thinking

min hjärna har ett problem... den har svårt att tänka på en sak åt gången..  det kan bli himla jobbigt ibland, min simultanförmåga är visserligen riktigt bra, att göra flera saker samtidigt är lättare än att tänka på flera saker samtidigt.. det borde vara tvärt om känns det som men inte för mig..
men men det finns säkert en diagnos på mig med.. 

såg nyss en reklamannons från en av farmors favorit tidningar, svensk damtidning.. är ju riktigt trist att behöva läsa om alla europas kungahus bara för man råkat glömma en bok.. i annonsen stod det att man  på svenskdam.se kan läsa om prins carlphilip och sofias påsk i värmland, intressant, men kan  man inte lika gärna läsa deras bloggar?? för alla har väl en blogg eller? det borde snart bli lag på det tycker jag.. för jag gillar att spionera.. privatdetektivutbildningen funderar jag på att bygga på förskollärarutbildningen med..  måste väl vara alla arbetsgivares dröm att anställa en privatdetektiverande förskollärare..

eftersom jag nu för tiden bor i växjö (i praktiken, även om jag skolkat från stan ganska mycket) så missar jag ju allt som händer hemma i gamla anderstorp/gislaved med omnejd och då mina hemmaspioner brukar glömma att rapportera viktiga händelser till mig har jag fått börja gå in på
finnveden.nu lite då och då för att se vad som händer i hemtrakterna..  sist jag var inne handlade en av artiklarna om sverigedemokraterna (vars åsikter jag personligen hade velat avlägsna från alla korkade människors hjärnor) när jag läste inläggen som dessa arma GGVVinvånare skrivit blev jag illamående och fick rysningar..  jag kan i ärlighetens namn säga att jag inte är helt inläst på alla deras ställningstaganden, men de verkar inte ha soeciellt många i vilket fall.. att de sedan har tänkt sätta en ung kille utan någon som helst politiskerfarenhet i gislavedskommunfullmäktige (om de får tillräckligt med röster vill säga) får mig att börja skratta då jag spontant tänkte att det var ett aprilskämt, men när jag senare förstod att detta in te var fallet blev jag ännu mer illa till mods och sjukskrev mig en vecka (nästan)..  nåväl när jag sedan gick in på smålandsstenars egen underbara ortsblogg SMALLCOUNTRYSTONES blev jag genast gladare då jag läste deras inlägg om SD.. allt i bloggen är skrivet med en stor dos humor och fantasi, men de behandlar många lokala händelser.. detta inlägg gjorde i vilket fall att jag fick lite bättre förtroende för i alla fall de i gislavedskommun (den jag egentligen bryr mig om)..


när jag nu har  kommit igång att skriva så är det svårt att stoppa mig..  trotts att jag snart har material till en halv roman.. kan ju lägga in en liten notis om att det jag skriver här inte alltid är helt genomtänkt, men jag har aldrig påstått mig vara varsig seriös eller politiskt korrekt.. jag har inte ens bryt mig om stavning och meningsbyggnad de senaste året..

veckans stora fråga är:
ska jag åka till gvd nu till helgen? kan åka med fialotta både tur och retur om jag vill.. men då har jag inte någon bil att färdas i och racercykeln och jag är fortfarande ovänner..
eller ska jag åka nästa helg, ensammen?
det är frågan.. frågan är också om det händer nå¨got i växjö värt att stanna för??

och så var klockan alldelses för sent idag igen, dåligt av mig.. men förvånad blev jag icke.. har varit en såndär jobbig dag idag, vissa är bättre och andra är sämre idag är en sämre..

men nu är det min kära säng som ska få min fulla uppmärksamhet..  god natt!


Kommentarer
Postat av: FJVE

Om du kommer med fia till hemtrakterna så ordnar det sig med transport. (fjve har bil och kan transportera dig om det behövs). Hoppas att din dag blir bättre idag. Kramar om i massor!

2010-04-08 @ 06:48:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback