det var bättre förr

någon mer än jag som upptäckt att webblogg.se har ändrat lite utseende? sånt tycker vi inte om..  det var bättre förr.  jag hittade ju knappt innan och absolut inte nu..  va ä dä hä fö stållepro? (emil i lönnerbergas pappa, så läs det på överdriven gammelsmåländska)..

just exakt nu sitter jag hemma hos Fia..  vi hade tacomys igår och kollade på film..  det var himseklihimskanst trevligt.. kollade på sommaren med Göran..  den var bättre än jag trodde.. haha.. oseriös men kul... precis som jag.. :D

denna här helgen befinner jag mig alltså återigen i gislavedstrakterna.. fick åka hit med marita och anna, (note to my self, fråga fialotta om jag kan åka med henne tillbaka).. i reftele plockade fia ve och min hemliga beundrare upp mig.. sen bar det av mot linnévägen..  fan vad han den där Linné dyker upp över allt.. Linnévägen, Linnéuniversitetet.. everywhere.. nåja han var säkert trevlig på den tiden han levde..  lite kul fakta: linné tyckte att växjö universitet skulle ligga där det ligger för att det var så stillsamt och folktomt..  DET ÄR DET INTE NU!!! haha..

detta var allt för nu.. adiós amigos..  PÖSS


Kommentarer
Postat av: Fia

Det var verkligen himskelihimskans mysigt så detta får vi göra om och det i Växjö i ditt hem. :) Puss o kläm


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback