☻☻ ☻

det var ett jävla bloggande..  hela tiden..  håller jag på att bli beroende? illa i så fall..  jag försöker ju alltid intala mig själv att jag är så duktig och inte röker eller snusar eller har något annat beroende, men det har jag ju..  socker är ju en sak..  har inte köpt nåågra koltabletter än, får gräva i eldstaden och tugga på en kolbit, det kanske hjälper?

nehe jaha.. joho nehe..  ja nej, jasså  nesså.. gud vad jag saknar mina barn ibland..  ingen motivation för att plugga alls..  jag vill ut och jobba..  NU NU NU..  snart praktik ialla fall, dock har ju en viss FJVE snott min vfuplats.. morr på dig (lite bara för i övrigt är du bäst)..  men Linnéans förskola är nog bra med.. hade iofs gärna varit i anderstorp, men det fattar väl inte VFU-samordnaren..

i morgon ska jag i alla fall åka hem till anderstorp..  de e nice..  har inte träffat mamsen på två veckor typ..*(en och en halv är det kanske bara)..  men nu tusan..  massa mys med wilma blir det..  och adam och moa..  och så ska jag leka frisör lite med.. sedan blir det hemtenta fredagkväll till lördag eftermiddag, förhoppningsvis blir jag klar då så jag kan hänga med ut, annars får jag bara vara med och käka lite och sen åka hem och jobba mer..  men vi håller tummarna tycker jag (Y)

NU josefin jonsson NU återgår du till pluggeriet så det blir någon ordning på torpet..  föör tyuyusan..

Kommentarer
Postat av: Fia

Hörrö, den där VFU platsen är det gubbens fel att du inte fick ;) Du är med bäst förresten! :) /kräm

2010-01-21 @ 07:02:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback