att det var myror.. Men jag tog fram första bästa spindelbekämpningsmedel, FÖNSTERPUTS! Det var det som fanns närmast till hands.. Och det funkade utmärkt.. spindlarna dog och flöt omkring på golvet.. Sedan var det bara att torka upp med toapapper.. Do olycka kommer sällan ensam, undras vad det blir nästa gång, gråsuggor kanske, eller vargar eller kor.. Det återstår att se helt enkelt


Sova i min egen SÄNG, alldeles ensam, inge...

Sova i min egen SÄNG, alldeles ensam, ingen som ligger och snarkar (så jag störs).. de numera välbekanta tassande stegen från tomma lägenheten ovanför.. BORTA BRA MEN HEMMA BÄST..helgen har varit helt kanon bra, men att mysa lite med katten och sedan krypa ner i min sÄng med mina sängkläder och mina kalla golv och tillhörande tofflor, det Är livet.. sov gott


Tycker lite synd om nattens sängsällskap, ...

Tycker lite synd om nattens sängsällskap, (finns en chans att hon hinner läsa detta innan hon lägger sig)dagen idag har jag nämligen känt av de en himla massa allergier, som jag egentligen inte har, men korsreagerar visst både hit och dit just nu.. Snor Är ett ord som mycket väl kan sammanfatta nästan hela dagen.. att nysa har varit dagens hobby, får se hur det blir att sova, snörvla moa i örat kan ju faktiskt vara lite kul, speciellt eftersom lilla A faktiskt sover riktigt tyst nu.. Vi får väl se hur vänligt sinnad jag Är när jag somnar..


god natt

nu ska jag sova.. måste bara avlägsna vissa inkräktare i sängen, på smidigt sätt ska jag också försöka ta mitt täcke utan att the introuder wakes up..
imorgon blir det upp tidigt för att åka på kalas till okänd farfar.. men hörde det ryktas om smörgåstårta, så jag får ju ställa upp för laget liksom..  efter kalasandet ska sardinerna in i sardinburken och bege oss hemåt.. två av oss ska av i gislaved medan resten ska vidare ända till pattle (partille).. har stora planer å¨att schlafen mich igenom bilresan.. kan ju ha IL som huvudkudde.. så får R sjunga lite godnattvisor för mig, det var hon duktig på nämligen..
nåväl sova var det ju.. fridens

snart dags för årets viktigaste fotbollsmatch låter det som

det blir nog jag, lilla A och lilla R.. känns som ett lagom tempo.. igår var det lite värre.. men det gick ändå..  jag är ju trottsn allt kvinnliga motsvarigheten till Zlatan..
nu blir det uppvärmning och sedan jäklar haha

Påskafton var det ja! Men detta inlägg kom...

Påskafton var det ja! Men detta inlägg kommer på allmän begäran handla om gårdagen, långfredagen alltså.. dagen var rätt lugn, besök hos lite bröder och kusiner och så.. det var på ett kusinbesök som jos och mos blev bjudna på fest.. Tveksamma var de, det Är ju två lugna och beskedliga flickor det där.. Men när de tänkt över saken under det gratis pizzaätandet så bestämde de sig för att testa något nytt.. Snabb Powernap + snabbsminkning + stora problem med klädval = två partypinglor på väg till kusinen.. Vinet fick drickas ur ölglas.. på altanen var det en märklig värme, för vinet i glasen dunstade fort så de fick fylla på ofta.. Efter cirka en och en halv timma hade tre liter black tower tagit slut och en av damerna hade hittat kvällens ragg.. Lagom till att det sista vinet desperat hade kramats ur påsen begav sig halva sällskapet till hamlet (ett uteställe, inte en teater som den ena av damerna spekulerade om).. Flickorna hade vid det här laget splittrats, attans, och eftersom intelligensnivån inte var som den brukade så hade den ena flickan kommit till puben medan den andra var tvungen att spontanhångla lite innan hon tog taxi in till stan.. Tilläggas bör att flicka nummer två var den med bådas leg.. hamlet klarades av ganska snabbt efter lite tjafs med garderobskillen.. Jos var nämligen tvungen att bevisa sin nakenhet om hon skulle tvingas ta av sig jackan.. garderobskillen förstod tillslut, men Fan vad lång väg poletten ska färdas ibland.. När sällskapet hamlat färdigt råkade flickorna splittras igen, den ena hamnade på efterfest fram till nästa morgon, (den är censurerad, men den höll nästan på att innehålla förfrysningsskador) medan den andra flickan åkte iväg och sov på annat håll, utan köldskador..


sängmys med miss moa

jaha trevligt med tillgång till dator.. såg att gårdagens inlägg fått fem kommentarer.. från fem olika personer som jag inte känner.. det kan ju vara trevligt, men ska man svara?? och hur? skriva svar här kan jag ju göra, men chansen att de hittar tillbaka är la ganska liten..
svarar en annan dag..
just nu befinner josefin sig i Linköping.. med adam och moa (och en hel drös till).. trevligt..  jag delar säng med moa, det är också.. adams tillfälliga säng är två fåtöljer som satts ihop, helt lycklig blev han när vi frågade om han ville sova där.. och visst ser det myysigt ut, nästan så jag vill krypa ner där själv pch sova.. men det skulle jag nog ångre sen, tror inte den är så ergonomisk..
nehe wiedersehn på er..  vi hör nog sen
(fisen hur var det igår, gick det bra utan mig ?)

Uppe med tuppen idag.. Anticimex var här o...

Uppe med tuppen idag.. Anticimex var här och la ut gift till mina husdjur, myrorna.. Fick även lite tips på hur spindlarna ska bekämpas.. Det var vänligt, döda dem sa han, kort och enkelt.. När alla sorters gift var utdelat till de små rackarna blev jag stående i solen och pratade med grannen, vi hade en liten lipsession ute på trappan.. Det känns främmande att vi ska kunna ha så mycket att prata om så vi kan fylla mer än en timma med prat, det skiljer ju ändå ett par år på oss.. Nu gick solen i moln så vi begav oss var och en in till sitt, och jag ska stöka och röja lite innan jag beger mig till gislaved för att sedan fortsätta färden till blåkulla..


Jag tror jag är emotionellt inkontinent (e...

Jag tror jag är emotionellt inkontinent (eller hur det nu skulle stavas om det finns något som heter så).. idag gråter jag för minsta lilla känns det som, men jag har tur.. De flesta av gångerna är det för att jag är glad, eller för att jag så underbart snälla och fina människor omkring mig när jag mår som sämst.. Sist var det inte så, då hade jag bara en som fick dra ett hästlass.. Men nu finns det fler, samma underbaring finns kvar men hon är inte den enda jag kan vända mig till.. snart blir det bättre.. Älskar er något så förfärligt mycket..


datorblogger..

är hemma hos min bästa fia, (som betyder mer för mig än vad hon tror). dessvärre är hon inte här, men jag passar på och låna der computer en sväng.. skulle göra det för att kolla hitta.se.. men nu när jag sitter här och väntar på att C ska plocka ihop mina grejer jag ska köpa av henne så kan jag ju skriva ett litet blogginlägg med..

yesterday was nice!! mysigt med lite egentid med fisen.. ja på festen fanns det ju fler folk, men i bilen dit och hem.. <3 du är guld värd..

ute skiner solen stundvis.. att sätta mig på balkongen känns lockande, får nog bli så tror jag.. 

ha det bra alla, be the best!! 

RSS 2.0