tjopp!!

jaha söndag igen då..  efter en vecka som faktiskt inneburit jobb varje dag.. :D  är jag konstig som faktiskt trivs som springvikarie? eller arbetslös är jagju egentligen men jobbar ändå..  jag jobbar inte lika mycket som när jag var anställd men tjänar mer pengar..  och just nu funkar det bra i mitt liv...  hade ju inte fungerat om jag haft någon eller några att ta hänsyn till men nu är det ju bara jag.. och kotten då men han skiter val i vilket antar jag, så länge det ligger två zofobas och lite uppblött kattmat på hans tallrikar varje gång han vaknar..

ja vad kan man skriva här som är intressant? inte mycket tror jag.. har haft en rinktig jäkla slappdag idag.. orkar inte göra något alls för fem öre..  tror jag håller på att bli sjuk, ja inte så sjuk så jag kan stanna hemma, det blir jag aldrig, men förkyld och hängig och dan så allt bara blir pest och pina..  
i veckan har jag bara jobb en dag än så länge..  ska besiktiga bilen tisdag (tror jag) och sjukgymnasten torsdag eftermiddag...  så jag hade tänkt åka en sväng till ullared en förmiddag..  fixa lite julklappar kanske.  och present till pappa som envisas med att fylla år 14 december varenda år..  vet iaf något vi ska köpa till honom denna gången.. 

men nu ska jag kolla one tree hill och efter det är det gossip girl som gäller... spelar lite på king.com med , ett beroende som jag blev av med men som kommit tillbaka..

ha det bra...  be the best.. kram josé

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback