maskerad

jaha dagen har bjudit på en hel del faktiskt..  vaknade ganska sent till följd av gårdagens bravader..  haha..  efter att ha varit vaken ett tag och läst kände jag mig redo för dagens första utmaning.. hämta hem racer...  jag tog med mig jennie och började "vandringen" bort till hanna där racer spenderat natten..
på vägen hem blev det pizzerian som fick ett besök..  nomnomnom.. (tog dock med pizzorna hem och åt hos jennan).. efter det gick jag upp till mitt och bytte om för att sedan åka till gnosjö med fia.. 
vi var i gnosjö ett tag, åt lite gott och var halvsociala mot folk..  sedan åkte vi hem till gislaved igen..  fia skulle hem till sig och jag begav mig vidare till smålandsstenar.. nice som fan  var det.. maskerad hade det varit, men folket hade tagit av sig diverse horn, svansar och kaninöron..  vill ni se bilder så gå in på min bilddagbok.. (där finns även kort från förra helgens maskerad)..

och nu är jag hemkommen.. eller har varit ett tag.. förvånandsvärt pigg måste jag säga..  klockan är ju trotts allt 03.33.. på måndag morgon går jag nästan upp vid den här tiden ..  typ, det känns som det iaf.. buuuhhuuuu det är måndagens problem, inget att hänga upp sig på här och nu..
men om man skulle ta och krypa till kojs? tror datorn får följa med så tittar vi på en film tills jag somnar.. 

good night..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback