jag vill veta varför storstadskvinnor faller ner och dör

men jag vill veta vem som köper ekologisktkärnat smör
och jag vill veta hur de mår.
och jag vill veta varför pappan i familjen alltid kör, är det nåt bara han förstår?


jag är en mästare på småskador,..

1. knäskålen ur led = kryckor
2. blåsor i händerna efter kryckorna = aj
3. bror brände mig med cigarett på fingret = aj igen
4. mens = mensvärk
kunde inte komma på någon mer just nu.. men det kommer nog.. hundra myggbett!


adjö adjö.

new nick - cricket

jahapp då har man fått ett nytt smeknamn,,  cricket.. det vart ju skoj..haha innan var det loppan nu är det gräshoppan..  lite för mycket insekter och småkryp kanske,,men får la ta det som en komplimang..

tältningen gick bra,,

och här hade jag skrivit en jäkla massa mer..  fucking internet,,  skriver om det nån annan dag...  nu ska här sovas

flyr fältet

nu är jag lite trött på allt och alla och lite till..

så jag packar väskan, tältet, sovsäcken och malin och beger mig ut på äventyr.. får väl hoppas att det blir en liten rapport därifrån men jag kan inte lova något.. (har gjort det för många gånger)..  om någon har nåt tips på trvligt tältställe får ni gärna höra av er..

nu närmast ska jag bege mig ut på en liten promenix, sen ska jag plocka iordning och diska lite..  runt två hämtar malin mig så vi kan åka och köpa korv med bröd och zofobas.. hoppas de har zofobas nu..  har ju inte funnits det de senast två gångerna jag varit där..fem första tipsen:

1. ignorera mig inte utan att jag vet varför
2. utnyttja mig inte för att jag har körkort.
3. ring inte och väck mig före halv elva.
4. låt mig lyssna och titta på det jag vill.
5. tjata inte hål i huvudet på mig.


får se om det har någon effekt. annars får jag la gå runt och sälja boken..  Sigges är ju ganska populärt ställe att åka till och sedan irritera sönder mig. 
'

morr..

HYFS???

jag ska skriva en bok. om hur man borde bete sig och saker man ska undvika att göra om man vill behålla sina kompisar..  eller det kanske bara är jag som tycker att det typ är en självklarhet att tex hälsa på sina närmsta vänner om man inte träffat dem på ett tag..  eller att man inte blir sur om de inte vill stå bredvid och se på när nån hånglar skiten ur nåt stackars offer..

en bok om hur man bör bete sig om man ska vara kompis med mig..  ska skriva ner lite punkter en annan dag.


nu däremot ska jag nog lugna ner mig och sen ska jag ringa *************** och fråga om filmmys skulle passa bra. jag behöver semester från folket!!!  sät mig i en stuga i skogen med en hund och en katt så skulle jag må prima


><((((*>


göteborg torsdag till lördag

19/7 kl 01.30


kom iväg hemifrån vid kvart i två efter tillbakalämnande av dvd ock kaffebryggare mm.

att köra hit var inga problem, kom bara underfund med hur mycket jag hatar husvagnar.
det var skönt att det hände lite när jag trampade på gasen, synd bara att bilen saknade lokalsinne, i likhet med mig alltså. men jag kom fram till mormor utan några felkörningar även om jag stundvis var säker på att jag skulle svängt av på flera ställen före det rätta.

torsdags eftermiddagen/kvällen var det lite filmmys som gällde. när vi kollat färdigt på Bounty och var på väg att gå och lägga oss ringer min mobil. det är då min kära kusin som slutat jobba och kommit på att det ju är bättre att sova hos mormor (sällskap och gratis mat) än att komma hem till sin egen för tillfället tomma lägenhet. så runt tolv tiden kommerhon indönandes (haha).. kom i säng oc hsomnade ganska sent. f

redag morgon segar vi (ovanligt?) men jag och malin tar oss i kragen och knallar ner till affären med mormors übersnygga "dramaten" (dra-maten). jag lyckade få till en hyfsad deal; malin tar soppåsen till soporna och drar sen dramaten till affären så tar jag den tillbaka. känndes lite som en brukare och hennes assistent som var ute på promenad. men vi kom både dit och tillbaka helskinnade, dock utan ister.

när vi kom hem var vi så utmattade att vi var tvugna att ta det fruktansvärt lugnt (bok och filt i soffan). mormor fick göra mat och vid halv fyra fick malin dra på sig sina snygga(inte) jobbarkläder och sedan bege sig till bussen. hoppas det inte var för många gothiasnorungar som hängde vid ditt bord. :)

resten av eftermiddagen och kvällen var det "stolthet och fördom" varvat med vitlöksbröd och powernaps som gällde.

slog en pling till farfar och farmor med. jag är hjärtligt välkommen dit i morgon.


citat av farfar under vårt korta samtal:

"mat finns ju alltid, det vet du ju", "-du kommer väl inte före tio? - nej det gör jag inte. -bra, för då är jag inte uppe, men vid tio är jag färdig för då kommer tidningen och hon som säljer den är så snygg." "vill du prata med farmor lite med? - ja det kan jag göra. -FARMORRRR!! hon kommer snart för hon är en jävel på hundra meter".

hahaha min farfar är riktigt kul ibland.. så dit ska jag i morgon. åker la efter jag hunnit träffa Peder och pojkarna, sen åker jag därifrån runt halv åtta för att hämta pappsen och Ulrik på flygplatsen..

over and out


förlåt anna

haha.. ett tag var jag riktigt aktiv bloggare(i jossemått räknat), hade då fått en kommentar av anna om att det var possitivt. den kommentaren hade jag fått för en och en halv månad sen. med andra ord tog jag paus från bloggen innan jag ens hunnit läsa kommentaren.. ILLA! jo.

just nu sitter jag i soffan och kollar på feta britter på tvoch blöder på benet samtidigt som jag uppdaterar min bloggish lite.
jag väntar också på att jennie ska vakna så jag kan plocka ut lite pengar. min plånbok har ju då nästan på egenhand begett sig till Linköping utan mig så jag fick ta och skicka över pengar till jennie så får hon plocka ut dem till mig..  Tur att hon finns.  helt allvarligt faktiskt så är hon den som orkar med mig mest..  BÄST ÄR DU JU!!

annars har jag blivit lite små bitchig över alla andra.. men orkar inte vara snäll och låta folk köra över mig.. 

idag drar jag för övrigt till mitt hemland, ska sova hos mormor med kusinen. himla nice hoppas jag det blir..

.
..
...
adjö

RSS 2.0