självdisciplin??

ge mig ge mig ge mig...

fick byta grupp på grupparbetet idag.. :) så vi är redan färdiga och det blev sketa bra..  tycker vi iaf.. och det är ju det som räknas..  inte men ändå..  det är bara underkänt eller godkänt på denna uppgiften som dessutom är "värd" 1,5 hp.. så det känns inte som att det ska göras jätte jätte mycket.. fast det har vi typ gjort.. finkans nöjd med att jag fick byta grupp iaf..  :D:D:D  dock blev jag lite attakerad av en som skulle varit i min grupp.. men jag tog det inte allt för hårt, kan hon inte själv märka skillnaden mellan tio minuter och 30 så är det hennes problem..

egentligen (ijenkijen som jag och fia börjat säga nu igen) borde jag sova nu.. eller för ett bra tag sen.. men så har det inte blivit.. dessvärre..  och lektionen i morgon, akademiskt skrivande, behöver vi nog inte gå på.. men jag behöver komma åt kurslitteratur på biblan i växjö så jag funderar på att åka dit och gå på den iaf.. men 4 timmar är ju inte jätte motiverande..

nej skärp mig.. nu blir det sängen.. upp vid 5.00 och bege mig till skolan vid 6.20.. ska sova hos fialotta med.. det är ju nice,,  har saknat henne de här veckorna jag inte "behövt" sova hos henne..  och nästa kurs behöver jag det inte alls typ..  skönt men lite tråkigt med.. 

god natt på er ni som läser..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback