HE´S ALIVE ☺☺

YEY!!!  Racer lever!!   fixa i lite ny olja i honom bara..  men det gör inte så mycket..  fatta glad jag bleev när pappa ringde innan och sa att någon ville prata med mig =)..  helt überglücklich!!!!!!!!!!!!     tralala..  nu kan jag leva igen =)  blir att åka till anderstorp i helgen så jag kan få hem honom..  min lilla raring..  ALKis..  tack för ditt stöd, racer kommer till dig i sinom tid, men är det inte hans tid kommen.. 

nu väntar jag på att den däringa malin B1 ska vakna till liv och höra av sig.. hon är bakis och vi ska plugga..  underbar kombination.. haha  för min del är det ingen panik eftersom mitt seminarie är på tidsdag, men hennes är redan i morgon..  nåja vi ska la klara det..  funderar på att skriva lite redan nu så kan hon skriva om mina ord sen, om hon håller med..

hur många såg melodifestivalen igår då? det gjorde jag, tillsammans med Anna, Kani och Sofie.. det var trevligt som tusan.. 

jaja.. nu ska jag ta en sväng om med dammsugaren (gjorde aldrig det igår).. sedan blir det plugg och förhoppningsvis promenad ikväll.. syndade deluxe igår, både godis och pizza.. men det får man göra ibland.. eller iaf jag.. annars är det inget kul..  men nu jäklar ska vi ta nya tag..
tjohej!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad bra att han lever. :) Han är en riktig kämpe Racer. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback