herre gud

sämre självdisciplin får man ju leta efter..  för vad gör jag istället för skriver på mina uppsatser?? jo jag sitter och kollar jävla youtubeklipp..  thomas skickade en länk till mig där pelle var med..  klart jag måste kolla den då.. men sen finns det ju hundra tusentals klipp till där han eller nåt annat alanyapucko man stött på kanske är med i.. gudans så onödigt..  fast lite kul att se att man känner igen honom och restaurangen..  kände dock inte igen någon av de andra som jobbade där.. så inte ens the owner som jag borde känna igen om han dyker upp, äckelpäckel..  men men det känns ju jätte bra att sitta och ha panik i morgon eftersom jag inte är färdig med uppgifterna.. jag har skrivit lite på varje fråga, men är inte nöjd med något typ..   MEN NU JOSEFIN JONSSON (ja jag har bytt) SÅ ÄR DET SÅ ATT DET BLIR INGET PARKEN I MORGON OM DU INTE ÄR FÄRDIG.. lämnar jag inte in i tid blir jag underkänd och måste göra om ALLT!!  det är jag mindra pepp på..
     
men varför är det så att när jag precis kommer igång med skrivandet så måste jag gå på toa, eller så somnar foten eller så blir jag akut vrålhungrig??  så jag måste avbryta koncentrationen och sedan när jag sätter mig igen så råkar jag kolla facebook eller nån annan skit så tar det en kvart innan jag kommer igång igen, och då är det nästa sak jag måste göra..  jag är fan som ALFONS (barnboksfiguren alltså, inte hallik som det betyder på danska)..  jag ska bara jag ska bara.. 

dessutom när jag ändå håller på och spyr lite galla över mig själv(??) så kan jag ju bara säga det att TREs MOBILA BREDBAND är lika bra som om jag kopplat in en bajskorv i usbuttaget.. 
gud vad omogen jag var nu.. men så känns det..  det bara kopplar från hela tiden och så måste jag starta om skiten (haha där kom det igen).. 

fasen vad lång det här meddelandet verkar bli då? hur mycket ointressant flams ska jag skriva innan jag fattar att ingen människa läser det..  bara för det ska jag lägga in en liten hemlis mitt i någon stans.. haha  men vart säger jag inte..  ja göta petter vad tråkig jag är..  borde gå i ide snart, men det skulle nog inte skolan tycka om..   men visst vore det skönt att lägga sig och sova från nu fram till våren..  som en björn..  fast med min tur skulle jag la bli en "lavinbjärn" som de råkar ut för i pistvakt "dä ä mellan bjärn å mi"  
ruskit roliga är de ibland..  i "pörskans ful mösa du har janE"  jag tror jag skrattar ihjäl mig..  något annat som är himla kul är att lägenheten jag var och kollade på ligger i kvarteret kråkan..  det är ju helt givet att jag ska bo där liksom..  haha 

nej nu ska jag ta tag i det (%¤rä#&kr*^¤äg¤¤%#aj) pluggandet.. skepp o hoj!!


Kommentarer
Postat av: Jelika

Jag kommer skriva i båda. Den andre är bara gjord för att skriva om min träning. Mest för att peppa mig själv och även kul att insperera andra till att börja :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback