en helt vanlig onsdag.. nästan

4369 steg har jag gått sen klocken halv sex i morse..
och nu är det fredagsfiksbakning som gäller..  var ju nästan tvungen att ta det denna  veckan, lite avskedsfika.. kommer inte ihåg vem som fick ansvar för fredagsfräckis.. hoppas inte det var jag, i så fall får jag la improvisera ihop något..

börjar bli lite irriterad på maten jag äter, som jag faktiskt betalar 15 kr för..  vi var flera stycken som inte mådde speciellt väl efter vi ätit igår.. jobbigt men så är det, kanske ska börja ha med m9ig egen mat, fast det är ju lite jobbigt det med..  masken har bitit mig hårt och släpper nog aldrig, latmasken alltså.. fast det konstaterade ju lovisa för längesen..

än så länge har jag inte fått något jobb i nästa vecka.. hoppas jag får nån dag iaf..

nu är det inte schuzzle jag spelar längre, jag har avancerat till model studio.. fast det är lite jobbigt med den här datorn som laggar hela tiden..

i morgon tror jag att jag ska en sväng förbi pappsen och ge honom några drömmar.. (kakor alltså)..  blev ju förfärligt många nu.. men de får bara de från första plåtarna för de blev lite missbildade.. men sen hällde jag i lite mjölk och extra olja så då blev det bättre, men jag är själv inte sugen för fem öre, råkade smaka på smeten där det bara smakade hjortronsalt.. inget att rekomendera vill jag lova..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback