en ganska vanlig helg i Gislavedstrakten

helgen började ganska lugnt, blev ju då lite friserad av jennifer..  med förhoppningen om att min boyfriend skulle tycka det var trevligt..  (han hade ju iofs inte sett mig innan så han kan ju inte se skillnaden men han borde ju anta att jag någon gng i livet klippt håret).. det blev i vart fall nice, skönt med jämlångt hår igen, nu när jag ska spara till långt..

på lördagen skulle det pluggas så det stod härliga till, detta råkade jag förtränga eftersom affären med grön skylt behövde ett besök..  det blev även en skvätt coffe hos fian min.. en ganska stor skvätt måste det varit för det var hemskt vad lång tid det tog..  hem till lilla mor och in i duschen för att fixa iordning mig..  när jag var färdig med duschning, sminkning och hår kommer jag på att jag inte har några kläder att ta på mig..  panik sms till fjve som kommer för att hjälpa mig..  hade detta varit en modeblogg så hade jag skrivit vad jag hade på mig mer specifikt, men detta är en josseblogg så jag skriver: skor? svar: JA kläder? svar: JA..  hade dock ett litet missöde med strumpbyxorna men fick låna av mammsen..
jag blev då hämtad av fjve, vi åkte och hämtade hennes lilla syster (nej ingen särskrivning, det ska vara så).. den lilla systern fick bilen och jag och fjve tog oss hem till fjve och vår tremans  förfest (jag, min älskade FJVE och calle) kunde börja.. 
♫♪♫♫♪♪vi rökte för mycket, och sänkte en 7, 8 pripps♪♫♫♪♪♫
nej det gjorde vi inte, men vi åt lite mat och drack lite cider.. det var nomnom nom.. när ciderna tagit slut ringde vi den lilla systern tog aporna i hand och begav oss till malle G och micke L.. =D ..  där var det några männsk som slagit sig ner för en drink eller två..  för somliga stannade det där, vissa dubblerade detta mångfaldigt..  summa sumarum måste jag säga att det var trevligt..  nästan för trevligt för när vi kom till parken hade Calle redan börjat spela..

jag och malle g stod i barn och väntade ¨på våra ROSA PANTERN då vi hörde den ljuva stämman.. trots att vi missade början han vi med att både ta millijarder kort och filma en massa..  WE WERE HAPPY!!! när Calle och bandet (josef, arvid och josefs bror) spelat färdigt tog vi oss åter till baren där calle helt plötsligt stod.. NICE tänkte jag och började småprata lite med honom, han var inte så talför jus t då men malle g började be om autograf så då gjorde jag det med..  en till mig och en till asta, den till asta har etsat sig fast kan jag ju tillägga för den har fortfarande inte försvunnit..  malle g börjar snacka efterfest med calle & co. vi får se sa de bara då.. tråkmånsar tänkte vi..

klockan slog 2
somliga åkte hem (eller till en "sovplats" i alla fall) men jag malle g och camomillus blev av någon anledning kvar vid "taxiplatsen" där camomillusen träffade på en söt kille (SOM INTE VAR 17) hon började snacka med honom och det visade sig att det var han som spelar trummor i calles band.. (typiskt att människan som knappt vet vem calle är skulle ragga upp hans kompis).. i vilket fall som helst så gav hon sitt nummer till honom, och han gick in.. men vi tyckte att de absolut skulle med på efterfest (anledningen till att malle g bor så nära parken ju)..
så vi tog saken i egna händer och fixade efter många om och men Calles mobilnummer !!  vi ringde honom och tjatade lite (behövdes faktiskt inte mycket).. och vips så kom de ut till oss och följde med hem...
Micke L blev lite smått förvånad, han hade ju dissat parken men fick en live show i vardagsrummet istället.. 

när de tröttnat på oss så tog de en taxi till hotellet..
MEN ett styck trummis hade inte fått nog av camomillus..  så hon skulle till hotellet och hälsa på lite till.. men den lilla söta flickan vågade inte gå ensam genom den stora staden så ett styck josefinus skulle följa henne (och sedan sova hos camomillusen istället).. fast då tog malle g sitt förnuft till fånga så vi begav oss alla tre..

på vägen till stadens hotell ringer den där hoskeliga camomillusen lite samtal och ordnar upp kvällen bakom min och malle Gs ryggar..  haha..  

nu skriver jag inte mer, men jag och malle G tycker inte om varandra rinktigt så mycket att vi gick med på calles förslag.. men en titt på honom i handduk fick vi i allafall..  haha..

det var allt för denna gången..   nu blir det promenad med anna..  adjö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback