söndag.. easterday

idag är det påskdagen dårå.. mitt bloggande har stått lite stilla ett par dag..  I´m sorry about that.. helgen har varit lite si sådär..  den fick panikstarta redan i tisdags eftersom pappa ringde och berättade att farmor gått bort..jag åkte hem till anderstorp då jag kände att jag behövde lite modersomvårdnad..  men det blev inte så mycket med det för jag ville inte vara hundra mil ute i skogen långt långt ifrån all civilisation.. så jag blev lite omsorgad av min älskade lilla fialainen..  all löv to you..

ska man berätta mer då??  blir inget trajet iår, begravning dagen innan..  men jag tänkte ta ett växjötrajet typ

 

hör upp hör upp kära ni (läs det som jolanka i hipphipp hade gjort)..det är snygging på parken idag, men jag  sitter nerbäddad i fias soffa med sällskap av tre andra dönickar.. det är inte fy skam det heller..

jennifer har mage att kalla mig för annorlunda [annelunda].. och efterbliven [äftäbilvien].. vad grundar hon det på tro?? hmm  borde bedriva lite forskning i jennifers hjärna..  nån som vill hjälpa till??

i morgon tar jag the train to growlake.. de e nice..  och nu jäklar ska jag skärpa till mig..  bara så ni vet..

nu ska fia berätta en rolig historia.. det gick sådär..  miniman är bättre tycker jag..  "kom kupshup så gååå vi"

nåt mer ni vill veta??  jag är verkligen allergisk mot katter!! och för tillfället är jag  förkyld med..  det är lite jobbigt att veta vilket som är vilket..

nu ska jag försöka socialisera lite med "folket" här i soffan.. tjingeling!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback