blöh!!

idag har jag varit rastlös som tusan..  riktigt jobbigt, inte direkt väder för att gå ut och gå.. så eftermiddagen har jag bara vänta på att anna ska komma hit.. men verkar inte som hon ska det.. tråkigt.. men jag får väl ta tag i livet i morgon istället.. biblan ska jag till, men innan dess hade det varit bra med ett wordprogram på nya datorn, ingen som har ett över?? annars får jag väl skriva i nåt wordpad och sedan maila över det till gamla datorn, lite mer meck men det får la gå..

sedan funderar jag lite om jag ska åka till anderstorp i helgen eller inte.. och om jag åker, vilken dag ska jag åka i så fall? kan åka med fia på fredag (och tillbaka på söndag) men det är ganska sent på kvällen, annars kan jag åka med marita i morgon eller på fradag, på eftermiddag/kväll i så fall.. men vad ska jag göra i anderstorp redan i morgon? är ju ganska fånge ute i brotorpet,.. 

jag är ledig i morgon i alla fall.. ska lägga mig tidigt idag så jag inte sover bort hela dagen i morgon..
nu börjar jag bli hungrig med.. vad ska man äta till kvällsmat tro? havregrynsgröt kanske?? kan lyxa till den med kiwi.. på tal om kiwi ja, kan man överdosera det? är det farligt i så fall? för jag tror jag har gjort det,,  min inte äta socker idé är jobbigare än jag befarade..  ruskigt jobbigt så det jag hade hemma som var mest lika godis var kiwi, åt sex stycken innan.. började klia lite i halsen så jag slutade.. sen åt jag nån till alldeles nyss..

nehe nu ska jag ringa sara och se när vi kunde ha helgstudier.. vi ska helt på egen hand fördjupa oss i bag-in-boxkunskap.. malin ville nog med vara med.. helt okej så länge du har med dig egen box sa vi haha.. får se hur hon löser det.. :) 

see yaa!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback