måndag

idag är det måndag, om någon missat det?

att jag inte var i skolan kan eventuellt ha straffat mig..  ska börja med grupparbete i morgon, och har inte riktigt hamnat i ett fördelaktigt läge..  men jag tar det inte så pessimistiskt som de flesta i min basgrupp hade gjort.. tur o oturen att det är jag.. haha

nu borde jag egntligen fixa svar på frågorna till seminariet i morgon, och höra av mig till fia och såga att jag inte kommer sova hos henne i morgon som jag hade tänkt..

fick brev från optikern idag.. om jag ville förlänga försäkringen funderar på om det skulle vara lite bra kanske. fast det kostar 200kr för ett år..hmm  får fundera på det imorgon istället..

var i gnosjö innan och hämtade kläderna vi ska ha på lördag på halloweenfesten.. satt som en smäck :) nu ska jag bara fundera lite på hur jag ska ha håret..  och hur vi ska ta oss dit och tillbaka..  ingen som ställer upp som chaufför? eller vet någon som kan köra??  de som brukar utnyttja mig ska antingen festa själva eller så har det inte körkort (töntar jag vet).. haha.. 

nehe nu ska jag ta tag i mitt liv.. (motivation och självdisciplin vad är det? och vart köper man det?)

 

adíos joséfina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback