sova? vad är det??

jaha nu var det ju det här med att sova då ja.. råkade powernapa lite för länge i eftermiddags.. men det är ju jag själv som får sota för det..  tvätttid i morgon.. 06.00 det är inte okej..  men vad ska man göra när alla normala tider är uppbokade varenda vecka..  har snart gått igenom alla mina rena underkläder så det är bara att bita  i det sura äpplet..

eftermiddagen idag spenderade jag med johanna och cecilia. johanna skulle pierca sig, att hon skulle plågas med nålar genom kroppen kunde ju inte eric motstå så han joinade också..  jag fick agera fotograf, det var skoj... haha  men piercing är inte riktigt min grej tror jag..

 

jag hade gärna velat lägga ut en bild på att det snöar här i växjö just nu, men det orkar jag inte..  kan bara konstatera att jag inte på något vis tycker att det är kul.. BLÖH!!!


angelica, bara för att se livet från den ljusa sidan ska jag börja tycka om att höra rykten.. det kan ju vara ganska kul ändå, när man vet hur sanningen är egentligen.. tror jag ska börja skriva ut alla rykten jag hör, så kan man jämföra med sanningen. DET kan bli intressant.. haha om du vill kan du få receptet på min och fias fina tuttårta.. haha..  annars går det att beställa här på bloggen :D  
konditor - javisst
det hade väl varit något att bjuda på..  haha

nej nu josefin monika jonsson (eller johnsson, har inte riktigt vant mig av med det än).. är det sova som gäller om du över huvudtaget ska kunna ta dig upp och tvätta i morgon..  dessutom kan det ju vara bra att vara till lite hjälp på grupparbetet i morgon..  ska hitta hem till evas kille där vi ska sitta och plugga. det kan bli intressant.. haha

good night


Kommentarer
Postat av: Jelika

Tror nog jag får ta receptet lagom tills Fredrik fyller år i sommar så kan han få sig ett pröst el 2 ;)

Jo, rykten är kul att höra, särskilt när man vet sanningen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback