bloggning under pistolhot

nu börjar mina läsare bli otåliga när jag itne uppdaterat på länge, så detta  inlägg skrivs under tvång.. haha jätte tvångad blir jag ;)

veckan har varit ganska händelserik faktiskt..  i tisdags var jag ute och cruisade i racer med johanna en sväng, sedan var det pannkasdate med yatzy inslag hos fialotta..
onsdag var det lite promenix och sivans på kvällen.. det var nice, träffade ett styck starkt påverkad gammal klasskamrat.. det var kul, men lite märkligt kändes det..
igår fick jag besök av Sanna och hennes underbart söta lilla vovvsing.  bildbevis:
liten sötnos på besök

IDAG!!! svängde jag in i fänestad på vägen till gislaved, där bor ju numer inte bara denise och magnus, utan också lilla sötnosen Leon..  blir ju bebissjuk ju.. inte bra.. har ju vissa saker att fixa innan jag skaffar egna barn.. men sugen kan jag ju erkänna att jag blir, jag får väl låna lite av kompisar så länge..

BTW!!
fias mamma är nog en av de snällaste som finns här i världen, bara så ni vet.. för hon har spelat in greys anatomy.. <3  de e nice, eftersom jag och fia missade det i onsdags (skottpengar på oss vi vet) men vi var ute och motionerade, hon i nennesmo och jag på sivans...

dagens citat:
jag och fia kommer gående vid shell, en kille öppnar dörren till sin bil, då spelas det mycket hög musik, fia utbrister då lyckligt:

HAN HA TISKO TANS I PILEN!

precis som den finne hon faktiskt är..  love to you!!  sweetie..

nej nu blir det lite mer mys och sen schlafen, så vi orkar byta däck på racer i morgon.. har ju kört olagligt nu, men vi är ju så snabba så om farbror polisen kommit hade vi försvunnit snabbt som blixten..  haha..
tjingeling!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback