fan

det är då helvete vad sur jag blir.. mest för att jag är stressad över typ allt men när man för en gångs skull råkar behöva lite hjälp med något som inte är så speciellt ansträngande och inte ens kan få ett ja eller nej utan bara:; ring mig i morgon bitti så får vi se, annars kan vi ta det på onsdag..
PÅ ONSDAG!?!? vad hjälper det mig när jag behöver få det fixat innen måndag..

det är alltså så att jag skulle behöva få upp mitt köksbord i morgon (i växjö) men jag at lika oteknisk som en smörkniv ungefär.. men nehe det får la bli så att jag fixar det själv då.. och bilen (kära racer) MÅSTE beiktigas senast på måndag, det ska i lite nya lampor och sånt, men det kan jag inte fixa eftersom min labgrupp ska träffas hemma hos mig och skriva färdigt vårt arbete.. och att göra en helt ny besiktning har jag ingen större lust med..
därför tänkte jag så här, att NÅGON (?) skulle köra mig och alla saker ner till växjö, sedan hjälpa mig med bord och hyllor och annat som skulle behöva borras upp.. sedan skulle jag bara behöva fixa en besiktigare åt racer..  men denna någon som jag hade tänkt mig tyckte inte så.. trotts att jag typ aldrig bett om hjälp under alla de är vi kännt varandra.. men om personen ringer till mig så förväntas jag komma på fem röda..

MORR!! helt enkelt MORR!!

men men inte mycket att göra något åt.. det får fixa sig..  jag får la ta tåget ner med lite grejer och ta de andra med mig nästa gång jag är hos mamma..  men det är ju ganska så omständigt det också.. 

nåväl.. nu är det snart mat här i brotopet, sedan blir det nog att åka en sväng med fia som utnämt sig till min hallik, det var ju snällt av henne..  haha.. timmpriset skulle visst höjas med 100 kronor idag eftersom jag har nyfixade naglar..  det var ju kul.. haha

adjö mina vänner jag kanske loggar in här och spyr galla lite senare..  adìós!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback