torsdag.. eller?

vissa dagar är värre än andra..  fick ett samtal som piggade upp..  tack fia.. i övrigt är det en neredag..  skickade precis till mamma att jag kommer hhem i morgon istället, har tusen saker att göra här, om de blir av vet jag itne för varken kroppen eller humöret är på topp idag.. men får la ta tag i livet och göra det bästa av situationen.. 

till helgen hoppas jag det blir kul..  ska till mallebanan på lördag på inflyttningsfest, sedan blir det calle..  jag har redan fångat tre apor till mig och fian.. det blir en och en halv var.. hoppas de är lätttämjda denna gången, jag har inte haft problem med dem innan men mot fia har de varit lite bångstyriga..

hoppla, glömde posta inlägget, jag fyller väl på lite här istället..  ett tag efter samtalet med min älskade fia så ringde jag ett styck oscar (med c)..  det var nice att snacka lite skit, dock var han inte jätte imponerade av mina elektriker skills, han blev snarare orolig.. konstigt, fattar inte (koko).. nåja, får la se när jag beger mig uppåt i landet, blir ju några andra att träffa när jag äntligen får tummen ur..
när jag snackat färdigt med oscis så kom jag ihåg att ringa irene, hon som har hand om vikarierna i anderstorp, hon hade blivit jätte glad när hon sett att jag kunde jobba idag och i morgon, men sedan bliev hon sur för hon inte hade något jobb att ge mig, det är ju kul att hon "vill ha mig".. det var en trevlig liten pratstund, hon skulle fixa så jag står med på listan över sommarjobbare..  och eftersom jag jobbat förra och förrförra sommaren så trodde hon absolut jag skulle få jobba i sommar med.. nice nice nice säger jag om det..  nu mår jag mycket bättre, ska fira genom at ta och plugga en liten stund.. C'',)

skönt att dagen avslutas bättre än den började, det gillar vi..  nu håller vi tummarna för mille och didde som ska in och föda barn nu när som helst, iiiii så spännande =)  lycka till brudar, det fxar ni kanon..  <3

men nu tackar jag för mig för denna gången..
tjingeling

Kommentarer
Postat av: FJVE

Ja de dära aporna är inte alltid att leka med!

Puss på dig sötaste!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback