midnattstankar

INTERNET!! vad är det för påfund egentligen..  jag kommer ihåg när vi precis skaffade internet..  mamma bodde på lyckås då så när jag gick i femman sexan kanske..  då hade jag fullt upp att kolla skunk och kamrat under min timmas datortid..  ojoj det var tider det..  när skunk blev omodernt övergick jag (som alla andra i min umgängeskrets) till lunarstorm och någon gång i den vevan blev även msn på tapeten..  ett tag hade jag en identitetskris av något slag (ni minns den säkert, snelugg, håkanskor och musik som ingen annan lyssnade på) då skaffade jag mig helgon.. gudans..  jag som är så himskanst dålig på namn och lösenord, kära tider inte konstigt att man inte hade rum för fler grejer i huvudet..  på gymnasiet slutade jag så smått med helgon och lunar, helvetet var jag med i en snabb stund..  jag blev iaf meddlem p¨å bilddagboken..  där är jag fortfarande med.. kanske tid att byta ut den? nja har ju ganska många bilder jag sparat där efter gamla erfarenheter av datorer verkar det bra att bildbanka lite någonstans..  just för tillfället har jag tre flikar uppe: webblogg, facebook och twitter.. bah vilket liv har jag egentligen?
*  arbetslös
*  kollar på reprisen av two and a half men
*  datorn i knät (24/7) och gör just nu ännu ett försök till att börja blogga
*  moa har flytt fältet
och jag känner mig som en riktig lodis


nåväl påsken har varit skoj som tusan.. torsdagen ägnades åt johannas födelsedagsfirande.. det var skoj, skönt att det inte var lika mycket folk där som det brukar.. haha..  kul att träffa Adam lite (var evigheter sen). han sa förövrigt att jag ser vuxen ut, det tackar jag för kände mig ju inte speciellt vuxen denna helgen..
fredagen tillbringade jag i soffan, fosterställning och spyhink (behöver jag säga mer?)..  på kvällen piggnade jag iaf till och begav mig hem till maulin.. vi begav oss till en fest i gvd (jag körde).. där fanns lite skoj folk, lyckades lura med två till på trajet :) ..
lördag gick i slappisens tecken.. drog runt här hemma och fixade lite grann.. på kvällen var det jönköping som gällde med maulin, mike och janne.. det var skojs det med...
söndag var det dags för partaj igen (men fixade ut kartongerna till återvinningen innan faktiskt)..  förfest hos max sedan parken det var rätt okej..  synd att de som spelade inte kunde hålla reda på vilka låtar som var deras och inte..  blandade sina egna med lite alla som inte dansar.. blöh så jag och maulin och gick ut..  sen hände det lite tråkigheter så vi stack iväg..  var hemma sent och domnade runt 4.30 typ..
i måndags kände jag mig ynklig och vad passar bättre då än mammas mat och omsorg.. :)  min söta underbara mamma köpte faktiskt ett par nya sommardäck till mig och racer.. (ska betala dem själv men avbetalning till mamma är mycket uppskattat)..  och idag var både jag och maulin arbetslösa så vi passade på att städa racer mcQueen, min lilla pärla..

nu känner jag på mig att jag skrivit frukteligt mycket så det är la ingen som orkar läsa allt..  men kan vara bra med minnesanteckningar längre fram i tiden haha..

nu säger jossan god natt till alla media och människor, släcker lampan och   zzZZZzZZzzZ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback