göteborg torsdag till lördag

19/7 kl 01.30


kom iväg hemifrån vid kvart i två efter tillbakalämnande av dvd ock kaffebryggare mm.

att köra hit var inga problem, kom bara underfund med hur mycket jag hatar husvagnar.
det var skönt att det hände lite när jag trampade på gasen, synd bara att bilen saknade lokalsinne, i likhet med mig alltså. men jag kom fram till mormor utan några felkörningar även om jag stundvis var säker på att jag skulle svängt av på flera ställen före det rätta.

torsdags eftermiddagen/kvällen var det lite filmmys som gällde. när vi kollat färdigt på Bounty och var på väg att gå och lägga oss ringer min mobil. det är då min kära kusin som slutat jobba och kommit på att det ju är bättre att sova hos mormor (sällskap och gratis mat) än att komma hem till sin egen för tillfället tomma lägenhet. så runt tolv tiden kommerhon indönandes (haha).. kom i säng oc hsomnade ganska sent. f

redag morgon segar vi (ovanligt?) men jag och malin tar oss i kragen och knallar ner till affären med mormors übersnygga "dramaten" (dra-maten). jag lyckade få till en hyfsad deal; malin tar soppåsen till soporna och drar sen dramaten till affären så tar jag den tillbaka. känndes lite som en brukare och hennes assistent som var ute på promenad. men vi kom både dit och tillbaka helskinnade, dock utan ister.

när vi kom hem var vi så utmattade att vi var tvugna att ta det fruktansvärt lugnt (bok och filt i soffan). mormor fick göra mat och vid halv fyra fick malin dra på sig sina snygga(inte) jobbarkläder och sedan bege sig till bussen. hoppas det inte var för många gothiasnorungar som hängde vid ditt bord. :)

resten av eftermiddagen och kvällen var det "stolthet och fördom" varvat med vitlöksbröd och powernaps som gällde.

slog en pling till farfar och farmor med. jag är hjärtligt välkommen dit i morgon.


citat av farfar under vårt korta samtal:

"mat finns ju alltid, det vet du ju", "-du kommer väl inte före tio? - nej det gör jag inte. -bra, för då är jag inte uppe, men vid tio är jag färdig för då kommer tidningen och hon som säljer den är så snygg." "vill du prata med farmor lite med? - ja det kan jag göra. -FARMORRRR!! hon kommer snart för hon är en jävel på hundra meter".

hahaha min farfar är riktigt kul ibland.. så dit ska jag i morgon. åker la efter jag hunnit träffa Peder och pojkarna, sen åker jag därifrån runt halv åtta för att hämta pappsen och Ulrik på flygplatsen..

over and out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback