datorbloggning


klockan är 00.59 Josefin Jonsson har sedan ett tag gått och lagt sig efter en lååång dag på VFU och Gekås mm. då ringer hennes mobil telefon Tony, svara inte står det på displayen. hon gör som det står, svarar alltså inte.
klockan är 01.01 josefin ligger fortfarande i soffan och ska sova, då får hon ett sms från Tony, svara inte. "Sur eller?"  josefin svarar inte heller på detta, hon sover ju liksom typ.
klockan är nu 09.07 Josefins mobiltelefon ringer, det är ett nummer som hon inte har inlagt i telefonboken, josefin svarar
josefin: aa det är josefin
någon: gissa vem det är
josefin tänker: så fan heller
josefin: hallå!!
någon: hallå gissa vem det är
josefin tänker: glöm det
josefin: HALLÅ!!!
någon: hallå gissa vem det är
josefin lägger på

klockan 12.40 får josefin ett sms från Tony svara inte "Är du sur eller?"

ALLTSÅ HALLÅ I LUVAN ELLER??
1. om någon ringer mig mitt i natten och jag inte svarar eller trycker bort det så är det så att jag antagligen sover eller har viktigare saker för mig. är det superviktigt så skicka ett sms och säg att det är viktigt, då ringer jag upp.
2. varför i hela världen skulle jag vara arg på någon jag inte känner?
3. man kan inte ringa från ett nummer den andre inte har utan att presentera sig. speciellt inte om man inte känner den andra. och speciellt inte om man ringer jpsefin jonsson som helst inte svarar om hon inte vet vem det är som ringer. och absolut itne klockan NIO på morgonen (ett bevis på att man inte känner mig, då sover jag!)
4. fråga aldrig om jag är sur. DÅ BLIR JAG DET!! man kan fråga det på tusen andra sätt.!

PUCKO!!


I´m thinking of köping a new mobiltelefon.. vad ska man välja för någon?? I fön? Ericsson eller någon annan?  vilket ilandsproblem egentligen..

nåväl nu blir det lite plugg och sedan ska jag ta tag i mitt liv.. wish me luck!

Kommentarer
Postat av: Jelika

Du är som jag, jag hatar att svara när det ringer okända på min telefon!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback