midnightthoughts

haha.. jag har en liten undran..  vem var det som kommenterade mitt förra inlägg anonymt?? haha.. inte så att personen skrev något olämpligt eller så men när jag kollade upp IPnumret så står det att datorn är belägen i jonsered.. och eftersom jag är en HippHipp nörd och har kollat på det flera kvällar denna veckan sp har jag ju vissa förhoppningar om att det är Jolanta som är inne och läser haha--  fat det är kanske så att hon och göran heter det i efternamn och inte bor där..  hmmm  nån som vet?? tele2 var visst namnet på anslutningen..  och jag vet ju en som har det, (även om hon hatar dem).. 

men vet ni vad..  jag tycker min blogg är ganska tråkig..  så många andra har massa fräsiga bilder ochn så..  men jag har helt enkelt inte riktigt kommit på hur man lägger upp bilder här PÅ ETT SMIDIGT SÄTT!! mpste finnas nåt bättre sätt än mitt.. för annars förstår jag itne hur ni står ut, ni allsmäktga superbloggare. haha..

nehe detta var bara något som slog mig nu när jag skulle sova.. och när jag nu blivit bloggberoende igen så var jag bara tvungen att skriva det så jag inte glömmer av det..  jag ska se vad för bild jag kan pluttra in idag för att liva upp lite.. 

 kissekotten

det fick bli min söta lila kottis..  men det tar en hiskelig tid att lägga upp dem, hmm får försöka komma på något bättre sätt..  håll tillgodo med min lilla sötnos så långe (och jag kan erkänna att jag saknar att ha något djur så pass mycket att jag varje dag går ut på blocket.se och kollar runt lite..  men det kniviga är ju att det måste kunna vara ett flyttbart djur eftersom jag bor i växjö mest men har praktik i gislaved.. en till liten kottis kan vara svårt då..  och om jag ska på utlandspraktik så måste det ju vara ett djur som jag kan få någon att ta hand om under tiden..  men har ni något litet sött (relativt lättskött) djur som behöver nytt hem så kan ni ju höra av er.. 

nej men oj jösses vilket långt inlägg det blev så här missinassen (mitt i natten).. och jag har inte ens skrytit med att jag och malin var riktigt duktiga och pluggade massa idag och igår...  fast det kom ju med nu så då blev inlägget önnu längre...  men nej, nu får jag ta mig i kragen faktiskt..  ska ju upp i tid i morgon sp jag hinner gå upp till affären och sjoppa något jag och malin kan ha till lunch imorgon, eftersom jag är ledig med inte hon.. och det måste bli en hel del plugg nu framåt med den nya jävligt omfattade uppgiften som jag inte ens fått böckerna till än (jäkla lycknis)... 

GOD NATT!!!!


Kommentarer
Postat av: Fia

Det var lilla jag som kommentera i förra inlägget. Anonymt skulle det dock inte vara. Men mitt namn ville nog inte hänga med. Men om du tittar på URL så står min bloggsida som URL. ;) Haha.,. Så mitt IP nummer befinner sig i jonsered? Hoppla hoppla. Nu vet jag det din lilla hacker! :) Hoppas pluggeriet går bra idag!

Puss o kläm // fia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback