jag är en dålig mamma (mormor)

jag åkte till jobbet utan att ta med henne eller fixa barnvakt.. illa. hon dog helt enkelt, men ersattes av någon som tydligen också var barn till baggie. konstigat det där men så är det.. jag ska försöka ta bättre hand om kakan.. hitta en kille åt henne och så tillexempel.. jag ligger nu en generation före jennie.. haha..

idag har jag flyttat lite grejer.. ska flytta en hel del till imorgon.. mammsen och kent ska hjälpa mig då... snällt!! hoppas jag hittar en soffa och soffbord och sånt.. kan bli lite jobbigt att bara ha ludde (stolen heter så)

... så står det till ...

jag har blivit mamma..

jopp mamma har jag blivit.. och även mormor ganska kvickt..  Starshine mr Baggins är namnet på denna lilla varelse.. en jinsei tamagotchi version4.. Jennie har också en, Dimple Chubb Baggins, det är han som är pappa till barnen.. det blev tvillingar så vi fick varsin. (det som kallas delad vårdnad)..

mr Baggins som ju då råkade bli en tjej (Baggie) är så in i helvete smart men elak som få och är typ nollställd när det gäller mode. Chubb däremot är lite mera mittemellan, lika smart som snäll och modemedveten.

barnen som nu är typ tre timmar gamla heter: Nienna Oronar och Myrtle Brandybuck of Buckland.. Nienna bor hos Jennie och Chubb. Myrtle bor hos mig och Baggie.

mamma blev inte jätte glad över att bli kallad gammelmormor men erbjöd sig att vara barnvakt någon gång. dagtid är det inga problem för mig att hitta någon som kan ta hand om dem, de slåss nästan om att få vara det.. det gör de inte på jennies jobb. (konstigt).. i helgen fick emil rycka ut och vara barnvakt åt chubb. vet inte om han uppskattade det men han hade inget val. baggie däremot var med ute och festade men hon sov en hel del..

om någon kan tänka sig att rycka in som kontaktfamilj någon gång då och då är det bara att höra av sig.. 


pissigt

sjuk! gud vad glad man blir då.. har mått skit i typ tre dar nu, inte roligt alls..  måste ta mig för att gör något,, ut och jaga lite svamp kanske.. eller blåbär.. kanske kan rädda några vinbär hemma, på tomten..

kollar på so you think tou can dance, har redan sett detta avsnittet, men missade slutet då..

igår bakade jag muffins, men glömde dem som vanligt i ugnen.. så det var ju bara att slänga dem.. har funderat på att införskaffa mig en dvd kanske.. jennie tar ju med sig sin när vi separerar. snyft, haha.. behöver också en mikro och kanske en kaffebryggare. soffbord och soffa kan ju vara bra med. annars kan jag nog ta det mesta härifrån..
hoppas att lägenheten jag ska kolla på på måndag är nice och att jag får den.. annars får jag la fjäska för pappsen.. kan ju ta malins gamla en månad iaf.. haha försöker köpa lite tid typ..

snart får jag nog ta tag i mitt liv, börjar ju jobba på måndag med, första veckan blir nog en mjukstart, men sen. heltid plus fram tidd skolan börjar. kan bli lite jobbigt. tur att jag inte har en arbetskollega som är rädd för att jobba iaf..

nej, nu ska jag rycka upp mig lite.. ut och plocka nåt och sola lite med förhoppningsvis..

auf wiedersehen

falkenbergovic

HAHA!!
Falkenberg med malin och fanny var en av höjdpunkterna i sommar..

fanny var väldigt fullovic när vi hämtade upp henne..   fick träffa chip också.. söt är han.. helt galen. hmm. sötovic!

vi hittade iaf till falkenberg. det var raka vägen, helt sant faktiskt. efter grytreryd så var det rakt fram. vi parkerade bilen. jag fick börja dricka lite, vi begav oss till grand. där hade de favorit ciderna så vi drack ännu mer.. fanny hittade sin danspartner, därmed slutade hon typ dricka. så jag och malin drack för henne med ungefär. kvällen flöt på bra. arvingarna spelade och vi dansade. och drack en skvätt.. sedan gick vi och la oss i bilen för att sova. det var inte helt bekvämt så så mycket sovande blev det inte..

på morgonen måddes det inte så bra. jag och malin begav oss ut i falkenberg, staden utan ica, för att hitta något att äta.. efter många om och men hittade vi pressbyrån där köpte vi lite vatten och en äcklig french hot dog,. sedan gick vi in på socialkontoret och lånade toaletten. haha måste sett kul ut... vi hittade sedan tillbaka till bilen där vi la oss att sova en skvätt till.

resten av dan är hemlis.. hehe


en vanlig sketen onsdag..

jahopp. nu sitter jag ute i långhult och väntar på att malin och fanny ska bli färdiga.. vi ska till falkenberg nämligen, och kolla arvingarna. inte mina favoriter så direkt men en del braiga låtar har de..

igår var en väldigt mysig dag: ..
* gick upp vid halv ett. 
* ringde mäklaren (som var på semester)
* degade hela dan.. jennie kom hem vid halv tre typ, då gick jag fortfarande omkring i trosor,bh och filt..
* vid halv sju tog jag på mig ett par byxor..

sen fortsatte jag kolla tv och greja med datorn.. gick och la mig vid halv ett.. nice dag, typoskt semester??

RSS 2.0