måndag

god morgon (för mig är det det, ni andra har väl snart lunch)..
nu börjar det dra ihop sig till skolstart.. i morgon är inskrivningen, så jag åker ner till växjö idag för att minska risken att jag ska komma för sent i morgon haha.. sedan håller ju insparken på fram till lördag..  men jag ska nog inte vara med på så mycket,, tyvärr, men har inte fixat boende och så..  själva drickandet och det bryr jag mig inte så mycket om, det hinner jag nog med så det räcker och blir över.. men lära känna massa folk och så hade ju inte varit fel, känner ju inte så många där borta.. men det ordnar sig nog..

idag ska bostadrättsföreningen disskutera om det är okej at hyra ut i andra hand..  jäkligt däligt att de inte har några regler om det, visst att det är hyfsat nybyggt, men inte så himla..  jaja får ringa jennie sen och fråga vad de sa..

nehe nu ska jag plocka ihop det jag ska ha med mig idag.. sedan ska jag åka till moa och låna hennes laddare till kamerabatteriet.. har ju slarvat bort min kamera så får låna hennes TACK!!..  efter det ska jag försöka leta upp ulrik så jag kan lämna tillbaka nycklarna jag har till ekenskolan.. 

ha det bra.. kram josé

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback