matdag!!

jag sitter i skolan nu och äter lite mat.. spagetti och köttfärssås var det i matlådan idag.. rester från mion och mammas lunch i söndags.. det är fettnice...

V A R N I N G :
 tycka-synd-om-mig-självstycke
inatt hade jag jättesvårt fr att somna.. när jag äntligen gjorde det så sover jag typ en timma innan jag vaknar igen.. resultatet av detta blir ju då att min kropp inte alls orkar gå upp när klockan ringer.. internationaliseringsdag i skolan på förmiddagen, jag hoppar äver den tänkte jag.. ska jag göra utlandspraktik och så får jag la ta reda på det då..
attans för mig då alltså att de tog närvaro.. men jag kom dit lagom till att få tillbaka tentan (VARNING för skryt)och få en liten injektion lycka..  tentan trodde ju jag att den gick käpprätt åt H.. men det gjorde den inte.. fem delar var det.. tre blev godkända en blev underkänd och den sista svarade jag inget alls på så där fick jag streck
.. riktigt skönt att det gick såpass bra i alla fall,,,
(tillbaka till tycksyndommigsjälvdelen) snart ska jag på restseminarie.. och när jag hastade iväg till skolan i morse hittade jag inte mina papper så jag fick klippa ihop lite själv från de stycken jag kunde hitta i min dator (har hela arbetet sparat hos mamma).. och eftersom jag är ute i sista stund som vanligt så hade hon ju ingen möjlighet att maila det till mig.. nåväl jag får la förklara för lärare hur det är..  
igår satt jag och planerade upp hur det ska bli poå torsdag.. först ringde jag moa för att se om jag kunde låna hennes bil det kunde jag TACK! sedan ringa pappa och markus för att kolla när var och hur vi skulle ta oss till gbg.. efter det ringa mormor och se om jag och bror kan sova hos henne torsdag till fredag.. det gick också bra, skönt.. annars hade jag fått panik kan jag lova..

svarar på kommentar:
angelika: jag har min lilla skoldator nu så jag kan inte komma in på din blogg och svara, men jag tog det på skämt.. förstod du nog.. ;) vet ju att det är lite så de brukar snacka när det intagits en del akolhol.. men det var en ganksa kul situation, därför jag skrev om den.. haha.. valde dock att censurera de flestas namn eftersom vi bor i gislaved och många är ohälsosamt nyfikna.. misstänkte att du skulle förstå vilka det var ändå.. :)

nu ska jag se om jag kan hitta någon bildlärare för att se vilka restuppgifter jag ska göra.. sedan är det seminarie till fyra.. 

hha det bra!!


Kommentarer
Postat av: Jelika

Jag förstod att du tog det på skämt oxå! H och de gänget har ju en tendens att va lite tuttfikserade ;)

Men men, som sagt vi bor ju där vi bor så de skall nästan bli spännande och höra vad för ryckten som kommer gå! Vet ju själv att det är lite för många här nere som har brist på eget liv ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback