blaha blaha blaha

mun diarré..   bara blaha kommer ur din söta lilla trut.. 

ursäkta, var tvungen att få det ur mig någonstans..  och snackar inte med anna förens på måndag då det är lite skvallerdags igen så måste skriva det så länge så jag kan fokusera på annat ett tag...

var och kollade på en lägenhet idag..  på¨måndag får jag reda på om jag får den..  vill verkligen ha den.. inte för att det var nån så speciellt fin lägenhet..  men den ligger i Växjö vilket är det enda viktiga nu.. nästan iaf.. om jag får den så får jag den i början på januari..  och jag blir ju av med mejerietlägenheten sista december så det passar ju bra.. dock är den bara till uthyrning fram till sommarlovet.. fast det gör inte så mycket, hade ju inte haft hyresfria månader där ändå, vilket är ganska väsentligt för mig..
i vilket fall så adressändrar jag snart..  blir till att bo hos pappsen teoretiskt sätt..  sen får vi se vart jag hamnar i praktiken.. någon som har en vrå över till lilla mig??  annars får det bli till att bli sambo med racer..  eller jag blir kanske inte sambo med honom om jag bor i honom..  vad blir jag då?? det tål att tänkas på.. 

nu känner jag att mina tankar börjar vandra åt alla konstiga håll och kanter,,  nu hade jag kunat sitta här och babbla på hur länge som helst för att sedan inte fatta alls hur jag menade..  eller så kan jag gå och lägga mig..  tror det blir alternativ två..  så jag kommer upp i tid i morgon.. får ju dock sova ensam i natt.. inte så mysigt, igår var det bättre, trotts att jag vaknade mitt i natten av att mössen inne i väggarna försökte sig på ett försök att gnaga sig genom väggen för att anfalla mig..   jag lyckades dock  skrämma iväg dem.. mohaha.. vad ondskefull jag måste låtit.. 

"nu har din handstil blivit så bra att man ser hur dåligt du stavar"

god natt everybody..  / J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback