Josefins engelskalexikon, engelska för nyb...

Josefins engelskalexikon, engelska för nybörjare.. Idag användbara fraser: lämnar du väskan där vind för våg? Do you leave the bag there wind by wave? Katten låg och spann. The cat low and bucket. Dagens språkskola Är över för denna gången, lycka till i vida världen..


Blir lite glad när jag hittar sånna här mö...

foto_1020 (MMS)

Blir lite glad när jag hittar sånna här möbler!


Potatisen dissades, men fisken åts med två...

foto_0982 (MMS)

Potatisen dissades, men fisken åts med två gafflar.. Moa vad har ni för bordsskick hemma egentligen? Haha..


Semestervecka för mig och lilla bus..

foto_0981 (MMS)

Semestervecka för mig och lilla bus..


jossan och adam

myskväll med min lilla underbara..


adam gästbloggar lite:

ööööööööööööööökj            g5u4giurq<ztyt
kk*jir0.n-kkhkdähgv<
adam itdmb74 ,nhöyec


med andra ord, nu blir det chips, jordgubbar och film..

 

fridens


Tänk om man vore lika fotogenisk som Aisha...

foto_0968 (MMS)

Tänk om man vore lika fotogenisk som Aisha .. Haha


Soffmys med hundarna.. Det Är aldrig fel.....

foto_0966 (MMS)

Soffmys med hundarna.. Det Är aldrig fel.. ska kanske ta och kidnappa dem, de Är ju typ svenska mästare i soffmys och sjusovning...


blaha

funderar på att lägga upp massa onödiga inlägg bara för smsbloggandet inte fungerar.. dagens var i alla fall ett citat, sexorna var på högstadiet och träffade sina nya klasskamrater och lärare.. precis när vi ska gå och äta och alla resersig upp utbrister en (kille):

"varför kan hundar vara blandraser men inte jag"

hmm, undrar vad defick för bild av honom, jag fick mig ettgott ksratt (inombords) i alla fall


blah

det  funkar inte att smsblogga..
morr

freitag

för att det är fredag och jag har sjungt på denna låt hela dagen.. kan bara första raden dock, så det blir lite tjatigt.., så nu ska jag lära mig minst en rad till iaf..snart kommer monstrena jag lovat att passa till på söndag.. ingen rast och ingen vila här inte..

fridens

hjälp till nu allihop

ja nu tar vi i från tårna,
först ett djupt andertag, samla fokus och all ilska och s tar vi i
ett
två
tre
MORR!!

tre inlägg TRE!! inlägg, mycket väsentliga för mänskilghetens överlevnad, har blogg.se inte laddat upp..  jag har skickat dem zwei gånger var.. alltså sex inlägg som de bara av ren elakhet struntat i.. tur för dem att jag har gratis sms..

ska jag lägga in inläggen här och nu?? nja när jag skriver om sommarkänslor och cyklar och min konditoin vid nio tiden på kvällen så känns det mer äkta än om jag skriver om det nu miss i nassen..

morgonens första inlägg 03.30 som handlade om grävlingar känns också fel att skriva om när jag ligger i sängen och väntar på nattgäst, (John..) (Blund alltså)

morgonens andra inlägg som förklarade varför i hela friden jag gick upp halv fyra en ledig dag passar inte heller riktigt nu..

ni kan alltså lätt stämma blogg.se för att de har sänkt er livskvalité.. eller ja nu vet jag inte riktigt hur mycket ni värderar min blogg, men vi skulle ju iaf kunna säga att blogg.se gjort sig skyldiga till förargelseväckande beteende.. för arg blev jag.. minsann!!

 

tjoflöjt


RSS 2.0