monday and my computer is knarring

ibland är det läskigt..  läskigt vad kul man kan ha, fast man befinner sig elva mil ifrån varandra.. jag och fjve är det jag syftar på..men även jmmve har varit med på ett hörn.. dock har den unga jmmve inte riktigt utvecklat ett bra sinne för humor än, lite synd, men det kommer nog växa till sig, annars för vi skicka henne på militärskola i växjö, stallvägen 32.. haha, det räcker nog att bara hota med det.. :)

gaah  jag har suttit och kollat igenom tolv AMIGO avsnitt.. psykbryt - JA!! inte långt ifrån ialla fall.. jag kollade ioch för sig inte hela avsnitten, men vinjetten och sången då de presenterar de tävlande..  jag kollade efter mina gamla elever som varit med där.. men jag kollade fel säsong..  riktigt jobbig känsla i själen när jag upptäckte det.. att jeg dessutom tidigare idag introducerade knappnytt.nu för fjve så resulterade det i en himla massa avsnitt med knatten och cpknatten, alltså ÄNNU MER hysteriskt gapande och skrikande.. 

idag har jag tagit ett svårt beslut.. det blir inget trajet för mig, inte med det laget som var tänkt innan iaf..  någon som vill gå med mig och fia?? hör av er i så fall..  för det hade varit riktigt nice att gå, men inte när det blev som det blev..

good night everybody!!

söndagstråk

har du lite tid över som du inte vet hur du ska spendera? här har du listan som gör mitt liv (på söndagsmorgnar) värt att leva..

1. youtube.se - dagens tips
2. fantasi att komma på egna
3. spela in dem och skicka till en kompis med samma sjuka humor.. (fjve i mitt fall)
4. unna dig att låta hela dagen gå åt till att terrorisera folk (halebop med gratis sms rekomenderas)
5. humor program som hipp hipp eller varantv osv kan användas som inspirationskällor

får se om det blir mer uppdatering senare.. nu blir det lite lunch här på stallvägen 32..  ciao

freitag!!

idag är det fredag..  tentadag för min del..  den bli med alla säkerhet att göra om.. men skit samma..  första tentan..  jag hade god lust att skriva några egna frågor som jag kunde svara på istället..  vet dock inte vad birgittorna skulle säga om det..  (nästan alla våra lärare heter birgitta).. morgondagens planer har ändrats..  tråkigt.. vet inte riktigt vad jag ska hitta på..  förslag någon??

just nu tvättar jag..  hade egentligen tvättid i morgon.. men gick och kollade om det kanske fanns någon idag, och då plötsligt såg att det var idag jag bokat..  sedan råkade jag ta fel tvättstuga..  det är inte lätt att komma ihåg om det är 3 eller 4 man bokat eftersom det är en hiskleig promenad mellan tavlorna och tvättstugorna..  säkert runt 100 meter..   kallas ju inte seniladamen för inte..  stackars killen som egentligen skulle ha trean blev lite förvånad, men den andra var ju ledig och han sa att det inte gjorde något..  hoppas han inte ljög..  fyran är förövrigt den roligare stugan, eftersom någon ritat massa i den..  jag gillar inte klotter och sådant annars, men det här är helt okej,, lite djur och grejer på väggarna och golven..


dagens musik blev en liten nostalgitripp...  HÅKAN HELLSTRÖM skrålar i hörlurarna just nu..  det blir nog en promenix med lite musik i öronen senare när jag tvättat färdigt och fått i mig lite mat..  jösses vad hungrig jag blev nu helt plötsligt..  kan ju behövas iofs efter en vecka utan direkt hunger, har mer ätit för att få i mig näring.. well well well det var det för nu..  tjingeling

våffeldagen

jaha då var det dags för våffeldagen..  viktigaste högtiden.. haha  inte riktigt..  jag åt våfflor i söndags, tror det får räcka..  jag missade ju semeldagen (och har fortfarande inte ätit en endaste semla) om jag ser det som bra eller stört har jag inte betsämt mig för än.. hade jag varit i gislavedstrakterna så hade jag nog fixat till lite våfflor, om inte annat så för adams skull.. den lilla stollen ringde mig igår förresten.. när jag berättade att jag faktiskt duschade så påminde han mig så snällt om att jag skulle titta upp i taket (så jag inte får vatten i ögonen) och att jag skulle torka mig med handduken sen..  vilken tur att han påminde mig..  annars hade jag kanske fått för mig att ta till pappersnäsdukar..

en fågel viskade i mitt öra att min kära fjve gått och blivit lite krasslig, det tycker jag låter som en urbota dum idé, kanske ska be adam påminna dig om att man inte ska bli sjuk..  det gör han nog så gärna så..

jag kan ju faktiskt passa på att gratulera alla som fått tillökning nu på senaste tiden, så kul!! och så kommer de små underverken ut lagom till vårens första sköna långpromenader, det hade ni planerat bra tjejer (och killar)..

nu när mars 2010 snart är slut kan jag tycka att det varity en riktigt konstig månad, massa små söta barn som fötts och en massa andra roliga saker som hänt, men också massa tråkiga händelser..  så nu håller vi tummarna för at april antingen håller sig till bara roliga saker, eller kör på lite mer mittemellan bra saker.. 

nehe nu ska jag ringa min lilla farmor, hoppas läget är bättre.. igår var det ju "skit" .. men efter en stunds pratande så kunde hon se lite ljusare på tillvaron, hon hade ju trots allt ork att jäklas med farfar. så det får vi väl se som positivt.  får nog bli en tripp till göteborg snart igen, ska bara flirta till mig att få låna en lite bättre bil.. kanske kan lura upp mamma till mormor så kan jag vara hos farfar och fixa lite, för den där hemtjänsten i gbg är ju inte mycket att hurra för..  eller det var väl orättvist sagt, de som arbetar är jätte bra (säger faffis iaf), men de som bestämmer om vem som ska få vad, de skulle jag vilja träffa (med något).. nåväl snart kommer väl kusinen hem från sina utlandsstudier, och då har de ju någon som bor i närheten.. det är inte så kul att pappa och ann-sofie har ca 15 mil dit och P-O har ju betydligt längre eftersom han bor uppe i stockholmstrakterna.. 

NEJ NU JOSEFIN JOHNSSON (jonsson?) är det dags att ta tag i det där pluggeriet igen..  det här får du nästan avdrag för, det har itne varit en micropaus.. SLARVIGT!! (varför är allt annat mycket mer lockande när man ska plugga till tenta?)

tudilo

en ganska vanlig helg i Gislavedstrakten

helgen började ganska lugnt, blev ju då lite friserad av jennifer..  med förhoppningen om att min boyfriend skulle tycka det var trevligt..  (han hade ju iofs inte sett mig innan så han kan ju inte se skillnaden men han borde ju anta att jag någon gng i livet klippt håret).. det blev i vart fall nice, skönt med jämlångt hår igen, nu när jag ska spara till långt..

på lördagen skulle det pluggas så det stod härliga till, detta råkade jag förtränga eftersom affären med grön skylt behövde ett besök..  det blev även en skvätt coffe hos fian min.. en ganska stor skvätt måste det varit för det var hemskt vad lång tid det tog..  hem till lilla mor och in i duschen för att fixa iordning mig..  när jag var färdig med duschning, sminkning och hår kommer jag på att jag inte har några kläder att ta på mig..  panik sms till fjve som kommer för att hjälpa mig..  hade detta varit en modeblogg så hade jag skrivit vad jag hade på mig mer specifikt, men detta är en josseblogg så jag skriver: skor? svar: JA kläder? svar: JA..  hade dock ett litet missöde med strumpbyxorna men fick låna av mammsen..
jag blev då hämtad av fjve, vi åkte och hämtade hennes lilla syster (nej ingen särskrivning, det ska vara så).. den lilla systern fick bilen och jag och fjve tog oss hem till fjve och vår tremans  förfest (jag, min älskade FJVE och calle) kunde börja.. 
♫♪♫♫♪♪vi rökte för mycket, och sänkte en 7, 8 pripps♪♫♫♪♪♫
nej det gjorde vi inte, men vi åt lite mat och drack lite cider.. det var nomnom nom.. när ciderna tagit slut ringde vi den lilla systern tog aporna i hand och begav oss till malle G och micke L.. =D ..  där var det några männsk som slagit sig ner för en drink eller två..  för somliga stannade det där, vissa dubblerade detta mångfaldigt..  summa sumarum måste jag säga att det var trevligt..  nästan för trevligt för när vi kom till parken hade Calle redan börjat spela..

jag och malle g stod i barn och väntade ¨på våra ROSA PANTERN då vi hörde den ljuva stämman.. trots att vi missade början han vi med att både ta millijarder kort och filma en massa..  WE WERE HAPPY!!! när Calle och bandet (josef, arvid och josefs bror) spelat färdigt tog vi oss åter till baren där calle helt plötsligt stod.. NICE tänkte jag och började småprata lite med honom, han var inte så talför jus t då men malle g började be om autograf så då gjorde jag det med..  en till mig och en till asta, den till asta har etsat sig fast kan jag ju tillägga för den har fortfarande inte försvunnit..  malle g börjar snacka efterfest med calle & co. vi får se sa de bara då.. tråkmånsar tänkte vi..

klockan slog 2
somliga åkte hem (eller till en "sovplats" i alla fall) men jag malle g och camomillus blev av någon anledning kvar vid "taxiplatsen" där camomillusen träffade på en söt kille (SOM INTE VAR 17) hon började snacka med honom och det visade sig att det var han som spelar trummor i calles band.. (typiskt att människan som knappt vet vem calle är skulle ragga upp hans kompis).. i vilket fall som helst så gav hon sitt nummer till honom, och han gick in.. men vi tyckte att de absolut skulle med på efterfest (anledningen till att malle g bor så nära parken ju)..
så vi tog saken i egna händer och fixade efter många om och men Calles mobilnummer !!  vi ringde honom och tjatade lite (behövdes faktiskt inte mycket).. och vips så kom de ut till oss och följde med hem...
Micke L blev lite smått förvånad, han hade ju dissat parken men fick en live show i vardagsrummet istället.. 

när de tröttnat på oss så tog de en taxi till hotellet..
MEN ett styck trummis hade inte fått nog av camomillus..  så hon skulle till hotellet och hälsa på lite till.. men den lilla söta flickan vågade inte gå ensam genom den stora staden så ett styck josefinus skulle följa henne (och sedan sova hos camomillusen istället).. fast då tog malle g sitt förnuft till fånga så vi begav oss alla tre..

på vägen till stadens hotell ringer den där hoskeliga camomillusen lite samtal och ordnar upp kvällen bakom min och malle Gs ryggar..  haha..  

nu skriver jag inte mer, men jag och malle G tycker inte om varandra rinktigt så mycket att vi gick med på calles förslag.. men en titt på honom i handduk fick vi i allafall..  haha..

det var allt för denna gången..   nu blir det promenad med anna..  adjö


helgen!!!

jösses vilken gislaved/anderstorps vistelse det har varit.. massor med kul happenings =D

nu hinner jag inte uppdatera.. men kan locka er med att det handlar om fem apor, gislaved när det är som bäst och nakenchock..  det ni..  det är inte illa... ;)

fredag

nu har jennifer klippt till mig.. världens catfight var det..  morr..  fast jag vann ju (såklart).. haha skämt åsido, hon friserade till mig lite så håret blev jämlångt och topparna klipptes av lite med..  nu bär det av neråt för frisering av unge herr A..  undrar om han sitter still och så, kan ju alltid hoppas :) dock brukar han ju ha en del spring i benen, men jennifer får väl springa efter honom i så fall haha..  (ser det framför mig)..

sedan är det pepp för imorgon,,.  SÅ NICE!! CALLE CALLE CALLE!! haha (jag vet jag är lite fjortisaktig ibland, men jag står för det)..
det var lite skönt att skriva på en dator som har alla tangenter intakta, haha..

jag tror jag ska börja videoblogga..  har kollat in kissies.se.. hon videobloggar, och någon större begåvning behöver man ju inte vara.. haha..  nå vad säger ni josse som videobloggare eller ej?  (om ja så får någon lära mig hur man lägger upp filmer här för det fungerar inte när jag ska göra det..)..  på tal om kissie förresten, hon är störd.. eller det vet jag ju inte säkert, men hon framställer sig själv som störd, och det är väl ganska stört??  oh no undrar vad folket tänker om mig nu..  för jag framställer väl inte mig själv som så speciellt bright..  men det är jag, jag är typ smartast av alla jag känner..  :D haha

adjöss


torsdag.. eller?

vissa dagar är värre än andra..  fick ett samtal som piggade upp..  tack fia.. i övrigt är det en neredag..  skickade precis till mamma att jag kommer hhem i morgon istället, har tusen saker att göra här, om de blir av vet jag itne för varken kroppen eller humöret är på topp idag.. men får la ta tag i livet och göra det bästa av situationen.. 

till helgen hoppas jag det blir kul..  ska till mallebanan på lördag på inflyttningsfest, sedan blir det calle..  jag har redan fångat tre apor till mig och fian.. det blir en och en halv var.. hoppas de är lätttämjda denna gången, jag har inte haft problem med dem innan men mot fia har de varit lite bångstyriga..

hoppla, glömde posta inlägget, jag fyller väl på lite här istället..  ett tag efter samtalet med min älskade fia så ringde jag ett styck oscar (med c)..  det var nice att snacka lite skit, dock var han inte jätte imponerade av mina elektriker skills, han blev snarare orolig.. konstigt, fattar inte (koko).. nåja, får la se när jag beger mig uppåt i landet, blir ju några andra att träffa när jag äntligen får tummen ur..
när jag snackat färdigt med oscis så kom jag ihåg att ringa irene, hon som har hand om vikarierna i anderstorp, hon hade blivit jätte glad när hon sett att jag kunde jobba idag och i morgon, men sedan bliev hon sur för hon inte hade något jobb att ge mig, det är ju kul att hon "vill ha mig".. det var en trevlig liten pratstund, hon skulle fixa så jag står med på listan över sommarjobbare..  och eftersom jag jobbat förra och förrförra sommaren så trodde hon absolut jag skulle få jobba i sommar med.. nice nice nice säger jag om det..  nu mår jag mycket bättre, ska fira genom at ta och plugga en liten stund.. C'',)

skönt att dagen avslutas bättre än den började, det gillar vi..  nu håller vi tummarna för mille och didde som ska in och föda barn nu när som helst, iiiii så spännande =)  lycka till brudar, det fxar ni kanon..  <3

men nu tackar jag för mig för denna gången..
tjingeling

nattliga tankar

dagen som började mindra bra slutade ialla fall bra..  känns skönt att det blev så..  var iväg på apoteket med fialotta, vi hoppade även in i en del andra affärer, listan över vad jag råkade köpa blev bara längre pch längre..  först och främst tömde jag mitt medicinkonto.. slipper jag doktorn i minst ett halvår till :D.. sedan hittade jag en kjol, en tröja, present till mamma, två tröjor till och en present till till mamma och en skrivare till mig själv..  den fungerade alldeles utmärkt, har testat skriva ut lite på den i alla fall..  de e nice att slippa springa till biblioteket så fort man ska printa ut ett papper..

 

på kvällen blev det revben och potatisgratäng med lottan, till detta blev det luftslottet som sprängdes, nica att ha sett alla tre filmerna, och ganska kul att jag och fia sett alla tre tillsammans.. nehe nu kanske jag ska försöka mig på lite sovning, och hoppas jag mår bättre i morgon.. får se när jag beger mig åt anderstorpshållet imorgon, har inte någon tid att passa längre så skulle lika gärna kunna åka på fredag, vi får väl se hur jag gör..  innan jag stänger av ska jag bråka lite till med min lnu-mail..  jag ska maila ett arbete till min basgruppslärare, men kan inte logga in på mailen, mindre kul måste jag säga.. hoppas det är okej att det tar lite längre tid för jag vet inte vad jag ska göra, vi får ju inte maila med någon hotmail, och det vill jag inte heller eftersom det känns aningens för oseriöst när jag har en riktig mail..  nåja inget att lägga energi på nu när jag inte kan göra något åt det.. 

 

tjingeling everybody


sjuk, eller?

tjohej.. 
idag är ddet lite jobbigt.. vaknade inatt av typ kramp i magen.. åt en banan och då blev det bättre, sedan när jag precis skulle somna om igen fick jag springa upp och spy lite.. inte så nice,.. i morse när klockan ringde hade jag sån fruktansvärd huvudvärk att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, jag tog två alvedon och tänkte sova en timma till, vaknade efter tre timmar och hade inte ens hört väckarklockan..  men nu är det typ inga fel på mig alls, förutom att jag missat seminariet, jäkla skit..  det blir i alla fall en tripp in till stan för att fylla på medicinlagret lite..  sen får vi se om jag mår tillräckligt bra för en filmkväll med fialotta.. hoppas det, hon var inte heller helt 100 idag..

alltså om en dator börjar tappa tangenter lite hur som helst, vad beror det på? det börjar bli himlans jobbigt att skriva när tre tangenter saknas, speciellt eftersom det är båda entertangenterna..  (vilket ilandsprobelm)

KÄND OCH SMAL!! jag ska bli känd och smal (citerar Tiffany Persson)..  men sista anmälningsdag för höstens robinson är faktiskt idag.. hade ju varit kul att se om man kom med.. men det där med att hela sverige ska ha möjlighet att få se mitt hemska hungerhumör lockar inte så värst mycket.. anmälan kan i alla fall göras här.. se you in the djungel FFS c'',)

trendsetter - på gott och ont

när jag kommer på något nytt och häftigt så härmar mina grannar det.. :) haha..  det hade med minnet att göra (för ingen har fixat refill än) ..  jag var en smula hungrig och bestämer mig för att göra varmamackor i ugnen..  fixar iordning mackorna och sätter mig för att skriva lite på skolarbetet, lite för mycket visar det sig för helt plösligt kommer jag på "fan jag har mackor i ugnen".. jag kastar mig till ugnen och stänger av den samtidigt som jag öppnar luckan, mackorna har klarat sig hyfsat bra men det ryker en del ur ugnen och brandlarmet PIPER.. slänger mig tillbaka till bordet och hämtar stolen så jag kan nå larmet.. sedan kastar jag mig ner till ugnen igen och plockar ut min lilla kvällsmat ( kan ju tillägga att man ganska enkelt kastar sig genom min lilla lägenhet ).. nu snart tre timmar senare har jag hört tre andra grannar som också lyckats få igång brandlarmet.. vad drar vi för slutsats av detta??  att fler studenter borde vända sig till campuspizza.se?? mmmm jo så kan det ju vara, men framförallt känns det ganska bra att så pass många grannar har brandlarm som fungerar.. :D får ju se det positiva i situationen.. 

(inte illa med två inlägg på en dag va??)
ciao!


tisdag

jaha då har man lärt sig göra fiskbensfläta..  nice..  dock kan jag det bara i teorin än så länge, men värdelöst att göra något med mitt stackars hår som jag försöker vänja vid att inte bli shamponerat varje dag..  det strejkar lite mot mig men det hade jag räknat med..

 

jaha.. jag började blogga för jag hade massa tankar att skriva ner, men så var jag tvungen att springa ner och ta hand om tvätten, och nu BORTA puts väck, kan bara tänka på hur jäkla hungrig jag är..  och att jag måste ta mig samman och plugga.. erftersom jag är södra sveriges största klant så har jag ju lite extra arbete att göra.. morr, glömde sladden till min lilla skoldator (anteckningsdator) i göteborg så måste skriva om en himla massa, och eftersom minnet inte är helt hundra på mig så får det la bli som det blir.. på tal om minnet förresten..  om oljan eller bensinen tar slut i en bil så fyller man ju bara på, hur enkelt som helst.. men påfyllning av tex minne till människor finns inte..  det om något är ju en bra affärsidé.. jag hade nog behövt fylla på lika ofta som jag tankar min bil (varje gång jag ska använda den med andra ord,,

ja just det racer, honom måste jag kolla till sen, såg honom inte innan så får klura på vart jag parkerade honom, (där kommer ju minnet in igen).. 

nåväl gott folk nu blir det food och study för min del..  adíos mí amigos/amigas..


gbg

hideliho!! här sitter jag och snor lite trådlöst från någon av farmor och farfars grannar.. vänligt av dem.. haha.. sitter alltså i göteborg, ska snart åka och hälsa på farmor på sahlgrenska, inte så kul att träffa henne där, men det äe visst ingen fara säger farbror doktorn..  ska bli spännande och se om jag hittar någon doctor mac dreamy!!  haha  håll tummarna :D
annars är det lite så där med livet just nu.. trött som tusan efter att ha varit barnvakt ett tag, men nu blir det till att ta igen lite sömn så jag orkar träffa calle på lördag.. en snabbvisit i växjö på tre fyra dagar blir det emellan för att ladda batterierna..  kan behövas.. fast kommer ha fullt upp typ hela tiden för jag ska ha dr mc racer med mig dit.. så får passa på att åka runt och fixa med de stora sakerna som jag inte orkar ta när jag är bussbunden..
annars har jag itne så mycket att skriva om..  kan passa på att säga SORRY till de jag lovat träffa under min gislavedsvisit som jag inte hunnit träffa.. men det körde ihop sig lite så får ta det någon annan gång..
tjingeling

jaha

ingenting blir som man tänkt sig, aldrig någonsin.. varför lär man sig inte bara det?


se upp

jag utfärdar varning.. jag är inne i ett riktigt dåligt flow hoppas den går över efter lite sömn.. jag satt och kollade igenom lite bloggar..  inte de som jag brukar följa, utan lite nya.. men så fort jag kom fram till ett stavfel så bytte jag blogg..  inte sånna slarvstavfel utan t.ex jag stog och pratade.. (STOG???  stod heter det)..  till slut gav jag upp..  så jag gick in på annas blogg..  SÅ SKÖNT att hon skriver bra. (vilket hon iofs borde med tanke på yrkesval)..  allt är nästan för perfekt skrivet..  jag behöver lite perfekthet i mitt just nu halvt kaotiska liv..
GIVE ME PERFECTION!!

god natt


RSS 2.0